Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı için en iyi lcd limit 600 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araştırdıgıma göre oyunlar için en iyi seçenek
    Kare ekran
    düşük tepkime süresi

FAkat iyi bir ekran kartında ise 22" lerde çok güzel görüntüler alınıyormuş benim ekran kartım 8800 ve dvı çıkışlı kafam bu noktada karıştı.

22" lerde kare ekran özelligi yok seçenegimi ne yönde ve hangi üründe yapmalıyım?

samsung kare 19 ekranlar tasarım olarak çok güzel yorumlarıda çok iyi

gene samsungun 22 " 2ms lik bir ekranı var oda çok hoş yorumlar almış

lg ve diger ürünlerdede çok hoş ekranlar var fakat ben hangsiini almalıyım :) ilk önce 19 mu olucak 22 mi buna karar vermek lazım bu konuda yardım istiyorum

limitin 600 ytl

• Ben 2 gün önce oyun için Benq 22" x2200w aldım...582,- YTL'ye....Bir araştır istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Ben 2 gün önce oyun için Benq 22" x2200w aldım...582,- YTL'ye....Bir araştır istersen...
    Bende oyun için CHIMEI CMV 222 H 22" 5ms almayı düşünüyorum hem HD hem DVI bağlanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvanadam

Bende oyun için CHIMEI CMV 222 H 22" 5ms almayı düşünüyorum hem HD hem DVI bağlanabiliyor

Alıntıları Göster
    Oyun için kare ekranın uygun olduguna nasıl karar verdin bilmiyorum ama bana göre tamamen yanlış bir karar. Sana geniş açı sunan monitörler dururken neden daha dar acılı monitör daha iyi olsun ki?. Arkadaşın da tavsiye ettiği gibi benq iyi bir öneri. Forumda da incelemesi vardı. Benim bu aralara ps3 için düşündüğüm model ise Samsung 223 BW 22'' Wide. Sen de bi bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.SAMET.BULUT

Bu mesaj silindi.
    geniş monitörler daha iyi arkadaşım gerek ps3 xbox ta gerek pc de çok iyi kalite verir kareler eskidi artık en iyi seçimin samsung 226cw 600ytl ve 22 in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

geniş monitörler daha iyi arkadaşım gerek ps3 xbox ta gerek pc de çok iyi kalite verir kareler eskidi artık en iyi seçimin samsung 226cw 600ytl ve 22 in.

Alıntıları Göster
    kesinlikle benq x2200w

tam oyun monitörü özellikle konsollor için
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatronic

kesinlikle benq x2200w

tam oyun monitörü özellikle konsollor için

Alıntıları Göster
    BenQ X2200W derim, bunu sadece ben demiyorum.
    Bütün bilgisayar ve oyun dergiler şu en iyi monitörü olarak bu modeli gösteriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

BenQ X2200W derim, bunu sadece ben demiyorum.
    Bütün bilgisayar ve oyun dergiler şu en iyi monitörü olarak bu modeli gösteriyorlar.

Alıntıları Göster
    Samsung 206 bw al keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

Samsung 206 bw al keyfine bak.

Alıntıları Göster
    tamamda benq x2200w 600ytl den pahalı arkadaşın bütçesi 600ytl ... 206bw 20" 206 bw ye 150 ytl daha fazla vereerek 226cw almak daha mantıklı

Kabul edin arkadaşlar samsung 226cw burdaki rakipsiz 600ytl ye 22" monitör
  • quote:

tamamda benq x2200w 600ytl den pahalı arkadaşın bütçesi 600ytl ... 206bw 20" 206 bw ye 150 ytl daha fazla vereerek 226cw almak daha mantıklı

Kabul edin arkadaşlar samsung 226cw burdaki rakipsiz 600ytl ye 22" monitör

Alıntıları Göster
    yaw benq yu 582 ytl ye aldığını söyleyenler var
    (şahsen ben 508 ytl ye almıştım vatanın kampanyasından ;) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztech

yaw benq yu 582 ytl ye aldığını söyleyenler var
    (şahsen ben 508 ytl ye almıştım vatanın kampanyasından ;) )

Alıntıları Göster
    600,- YTL'den pahalı değil, ben Ankara'da gigatekten (ölü piksel testi de yapıyorlar) 380$+ KDV'ye taksitle aldım..şu an 624 YTL gözüküyor ama üye fiyatı 600'ün altında...
  • quote:

600,- YTL'den pahalı değil, ben Ankara'da gigatekten (ölü piksel testi de yapıyorlar) 380$+ KDV'ye taksitle aldım..şu an 624 YTL gözüküyor ama üye fiyatı 600'ün altında...

Alıntıları Göster
    altividen 12taksit 525ytl aldım ben BenQ x2200w

http://www.teknofiyat.com/?search=x2200w&altlimit=&ustlimit=
    Gigatek BENQ - X2200W KAMPANYALI ÜRÜN 598.57 ytl üye özel fiyatı

altividen almaya cesaret edebilirseniz

6 Ay Taksitli: 92,45 YTL (%20 indirimli) 555ytl
    12 Ay Taksitli: 49,11 YTL (%15 indirimli) 590ytl
    Tek Çekim: 520,01 YTL (%25 indirimli) 520ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySun -- 19 Nisan 2008; 2:04:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

altividen 12taksit 525ytl aldım ben BenQ x2200w

http://www.teknofiyat.com/?search=x2200w&altlimit=&ustlimit=
    Gigatek BENQ - X2200W KAMPANYALI ÜRÜN 598.57 ytl üye özel fiyatı

altividen almaya cesaret edebilirseniz

6 Ay Taksitli: 92,45 YTL (%20 indirimli) 555ytl
    12 Ay Taksitli: 49,11 YTL (%15 indirimli) 590ytl
    Tek Çekim: 520,01 YTL (%25 indirimli) 520ytl

Alıntıları Göster
    o zaman arkadaşa 2 seçim var BenQ x2200w veya samsung 226cw ...

İstediğini alsın bu iki monitörden başka 600ytl ye süper performans veren oyun lcd si yok

• quote:

o zaman arkadaşa 2 seçim var BenQ x2200w veya samsung 226cw ...

İstediğini alsın bu iki monitörden başka 600ytl ye süper performans veren oyun lcd si yok

Alıntıları Göster
    Başlığı açan arkadaş gözükmedi bir daha...
  • quote:

Başlığı açan arkadaş gözükmedi bir daha...

Alıntıları Göster
    stoklara geldiyse 2223gw samsung al 22 inç bulamassan 226bw iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengaver029

stoklara geldiyse 2223gw samsung al 22 inç bulamassan 226bw iyi bir seçim olur.

Alıntıları Göster
    oyun ve film icin 20 inch tercih etmelisiniz...unutmayin arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

oyun ve film icin 20 inch tercih etmelisiniz...unutmayin arkadaslar...

Alıntıları Göster
    206BW aldım çok mutluyum . tavsiye ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_alpha

206BW aldım çok mutluyum . tavsiye ederim :D

Alıntıları Göster
    Oyun için kare ekran iyi olmaz diye düşünüyorum fakat WideScreen (geniş ekran) alırsan ekran kartının çok iyi olması lazım çünkü WideScreen Lcd lerde Oyunları monitörün kendi çözünürlüğünde oynaman gerekiyor ki buda iyi bir ekran kartı demek.Ama ekran kartın zaten iyi yani bir sorun olmaz. Gelelim 19 mu 22 mi sorusuna 19' widescreen lcd monitör boyutu küçük gibi gelsede başına oturduğunda gerçekten oldukça işe yarar bir boyutta olduğunu anlayacaksın. 22' monitörler ise çok büyük ve gözü daha çok yoruyor. Benim kararım 19' olurdu fakat bu konuda kararı kendin vermelisin. Küçük bir not daha eğer 22' alırsan çözünürlük artacaktır ekran kartı daha fazla kullanılacaktır.Yani Crysis'de de gördüğümüz gibi görüntüler artık gerçekten çok güzelleşiyor ve bunun gibi oyunlar çıkmaya devam ederse ekran kartları yetersiz kalabilir.Yani 19' alırsan ekran kartını daha fazla kullanabilirsin. Sana tavsiyem Samsung 932NW 19' LCD WideScreen olur. Şu an bende kullanıyorum ve çok memnunum. Bu modelin 22' olanıda var. 5ms tepki , 2000:1 Dynamic Contrast oranı.Ve şekil bakımındanda gayet güzel bir monitör.

• BenQ X2200W veya SAMSUNG 226BW
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyildiz

BenQ X2200W veya SAMSUNG 226BW
    1-2 aydır Samsung 2232 BW kullanıyorum. Çözünürlük ve oyun konusunda hiçbir sorun yaşatmadı. Ekran kartım imzada var. Sana 4:3 ekranlar oyun için daha iyi diye kim demişse desteksiz sallamış. Yeni oyunların hemen hepsi widescreen destekler. Desteklemiyorsa ekran kartının driver eskimiştir veya uyumsuzluk gösterebilecek kadar dandik bir oyundur. doğruya doğru.

2232BW fiyat/performans/kalite açısından en iyi büyük ekran LCD.
    İsteyen büyük desin (bana da 17" CRT sonrası kocaman gelmişti ama insan bir süre sonra alışıyor) daha uzakta durması ve buna rağmen halen görebilmen göz sağlığı açısından da bir artı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.