Şimdi Ara

Oyun Bilgisayari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler wifi kalitesi iyi olan çoğunlukla online oynarım ( lol ) bi bilgisayar arıyorum oyunlarda isinma kasma yapmasin bütçe 2000 ama ne kadar az o kadar iyi birde freedos olmasın lütfen çoğunlukla önerilen ;
    Lenovo z510
    Dell 7537
    Birkaç msi ve asus modeli
    Hangisini almalıyım aldıktan sonra beni pişman etmesin lise boyunca kullanacağım batarya fazla sıkıntı değil kullanırken 3-4 saat götürsün yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İste malum soru lol mü- AC serisi , call of serisi, gta serisi ve bir çok oyun mu eğer lol se dandik ama wifi ı daha iyi olan lenovo eğer diğer oyunlarasa dell

• quote:

Orijinalden alıntı: ehp.peker

Beyler wifi kalitesi iyi olan çoğunlukla online oynarım ( lol ) bi bilgisayar arıyorum oyunlarda isinma kasma yapmasin bütçe 2000 ama ne kadar az o kadar iyi birde freedos olmasın lütfen çoğunlukla önerilen ;
    Lenovo z510
    Dell 7537
    Birkaç msi ve asus modeli
    Hangisini almalıyım aldıktan sonra beni pişman etmesin lise boyunca kullanacağım batarya fazla sıkıntı değil kullanırken 3-4 saat götürsün yeter

lol oynuyosan msi cx61 modelini almalısın birde free dosun herhangi bir sıkıntısı yok hem daha uyguna gelir hem istediğin işletim sistemini kurarsın

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-pmu291575

lol'le en iyi performansı 2000 tl ye kadar bu makinayla alırsın

• Kardeşim o fiyata dell 7537 var ona daha iyi diyorlar freedos icinse 160 lira orijinal windows almak gerekiyor

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çoğunlukla lol oynarım sürekli bozgun alırsak çıkar film izlerim sonra FIFA felan oynarım GTA oynarım ama sorun surda modem ortak modem apartmana özel kablosuz o yüzden en fazla 3-4 çekiyor o yüzden wifi kuvvetli olması benim için çok önemli birçok mağazaya gittim öneri için lenovo g510 önerdiler ama dellden felan söz etmediler ben çareyi burada buldum diyecektim ama herkes başka birşey oneriyor çok kafam karıştı bazen diyorum keşke 5milyar kusur butcem olsa o zaman fazla dusunmeme gerek kalmazdı ama iste o kadar butcem yok.benim sağlam bi bilgisayarım vardı döneminin krallarından 5 yıl kullandiktan sonra chip mip bozuldu bozulunca yeni bilgisayara kaldık beni MSI ile dell çok cezbediyor ama lenovo asus gibi sağlam markalarda var herkes kullandığı bilgisayarı ovuyorlar bende çok kararsız kaldim. Bakin araştıralım sonunda almak istediğim bilgisayarların kotu yanları;

Dell: kasası yamulmuluyormus

MSI: mide bulundıran sorunlar cikariyormus

Lenovo: uzun ömürlü değil diyorlar

İste bu is çok karisik bu iste bilgili olan biri kullanıp ta kendi tecrübelerini anlatsa çok güzel olur bu bilgisayar beni lise boyunca götürecek bida üniversiteye başlayınca bi bilgisayar alabilirim o yüzden aldığım bilgisayar beni pişman etmesin çok şey istedim ama bu is çok önemli arkadaslarim da aldılar boyle kimseye danışmadan simdi çok pismanlar hic bi oyunu HIGH ta oynayamiyorlar bende boyle pişman olmayayim lütfen tavsiyelerin ise çok ihtiyacım var . Cevaplarını z için şimdiden teşekkürler ...

• ehp.peker E kullanıcısına yanıt
    Abim senin bütcen az sen masaüstü topla biz üniversiteden dolayı laptop alıyoruz sen lisede laptobu napacan salla zaten alsanda emin ol arkadaşlarınınkinden kötü olur 2000 liraya oyun laptobu olur mu hiç öyle oyunları ultrada oynaycaksan 2500 lük monster alırsın 2-3 yıl oynarsın tabi ilk yıl ultra sonraki yıllar düşer aklım varsa 2000 TL ye oyun laptobu arama yok lol e gelirsek benim için oyun bile değil ufak insanların büyüklerini zıvanadan çıkarıp sürekli küfürleştikleri ban sisteminin çok zayıf olduğu bir oyun eu da da böyle zaten lol Türkiye serverini eu yu kirletiyorlar diye açtı :)

• Elimde Lenovo Z510 un bu modeli var bakmanı tavsiye ederim bende almayı düşünüyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-intel-core-i7-4702mq-22ghz-8gb-1tb-8-ssd-156-2gb-w8-notebook.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guncel oyun pcsi toplayacagim
    13 yıl önce açıldı
    oyun onerisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kardeşim sana gore ole olabilir bana gore değil düşünce en saygın duyuyorum ama bu kadarda kötüleme sonuçta dünyanın en çok oynanan oyununsecildi birde masaüstü konusuna gelirsek kardeşim ben değilde annem çok gezen bi insan akrabalarımız gittiğimizde en bi 5 gün kalıyoruz yoksa bende masaüstü istiyorum ama uymuyor bana o yüzden laptop arıyorum

• genel cevap vermem gerekirse benim gibi kütüphanenizde cd de ağaçkakan woody gibi 10 senelik şeyler durmuyorsa ( ben severim kaset falan neyse ) dvd sürücüye gerek yok artık her şey nette , sli ı zaten biliyorsun gene dvd olmuyo mac de de yok bence takmaoptik sürücüye, ek olarak wifi sorunu 10 tl lik wireless adaptörle çözülebilir yani dell iyi ama işte ömrü çok değil malesef , normalde dışardan optik sürücü ekleniyorda dell e eklenemiyormuş, lol konusuna gelirsek dünyanın en çok oynanalarından seçilebilir , ama oynayan genelde çocuklar gta 5 çıktı 1 milyar ciro yapta galiba 1 saat veya 1 gündeydi baktığımızda %95 i birlikte oyun oynamaya değecek olgun kişilerdir her önüne gelen çocuk alamaz lafım sana değil Türkiye şartları bu point blank +16 mıydı neydi 10 yaşında bebeler oynuyordu crossfire falan ,hatta metin2 bu yüzden battı ben bundan 6 sene önce metin2 oynardım kankam 44 yaşındaydı arkadaşlar hep 18 üstüydü bende onlara bebelik yapardım :D bi 10 senemiz var ülkece gamer olmak için (18 yaşındayım :D üni tercihi yaptım yani )

Yani dell almiyimmi pek anlamadım yazdığından

• Beyler bu bilgisayarları çok övmüşlerdir özellikleride iyi vatandaki haftasını indirimi ne girerse alicam ;
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-intel-core-i7-4702mq-22ghz-8gb-1tb-8-ssd-156-2gb-w8-notebook.html#ozellikler
    http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook

Hangisi daha iyidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ehp.peker

Beyler bu bilgisayarları çok övmüşlerdir özellikleride iyi vatandaki haftasını indirimi ne girerse alicam ;
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-intel-core-i7-4702mq-22ghz-8gb-1tb-8-ssd-156-2gb-w8-notebook.html#ozellikler
    http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook

Hangisi daha iyidir ?

msi 231 xtr al lol için en iyi makine o sihirdar vadiside yenilenecek biraz sağlam bi makina gerekli sana

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-pmu291575

hemde kendini lolle kısıtlamamış olursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.