3 Senedir oynuyorum bu oyunu oyunla ilk tanıstıgımda bana göre bir oyun deil demiştim oynayamam felan öle düşünmüştüm ama bilgisayarıma yükledim oynadıkça daha çok oynayasım geliyordu kendimi tutamıyordum daha çok lv kasıp daha çok item kasıp yükselmek istiyordum bu hırsım beni reel hayattan sosyal etkinliklerden derslerden arkadaslıklardan soğuttu çok hedeflerim amaçlarım vardı hepsini zamanla gerçekleştirdim hevesimi aldım yeni patchler geldi oyun iyice gelişti yeni hedefler amaçlar ortaya çıktı bu beni dahada çok hırslandırdı o hedeflerimide gerçekleştirdim ama artık sıkıldım oyunun iyice cıvkı çıktı oyun kurucuları para hırsından gözleri döndü resmen artık herşey para oldu parayı bastıran kazanıyor yeni yeni şeyler çıktı cafelerde gb satışları arttı yok pedalmış v.b v.b arttı paralı koxplar felan gerçek KNİGHT ONLİNE bu deil arkadaslar bi ilk haline bakalım bide suanki haline adamlar yeni patch peşinde neymiş 83 lv miş ilk basta 70 lv vardı şimdi çıkartacaklar 83lv e birsürü yeni şey felan oyun artık pazar oldu herşey parayla o kadar urasıp emekle yaptıgımız itemler charları adamla bastırıp parayı aldılar çünkü herkezin gözü döndü daha yükseğe çıkmak istiyor herkez oyun bundan sonra bana zevk vermiyor artık sıkıldım ne yapsam zevk alamıyorum insanlar o kadar emek verip yapıyor charları itemleri birisi gelio bi düpe buluyor iş bitiyor oyun artık zevk vermiyor ne yapsam tad alamıorum girdim yaktım itemleri ytl ile satsaydım elime baya para geçecekti ama istemiorum girdim az önce ne var ne yok yaktım ve çok rahatladım uzun lafın kısası oyun artık SIKTI! zevk alamıorum o zaman neden oynayayım neden zamanımı harcayayım deilmi
herkezden yorum bekliorum yorum yapan yapmayan herkeze tşk. ler :)
Kesinlikle Katılıyorum Eski Tadı Yok..
biz şimdi 80 ene zor kasıyoz yakın 85 90 100 diye gidecek 80 lwl 2milyon küsür istiyo onu kasamıyoz 100 lwl de 50milyon felan ister çünkü 83 lwl 8milyonmu ne istiyomuş yani katlana katlana gidiyo yakın da yılda bir lwl atlıcaz
Beyler bakın ramazan günü yemin ediyorum birisi oyunda +10 hb raptor ne verirse versin oyunun en iyi itemini trade atsa koysa tradeye bassa ben basmam almam istemem alıp napıcam yalvarsa almam mesela yani alıp napıcam gidicem satıcam kas kas iyice hırslan boş bi heves için daha çok iste daha çok zarar gör oyunun kurbanlarından biri ol artık çok sıkıldım ne yapsam zevk alamıorum
Valla haklısın bende ,artık zevk Alamıyorum
günde 200 m Ex kasan Adam Bugun 10 m Ex kasamıyor yanı ßen
charım 28 gun Platin Premıum'lu oyuna girmek bile istemıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Plain Of Death
Valla haklısın bende ,artık zevk Alamıyorum
günde 200 m Ex kasan Adam Bugun 10 m Ex kasamıyor yanı ßen
charım 28 gun Platin Premıum'lu oyuna girmek bile istemıyorum