Şimdi Ara

Oyun Android İçin Geldiğinden Beri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun android için çıktığından beri oyunun seviyesi o kadar düştü ki resmen çoluk cocukla uğraşıyoruz.

Köy binam dışarıda duruyor diye globaldan bana sövüyor (15 level adam)
    Biri 10 levelde klan kurup ego tatminine kalkışıyor
    Klanlara girip asker isteyip sövüp çıkıyor.
    Globalda hile arayan mı dersin.

1.5 yıldır oynadığım oyundan illallah ettirdi adamlar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vala dediğin doğru aga her gün görüyom aynı şeyleri..
  • Hocam koy binasını dışarı almanın sebebi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Hocam koy binasını dışarı almanın sebebi nedir

87.seviyedeyim üzerimde 3-4 milyondan az ganime olmuyor, ganimetleri korumak için dışarıya koyuluyor.

Benim şahsen fare dediğim 40-50 levellik adamlar sadece onu kesip bana bedavaya kalkan veriyorlar :)

Savunmayı fullemedikçe kupanın değeri yok ki dışarıda olsa bile 1600 altına düşmüyor.

• Yazar, Android kullanıcılarının oyunun seviyesini düşürdüğünü, tadını kaçırdığını, sadece Apple kullanıcıları var iken böyle bir şey olmadığını söylemiş. Kusura bakma kardeşim siliyoruz oyunu hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yazar, Android kullanıcılarının oyunun seviyesini düşürdüğünü, tadını kaçırdığını, sadece Apple kullanıcıları var iken böyle bir şey olmadığını söylemiş. Kusura bakma kardeşim siliyoruz oyunu hemen.

+1 katılıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yazar, Android kullanıcılarının oyunun seviyesini düşürdüğünü, tadını kaçırdığını, sadece Apple kullanıcıları var iken böyle bir şey olmadığını söylemiş. Kusura bakma kardeşim siliyoruz oyunu hemen.

+1 Hep bir Android'i aşağılamalar...Hemen silelim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana en kısa yoldan çözümü vereyim kardeşim ; Global chat kısmına girme,ergenleri görme olsun bitsin.
  • iPhone kullanıyorum android'i sevmem ama apple fanı da değilim fancılığın alemi de yok . Android telefon ile adam gibi oynayan da var iOs'lu nooblarda var genelleme yapmayalım ..
  • Ne bekliyorsun ki, yorumum gözüksün diye 1 yıldız verdim diyen tiplerle dolu android

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ne bekliyorsun ki, yorumum gözüksün diye 1 yıldız verdim diyen tiplerle dolu android

Ne alâkası var ? Evet dediklerin var ama o Google'ın sorunu değil ki 12 yaşında ki bebelere S3-S4 alan bireylerde sorun. Haliyle bu troller her yerde daha doğrusu YouTube-Facebook-Google Play-DonanımHaber. Genelleme yapmanız iyi olmamış. Telefonunu ingilizce yap (Android kullanıyorsan) Google Play'e gir var mı bi tane saçma yorum bak. Yok almanca yap bak, yok. Sadece Türkiye de böyle bir sorun var hatta haber bile oldu yurt dışı sitelerin de bu olay. Google Play'e yorum atmayı kapatırsa Türkiye'ye Google o zaman görürsünüz olacak mı böyle troller.

Ki yapar da bkz; Google Keyboard - Earth - Google Music - Google Film Türkiye'ye kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

Ne bekliyorsun ki, yorumum gözüksün diye 1 yıldız verdim diyen tiplerle dolu android

Ne alâkası var ? Evet dediklerin var ama o Google'ın sorunu değil ki 12 yaşında ki bebelere S3-S4 alan bireylerde sorun. Haliyle bu troller her yerde daha doğrusu YouTube-Facebook-Google Play-DonanımHaber. Genelleme yapmanız iyi olmamış. Telefonunu ingilizce yap (Android kullanıyorsan) Google Play'e gir var mı bi tane saçma yorum bak. Yok almanca yap bak, yok. Sadece Türkiye de böyle bir sorun var hatta haber bile oldu yurt dışı sitelerin de bu olay. Google Play'e yorum atmayı kapatırsa Türkiye'ye Google o zaman görürsünüz olacak mı böyle troller.

Ki yapar da bkz; Google Keyboard - Earth - Google Music - Google Film Türkiye'ye kapalı.

Şuanda türkiyedeki android kullanıcı kitlesinin yaş ortalaması 16 yı geçmez, böyle olması çok doğal.

• quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

Şuanda türkiyedeki android kullanıcı kitlesinin yaş ortalaması 16 yı geçmez, böyle olması çok doğal.

Sorun aslında tam olarak yaş değil medeniyet ve görgü. Benim yaşım 16 ama hiç bir zaman böyle saçma yorumlar yaptığımı hatırlamıyorum.

Not : 2,5 senedir android kullanıyorum.

• Geçen klana biri girdi Bronz 3 te,10 yaşındaymış,dedik belki olgundur.
    Biri dedi köye el at,sen kendi köyüne bak,klandan çıkarım falan bi havalar bi havalar ulan sanki usta ligte çocuk.
    Sonra kendı çıktı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 25 Ocak 2014; 22:16:43 >
  • Ben lisede iken herkes android kullanıcısı idi. Üniversiteye geçtim bu yıl android hiç görmedim diyebilirim. Android kullananlar en az bin lira daha ucuz olduğundan küçük yaşların tercihi. Doğru diyorsun sadece clash of clansta değil heryerde belli ediyorlar kendilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Ben lisede iken herkes android kullanıcısı idi. Üniversiteye geçtim bu yıl android hiç görmedim diyebilirim. Android kullananlar en az bin lira daha ucuz olduğundan küçük yaşların tercihi. Doğru diyorsun sadece clash of clansta değil heryerde belli ediyorlar kendilerini

Böyle tiplerin lol bölümünde dolaşan donanımhaberi versiyonları yüzünden banlandık

• quote:

quote:

Ben lisede iken herkes android kullanıcısı idi. Üniversiteye geçtim bu yıl android hiç görmedim diyebilirim. Android kullananlar en az bin lira daha ucuz olduğundan küçük yaşların tercihi. Doğru diyorsun sadece clash of clansta değil heryerde belli ediyorlar kendilerini

Böyle tiplerin lol bölümünde dolaşan donanımhaberi versiyonları yüzünden banlandık

türkiye serverı açıldığından beri pek takılmıyorum zaten. euw'de gold olamayan adam trye geçip diamond-challanger oluyor sonra kendini iyi oyuncu sanıyor üstüne tr serverını savunuyor. ne olsa orada diamond olmuş ya üstüne yatmıyor

• Dediğin genelleme saçmalık. O dediklerinin İOS ve Android ile ilgili olmaktansa Clash of Clans ın büyük reklamlarından olduğunu anlamıyormusun? adamlar televizyona bile reklam verdi sorun o değil o gördüklerinin yarısı zaten IOS ludur. Ayrıca Iphone büyüklerin android küçüklerin tercihi yerini anlayamadım. Liseliyim ilkokulda iken herkes Iphone luydu ve hepsi ön kamera ile selfie çekip instagrama koyan sinir bozucu kişiler.
  • quote:

quote:

quote:

türkiye serverı açıldığından beri pek takılmıyorum zaten. euw'de gold olamayan adam trye geçip diamond-challanger oluyor sonra kendini iyi oyuncu sanıyor üstüne tr serverını savunuyor. ne olsa orada diamond olmuş ya üstüne yatmıyor

Daha büyük-küçük harf kullanamıyorsun ama insanları kullandığı telefon üzerinden ezmeye çalışıyorsun. Aman dostum Ocağın sonunda bitiyor taksitle telefon, kaçırma bence. Sonra Android saflarına katılmak zorunda kalırsın mazallah. Kısaca çal keke çal.

• Nihilous kullanıcısına yanıt
    büyük küçük harf kullanmak zorunda değilim. ve ezmeye çalışmıyorum git samsung mağazınsda çalış anlarsın. sen de anca büyük harf kullanmıyor ben kullanıyorum xd dersin. adama türk tarihiyle ilgili bir soru sorsak öyle mal mal bakar ama konu muhteşem türkçeye gelince niye türkçenin t si büyük değil off yha seni anneme söylicem
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.