Hocam elinize sağlık. DetroitBecomeHuman ve Disco Elysium art book bulunurmu? |
Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı (11. sayfa)
-
-
Detroit'in Dark Horse Book'tan çıkmaşöyle mini bir Artbook'u varmış ama maalesef taranmış bir çalışmasını bulamadım. Konuya not etmiş olalım, bulabilen paylaşsın.
Disco Elysium Artbooklet
35 sayfa | PDF (1 MB) | link
Not: Upload ve kaynak bana ait değildir. Talep gelirse kaldırılabilir.
-
The Elder Scrolls V: Skyrim Prima Guide
660 sayfa | PDF (126 MB) | link / alternatif
Öncekiler:
- The Elder Scrolls V: Skyrim Collectors Edition Artbook
- The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition Prima Guide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 16 Mart 2022; 23:47:5 >
-
The Sims 1 Prima Guide
159 sayfa | PDF (7 MB) | link
Not: Superstar + Unleashed + House Party + Livin Large + Makin Magic + Hot Date + Bustin Out ek paketlerinin de ayrı ayrı klavuzları var. Talep gelirse paylaşabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Mart 2022; 0:5:30 >
-
The Sims 2 Prima Guide
369 sayfa | PDF (11 MB) | link
-
The Sims 3 Prima Guide
255 sayfa | PDF (44 MB) | link
-
Bu da efsane birşeye benziyor fotoğraflarına baktım biraz internetten, tam aradığım gibi bir kitap, keşke olsa.
-
The Sims 4 Prima Guide
274 sayfa | PDF (325 MB) | link ⏳︎
Elimde var ama internette bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Mart 2022; 16:30:57 > -
Acaba okurken PDF mi, EPUB mu, yoksa KINDLE mı daha kolay olur?
Bir de içerisinde The Sims 4 (PS4) için trophy guide de var mıdır? Baya zor trophy'leri vardı.
-
Ben PDF olarak PC'de 27 inç monitörden okuyorum. SumatraPDF kullanıyorum, kitap görünümünü açıyorum. Kapaktan sonra çift sayfa olarak devam ediyor. En kolay böyle okunuyor bence.
PDF elimde var fakat internette bulamadım o yüzden henüz link verebilmiş değilim. Sims 4 kılavuzunun içeriği böyleymiş. Diğeri de başarım sayfası. Ufak bir açıklama, tüyo şeklinde hazırlamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Mart 2022; 0:52:23 >
-
The Witcher 3 Prima Guide
499 sayfa | PDF (834 MB) | link / alternatif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Mart 2022; 1:9:45 >
-
The Witcher 3 Complete Edition Prima Guide
836 sayfa | PDF (258 MB) | link / alternatif
-
TÜRKÇE!
The Witcher 3 Temel Başlangıc Rehberi
463 sayfa | PDF (115 MB) | link
Bahadır Yazıcı tarafından hazırlanmış:
Alıntı
metni:Klasik standartlarının biraz dışına çıkan bu rehberde oyunla ilgili ihtiyacınız olacak temel bilgilerin yanı sıra, bütün görevlerin ayrıntılı tam çözümünü ve daha fazlasını bulacaksınız. Oyunun geniş içeriğinden ötürü Steam'e sığamayan rehberi yandaki menü aracılığıyla pdf formatında indirebilir veya online olarak inceleyebilirsiniz. Rehberin içeriğinden bahsetmek gerekirse; Temel mekanikler ve taktiklerin yanı sıra, ana hikâyenin ve ek paketlerin ayrıntılı tam çözümleri, ikincil görevler, efsunger kontratları, teçhizatları, yaratık külliyatı ve kuzey diyarları atlasını içermektedir. Rehberde kullanılan tüm görsel ve yazılı materyallere ait kaynak bilgilerini kaynakça bölümünde (Sayfa: 437) bulacaksınız. Fikir ve yorumlarınız için rehberin Steam sayfasına uğramayı düşünebilirsiniz.
-
Hocam tekrardan elinize sağlık valla ne kadar tesekkür etsem az tek tek uğraşmışsınız mesajlar ile. İlaç gibi geldi gözüm gönlüm açıldı.
Ori and the wild of the wisps art book bulabilen olursa çok mutlu olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir kitap varmış. İlk bakışta internette bulamadım, bende de yok. Not almış olalım: The Art of Ori and the Wild of the Wisps
-
Çok teşekkürler.
Efsane bir konu oldu burası ya
-
Kral eline sağlık bu nasıl konu , teşekkür ederken konuya msj atıp konuyu kirlettiğimi hiç düşünmemiştim forumda…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben düşündüm de üstteki mesajımda arada kaldım ilgilenip cevap verdi, birşey demesem ayıp olur mu diye yazdım. Doğru paylaşım dışı mesajlar kalabalık yaratabilir, konuya giren sıkılıp başlığı incelemeyi bırakabilir. Bana ithafen dediyseniz diye söylüyorum, silebilirim sıkıntı yok :)
-
Hiç sıkıntı yok, bir şeyler yazabilirsiniz tabii ki. Bu tarz şeyleri beğenenler ile yazışmak hoşuma gidiyor. Ayrıca tüm övgü dolu mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mafia Prima Guide
192 sayfa | PDF (7 MB) | link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 1 Temmuz 2022; 15:23:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X