Şimdi Ara

Oyunlar Bazen Kasıyor Bazen Kasmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Lenovo z580 notebookum var. Oyun açtığımda oyun bazen kasarak çalışıyor bazen kasmadan. Isınmadan kaynaklanmıyor.Çünkü oyun esnasında olan bir durum değil. Oyunu ilk açtığımda oyun kasıyorsa artık düzelmiyor.Kasmıyorsa oyun oynarken hiç kasmıyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayar 1,5 senelik. Garantisi devam ediyor.

edit: Şarjda veya pilde çalışma ile de alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 2 Şubat 2014; 12:50:17 >

• Tek bir oyundaysa oyunun datalarında problem vardır. Bu tür bişeyi bi oyunda yaşamıştım silip kalıdırınca düzeldi ama bütün oyunlarda ise ekran kartıyla ilğili birşey olabilir
  • Sorun tek bir oyunda değil.bütün oyunlarda aynı problem oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Belki açarken çözünürlülük ayarını kendisini ayarlıyordur yada virüs programı veya baska bir vürüs gibi bişler bazen engel oluyodur bence bunlardan biri olabilir.
  • ÖNCELİKLE MERHABA..!
    kardes aynı sorun bendede var .ben pes 12 oynarken laptopa vurdum ve hdd gitti.2el bir hdd ıle 6 ay ıdare ettım tabı bu sıra pes 12 kasıodu..Vurmadan once butun oyunları en yuksek cozunurklte ve donmadan oynuordm bu donma olayı vurduktan sonra yanı 2. hdd takılmasıyla basladı...hdd sata kac olduguda onemlı kendı hdd nın sata kac olduguna bır bakmalısın ayrıca benım konumada bakamnı ısterım..KOLAY GELSIN @QRX
  • Önerilerinizi için teşekkür ederim. HDD'de sorun olduğunu sanmıyorum.Test ettim her şey normal gözüküyor. Virüs programından olduğunu da sanmıyorum. Çünkü bazen sorunsuz çalışıyor.Hatta çoğunlukla sorunsuz çalışıyor.Arada bu olayı yaşıyorum.Daha iyi anlamanız için şöyle anlatayım.Örneğin bilgisayarı açıyorum.Oyunumu oynuyorum.Sonra bilgisayarı kapatıyorum.Tekrar bilgisayarı açıyorum oyunu açıyorum bu sefer oyunda kasmalar oluyor. Çok saçma bir sorun olduğunun farkındayım. Ama çözemedim gittim şu sorunu.

@gfbahmetli

@aygun67
  • hmm..kardesım benım olay daha sıkıntılı pc ye vurmadan once kasmıodu ancak vurduktan sonra boyle oldu.. ben hdd nın oldugu yere vurmustum hdd gıttı bozuk bır hdd ıle 6 ay ıdare ettım oyunlarım kasmaya basladı ben bu hdd den dolayı sandım..15 tatılın basında yenı hdd takdırdım ve format attırdım sıkıntı gecer sandım fakat hala aynı sıkıntı ya ben vurunca baska parcalarda hasar gordu yada bozuk hdd dıger parcalara zarar verdı..ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR HESABI..snn konundan farklı bır msj oldu bu ama kusuruma bakma bır bılgın vardır dıye soylemek ıstedım..sıkıntının gecmesı dıleygıyle..KOLAY GELSİN..
    @QRX
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Minecraft Çok fena kasıyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aygun67 A kullanıcısına yanıt
    ya ben o zmn olayı tam anlamamısım zaten yeni nesil casperlarde g sensör var yani sarsıntıya karşı koruma :D
    İnş. Sorununu çözersin kardeşim.
  • bende de oluyor aynı haha ama nasıl olcagını bilmiyorum tam da senin dedigin gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.