S.a. arkadaşlar 3200 tl limitli bir oyun bilgisayarı almak istiyorum laptop olacak masaüstü önermeyin lutfen :) vatan bilgisayarda şu modeli buldum MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK ama internette türkçe inceleme bulamadım sizce nasıldır veya başka önerebileceğiniz pc varmı ?
Sadece ekran kartı için biri 850m diğeri 860m 16 GB ram ve orjinal windows 8'den vazgeçilirmi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: exLovee
Sadece ekran kartı için biri 850m diğeri 860m 16 GB ram ve orjinal windows 8'den vazgeçilirmi acaba ?
rami daha sonra arttırabilirsin 200 lira taş çatlasa windows 8 in orjinali ya da kırığı aynı şey değişen birşey yok daha önce kullandım bütün güncellemeleri yapıyor yani
oda 5 lira desen 205 liraya gtx 860 lık makine almış olursun
Bugün vatana gitcem incelemek için bakalım nolcak :D
Gigabyte incelicek yer yok nerde satılıyor bu makina :D
quote:
Bugün vatana gitcem incelemek için bakalım nolcak :D
Gigabyte incelicek yer yok nerde satılıyor bu makina :D
gigabyte ı vatanda teknosa da bulamazsın
internetten satış yapan sitelerde bulursun n11 de falan
quote:
S.a. arkadaşlar 3200 tl limitli bir oyun bilgisayarı almak istiyorum laptop olacak masaüstü önermeyin lutfen :) vatan bilgisayarda şu modeli buldum MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK ama internette türkçe inceleme bulamadım sizce nasıldır veya başka önerebileceğiniz pc varmı ?
3200 lira verip 850m li bir laptop almam.860m ile aralarında %20 performans farkı var bence 860m li seçeneklere bakın.