Arkadaşlar daha önce kasa toplama işine hiç girişmedim. Bu yüzden sizden yardım istiyorum. Deneyip deneyip kazıklanmaktansa sizlerin bilgi ve tecrübelerini dinleyip ona göre davranmanın mantıklı olacağını düşündüm. Şimdi konuya gelelim. Şu an ki piyasa oyunlarında hiçbir şekilde kasmayacak,ısınmayacak,takılmayacak kısacası canavar gibi bir sistem olmasını istiyorum. Çünkü ısınma probleminden çok çektim.Bütçe aralığı 1000-1500 tl arası. Tercihen AMD işlemci düşünüyorum fakat intel daha iyiyse nedeniyle beraber açıklayabilir misiniz? Monitör fiyata dahil 22 inç bişey düşünüyorum. Ekran kartı konusunda ise çok kafam karışık ATI mi Nvidia mı? yine nedenleriyle beraber açıklayabilir misiniz? Kısacası sizden baştan aşağı yeni bir bilgisayar yaratmanızı rica ediyorum. İşlemcisinden güç kaynağına Wattına vs..
Şimdiden teşekkürler
ACER S232HLABID, 23inç, 1920x1080, 2ms, HDMI, Siyah LED Monitör 395tl
neden ati 6850 daha güncel dx11 ve alıcağın eşdeğer nvidia kart daha pahalı olucaktır.
Kasa ve psusu bütün sisteme sorunsuz şekilde yeterli gelir bileşenler yerli yerinde bi sorun olmaz toplayıp test edip gönderirler sistemi
Teşekkürler ilginiz için yarın kadıköye gidip konuşucam =)
Aklıma bir soru takıldı neden phenom değil de athlon? Birkaç yerde okuduğuma göre phenom oyunlar için daha iyiymiş? Buarada Overclock yapma gibi bir yetenğim yok onu da göz önünde bulundurmak gerekiyor teşekürler =)
phenom fanları biraz sesli ayrıca işlemci soğutucu almanız lazım x4 955 phenom sizi fazladan 150 tl daha masrafa sokar buda diğer bileşenlerden kısmanız manasına gelir işlemci 3-4 yıl sonra yetmezse amd phenom ii x6 1090t alırsınız 500tl civarı şu an sanırım
Peki son bir sorum daha olacak neden nvidia gtx 460 1GB GDDR5 değil de ATI ve Nvidia da Physx desteği varken ATI de yok açıkçası 2012 de çıkması beklenen bir oyun için bilgisayar alacağım ve o oyunda da aşırı physx kullanılacakmış. Burdaki ekran kartını Nvidia gtx 460 la değiştirsem bir sorun yaratırmı?
Teşekkürler
elimizde bi örnek var mafia 2 fizik açınca tek başına gtx460 ne yapabiliyor oyunda hiç bişey madem fizik kapalı oynucaksın bari dx11 i daha güncel tutulan 6850 kullan değil mi ? Çıkıcak oyununda 2 gtx580 le anca fizik açarsın gibime geliyor.
Doğru haklısın. Valla çok teşekkür ederim tekrardan yoksa kafam allak bullak ve karışık bi şekilde arayışta bulurdum kendimi.
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme