Şimdi Ara

Oyun Android İçin Geldiğinden Beri.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

quote:

ben kalkanla oyun oynamayı sevmiyorum, savunmamın yapabileceklerini görmek istiyorum. yenilgi alıyorsam savunmamın yerini planlamak istiyorum. Kalkan varken savunmamı yükseltiyorum sadece ama bu sürede saldırı yapmadığım için sıkılıyorum. Pasif oynamaktan sıkılmıyor musunuz?

pasif oynamıyorum ki, saldırcağımda kaldırıyorum kalkana hani kalkan var saldırmıyım diye bişey yok 40 dk de bir kalkan bozduğum oluyor.

O zaman kalkan kazanmanın faydası ne ? Boşuna kupa dusuyorsun

4 - 5 kupa gidiyor.

her saldırdığımdan 15-16 geliyor.

Bu şekilde 1700-1800 aralığında uğraşmasam bile duruyorum zaten ki buralar yüksek leveller için bile kolay ganimet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben kalkanla oyun oynamayı sevmiyorum, savunmamın yapabileceklerini görmek istiyorum. yenilgi alıyorsam savunmamın yerini planlamak istiyorum. Kalkan varken savunmamı yükseltiyorum sadece ama bu sürede saldırı yapmadığım için sıkılıyorum. Pasif oynamaktan sıkılmıyor musunuz?

pasif oynamıyorum ki, saldırcağımda kaldırıyorum kalkana hani kalkan var saldırmıyım diye bişey yok 40 dk de bir kalkan bozduğum oluyor.

4 - 5 kupa gidiyor.

Bu şekilde 1700-1800 aralığında uğraşmasam bile duruyorum zaten ki buralar yüksek leveller için bile kolay ganimet.

Geçen bir elemana saldirdim, adam dizilişi yanlış yapmış surların içinde asker cikarabiliyordum. Devleri bir saldim meğer adam çakalmis tam o boşluğa tuzakları yigmis dev falan kalmadı geriye :D bunu bende yaptım hepsi düşüyor savunma kaybetmiyorum tavsiye ederim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 - 5 kupa gidiyor.

Geçen bir elemana saldirdim, adam dizilişi yanlış yapmış surların içinde asker cikarabiliyordum. Devleri bir saldim meğer adam çakalmis tam o boşluğa tuzakları yigmis dev falan kalmadı geriye :D bunu bende yaptım hepsi düşüyor savunma kaybetmiyorum tavsiye ederim :D

ileride yemiyor bu numaralar, başta 1 tane dev salıyorlar eğer tuzak varsa barbar kralı salıyorlar.

Tuzaklar barbar krala işlemiyor :)

• 83 lwl de koy binasi 10 cok mantiksiz bence. Ben 73 lwl im ve koy yeni 8 oldu ve 15 ocak dan bu yana oynuyorum. Android kullanicisiym ve yasi. 30 bisiy diyim mi sen bir bucuk sene bosa oynamissin. Ben bi kurus para harcamadan 2 ayda bu lwl e geldim. Ve 5 iscim var iscileri de bir kurus para harcamadan aldim . Tum gorevlerim tam.

• Ha oyunda bebe bocuk yokmu doluu ama bu and. Alakali degil. Akilli telefon olmayan kalmadi . 1 yil once sayili kisilerde olan akilli telefin. Suan12 yasinda bebede

• Oyunu sildim androidimi çöpe attım .
  • Konuda yazdıklarınla kendin ters düşmüşsün globale girme o zaman olay kapansın
  • androidçiler hala savunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yazar, Android kullanıcılarının oyunun seviyesini düşürdüğünü, tadını kaçırdığını, sadece Apple kullanıcıları var iken böyle bir şey olmadığını söylemiş. Kusura bakma kardeşim siliyoruz oyunu hemen.

ahahahah katiliyorum hocam :D

• :)

• Kardeş katılıyorum sana. Apple fanı filan diyorlar ama gerçeği değiştirmez. Yalnızca iosta iken hiçbir küfür görmedim yaş ortalaması 30 a yakındı hatta cogusu ıle facebooktan arkadaşz ama ne zaman androide geçti klana girip asker alıp çıkmalar girip küfür edip çıkmalar çoğaldı.yani bu deneyim meselesi ben yaşamış olarak soyluyorum istek açıyorum sonra adam istek açıyor dolduruyorm kalesını adam hıc oralı değil benim kale boş. E tabi bu çok olunca postalıyoruz çocugu ki harbiden çocuklar yapıyor bunu. E çocuklarda android cihazlar sayesınde nufusunu artırdı oyunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androide geldinden beei oynuyorum daha 1 kere globaldan yazmisligim yok gerekde yok bnce guzel bi clan buldukdan sonra milletin keyfine gore is yaparsaniz siz yanmissiniz

• 1 aydır oynuyorum belki biraz daha fazla ama bende gördüm androidcileri kötülemenin mantığı nedir bir de diğer kullanıcıları hor görüp resmen fakir demişsin iPhone almak zorundamıyız ya da böyle bir kural vardı da biz mi bilmiyoruz birisi açıklasın 10 yaşında yiğenimde iPhone var ne olacak şimdi iPhone çoluk çocuk telefonu mu diyelim anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.