Şimdi Ara

Oyun Aşırı kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Benm laptopumda 2GB Ram ve 1Gb Ekran kartı var ama silkroad cok kasıyor
    arkadaşlarmın çoğu win7 oldugun ıcın olabılır dedı ama win7de olsa bu kadar kasmamalı bence bı bilgisi olan varmı???
    ben bunu ayarlıyabılırmyım herhangı bı yerden kasmaması için.

Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar Cevap bekliyorm oyuna saniyede giriyorm ama oyun acılınca 2dkda 1 kare ilerliyorm :S
    lütfen yardm !!!
  • Hadi ama birisi cevap versin arkadaşlar veya herhangi bir admin ilgilense ?????
  • Bu sistem özellikleriyle alakalı bi durum değil,

Aynı sorunu çoğu kişi yaşıyor, kasıyor donuyor 2-3 saniye içinde kendine geliyor.

Nedenini bilmiyorum ama pc özelliklerine bağlama durumu..
  • iyi bir ağ kartın olmalı, kablolu internetin olmalı, internet sağlayıcın zırt pırt kopan bir yayın yapmamalı(ttnet,smile adsl...), internet hızın iyi olmalı(4 mbps yeterlidir), bilgisayarda interneti kullanan bir program yada sayfa açık olmamalı, adsl modemi, splitter ı falan kaliteli olmalı, adsl i bir tek sen kullanmalısın.

Aklıma gelebilecek en iyi internet bağlantısı böyle. Bunlardan yapabileceklerini yap arkadaşım. Psikopata bağlayıp hepsini yaparsan bile oyun sunucusundan gelen sorunlar nedeniyle takılma yaşayabilirsin.
  • *siteci* arkadaşımızın dediklerini yaptıktan sonra hala olmadıysa oyunda "ESC" "Seçenekler" "Görüntü Ayarları"'ndan bi takım düşürmeler yap.Belki bir ihtimal eğer fark yoksa değiştirdikten sonra değiştirdiklerini eski haline getir de güzel gözüksün oyun gözüne (: Kolay Gelsin.
  • Son sürüm direct x ve grafik kartı güncellemelerini yüklemeyi dene. Yine olmazsa SschindlerR in dediği olayı deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize teşekkür ederim direct x son sürüm
    Görüntü ayarlarınında hepsi düşük
    siteci senin söyleridiklerinin cogu bende var saten 1 de kablolu baglantı yapıp denıyıcem çok teşekkür ederm hepinize adslide tek ben kullanıormda splitter nedir ??
  • Şuan kablolu baglanıyorm oyuna aynı şekilde bi lag var xS
  • Splitter, Telefon adsl bağlantısı için bir ayırıcı. O kadarda önemli bir şey değil. Sadece telefon kullanıyorsan kullanman önemli. Ben kullanmıyorum bende yok. İnternet hızım 3.51 MP (http://www.hizinitestet.com/ Ölçebilirsin sende.) hiç bi lag yaşamıyorum, takılma vs de yok. 1 gb ram 256 mb ekran kartı. 3 tane silkroad açık bi sorun yok şkr.

Bana kalırsa internet hızında bi problem olabilir, ayrıca oyun seçeneklerinide düşür. Çözünürlü vs. öyle dene. Fakat çok fazla bu tarz sorunlar boy göstermeye başladı, baya bi sıkıntı çeken var. Tek sen değilsin.
  • ekran kartını güncelle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.