Konu çok sağlam. Elinize sağlık. |
Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı (13. sayfa)
-
-
Mass Effect Prima Guide
289 sayfa | PDF (64 MB) | link [S] / alternatif [S]
Not: Upload ve kaynak bana ait değildir. Talep gelirse kaldırılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Mart 2022; 20:30:38 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Mart 2022; 23:47:6 >
-
-
-
The Art of Mass Effect Andromeda
184 sayfa | PDF (236 MB) | link ⏳︎
elimde var ama internette bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Mart 2022; 23:47:45 > -
The Art of The Mass Effect Universe
181 sayfa | PDF (107 MB) | link ⏳︎
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Mart 2022; 19:36:19 > -
Mass Effect 2 Collector's Edition Art Book
50 sayfa | PDF (180 MB) | link ⏳︎
-
Bu kitaplar tam olarak ne içeriyor? İllüstrasyonlar ve oyunlarla ilgili ipuçları filan mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artbook'; karakter, eşya ve çevre tasarımları, illüstrasyonlar, dizayn fikirleri ve bunların açıklandığı kitapçıklar oluyor genelde.
Game Guide diye geçenler ise oyuna dair hemen her bilgiyi içeriyor. Örneğin; lore, görevler, yaratık külliyatı, skill'ler, yükseltmeler, haritalar, başarımlar gibi.
Bir kaç tanesini inceleyin isterseniz. Günümüzde hemen her bilgiye internetten kolayca ulaşılabiliyorken bu tip şeyler biraz gereksiz kalıyor ama ben arşivlemeyi seviyorum.
-
Artbook'ların neredeyse tamamını yedekledim, Guide'ları ise es geçtim Türkçe Witcher 3 olan hariç. Türkçe olmadıkça Guide karıştırmayı pek sevmiyorum ama güzeller yine de.
-
Dark Souls Futurepress Guide (Grundle Release)
383 sayfa | PDF (270 MB) | link
Not: Upload ve kaynak bana ait değildir. Talep gelirse kaldırılabilir.
-
Hocam süper konu olmuş. Açıkçası günümüzde oyunların içine firmaların kitapçık koymamasına çok kızıyordum. Hatırlıyorum Xbox 360 zamanları Gears of War, RDR 1, Halo serileri vs. içinde kitap gibi kitapçıklar olurdu. Keşke o zamanlara dönsek fakat maalesef firmaların birçoğu artık tek sayfa broşür koyup oyunları öyle satışa sunuyor. Ya uğraşmak istemiyorlar ya da masrafa girmek istemiyorlar. Tamam her ne kadar gamepass, steam vs. kullanımı artsa da (ki ben de gamepass üyesiyim) insan kılavuzları oyun öncesi alıp okumak, vakit geçirmek istiyor. Tekrardan eline koluna sağlık.
Edit: Guide değil kitapçık demek istemiştim. Düzeltildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 24 Mart 2022; 15:46:31 > -
Hocam emeğine sağlık 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Guide ile gelen oyun pek hatırlamıyorum ben, yakın dönemde bi WoW Battlechest'in içinden kalın BradyGames kitapları çıkıyordu, hala elimde bulunur. O aklımda kalmış. Görsel alıntı:
Guide değil de kitapçık yani manual ile gelen pek çok oyun vardı, son dönemde onu da kaldırmışlardır muhtemelen. Epeydir kutulu oyun almadığımdan bilmiyorum.
-
Ori'nin kendi içerisinde kısa video tarzı bir durum vardı çizimlerle ilgili belki ondan tek tek ekran görüntüsü alınabilir.
-
İlk mesaja toplayabilir miyiz linkleri, elinize sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sana bahsettiğim yerde vardı galiba bu hocam, oradan bir bakarsın sen müsait olunca.
-
Teşekkür ediyorum hocam, inceleyip paylaşılabilir olanları buraya atacağım.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X