Arkadaşlar merhaba biliyorum herkes sistem tavsiyesi bakıyor bende onları takip ediyorum fakat sistem yaptırmayı düşünüyorum kararsız kalıyorum bir sürü tavsiye çıkıyor normalde ben 5 sene beni rahat götürecek 2000 tl limitli bir kasa tavsiyesi istiyorum bana bu konu hakkında yardımcı olursanı sevinirim.
Teşekkürler Şimdiden
Öncelikle 5 seneye kimse söz veremez. Monitör dahil mi bu arada?
quote:
Orijinalden alıntı: Cuber
Öncelikle 5 seneye kimse söz veremez. Monitör dahil mi bu arada?
monitor dahil deil tabiki veremez zaten iyi bir sistem götürüyor:) ben yazmışım nie yazmışım bilmiyorum:)
Arkadaşlar merhaba biliyorum herkes sistem tavsiyesi bakıyor bende onları takip ediyorum fakat sistem yaptırmayı düşünüyorum kararsız kalıyorum bir sürü tavsiye çıkıyor normalde ben 5 sene beni rahat götürecek 2000 tl limitli bir kasa tavsiyesi istiyorum bana bu konu hakkında yardımcı olursanı sevinirim.
Teşekkürler Şimdiden
Diğer arkadaşın da dediği gibi 5 sene içim kimse garanti veremez.. ama sana uygun bir sistem önereyim.. 5 olmasa da 3 sene gideceği kesin..
Teşekkürler Şimdiden
Diğer arkadaşın da dediği gibi 5 sene içim kimse garanti veremez.. ama sana uygun bir sistem önereyim.. 5 olmasa da 3 sene gideceği kesin..
Teşekkürler Şimdiden
Peki neden bunu tavsiye etmedin mi diyorsun.. Bir düşün bakalım.. Belki bulursun.. Diğer söylediğine cevabım da aynı şekilde..
İlla Vatan'dan alışveriş yapılmak zorunda mı ? Sırf orada yok diye gereksiz 2 ürüne 400 lira mı verilecek ? Ayrıca 300r Vatan'da stoklarda bulunuyor.PCS+ EZ de 1 hafta içerisinde stoklara gelecek.
Daha ucuz bir yer varsa oradan alışveriş yapsın tabi.. Ama Vatan'ın haftasonu %25 indiriminden daha cazip fiyatlı bir yer ben bilmiyorum.. Ayrıca hala olayı anlamamışsın dostum.. Mesele stok sorunu değil.. Adamın ilk mesajını oku, iyice anla.. Sonra benim tavsiyemi dikkatle incele..
Kasa olarak ben de 300r (600w) öneririm. İsterseniz işlemciyi fx 6300 e çekip ekran kartını hd7950 ye yükseltebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme