Şimdi Ara

Oyun Başında Karakter Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunu bayadır oynuyorum eskiden sanatçı oynuyordum ve 45-50 civarı seviyelerdeydim.Oyunu sildim.Yaklaşık 1-1.5 yıl sonra tekrar heveslendim oynamaya şimdi ise karakter seçiminde kararsızım önerileriniz nelerdir.Şu anda büyücü ve sanatçı arasında kaldım ama öbürlerinide seçebilirim.Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

• Arkadaşım oyun tarzınla alakalı bir olay bu. Parmakların hızlıysa kaçarak oynayabilirim diyorsan ranger, gunner, assasin ya da ozan olabilir. Kolay kolay yatmayım diyorsan hasarımda olsun diyorsan glad olabilir. Hiç yatmayım takım oyunu oynarım diyorsan temp tavsiye. Çok aşırı hasar istiyorsan sihirbaz olabilir. Yine takıma yönelik oynamak istiyorsan pvp lerde ruh çağırıcı çok işe yarar gibi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msyhijacker -- 26 Şubat 2015; 8:02:45 >
  • not aion yükle. pvp server. direk 65 ve üstün full başlıyorsun. her gün birini dene classini seç. Ben orda tüm classlari denedim diyebilirim. şuan oynamadığım class yok. ve oynadığım class inde benim için en iyi class olduğunu not aion sayesinde biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.