Sistemim bu, maliyeti 1400 tl falan oluyor. Hoşunuza gitmeyen beğenmediğiniz bir parça varsa veya şu daha iyi olur dediğiniz bi parça varsa bilgilendirseniz sevinirim. Önümüzdeki hafta almayı planlıyorum Allah kısmet ederse..
Şimdiden herkese teşekkürler.
dostum eğer bütçen buysa ve eğer grafikleri vs kaliteli oyun oynamayı seviyorsan yeni nesil oyunları oynamak için PS4 ü bekle derim çünkü alacağın bu bilgisayar şuan için bile artık teknolojik olarak güncel değil :(ve yeni nesil oyunları düşük ayarlarda oynarsın 1 -2 sene sonra directx12 çıkarsa hiç bir oyun oynayamazsın .. bence 1400 tl lik bütçe ile suamn bilgisayar alma tam geçiş dönemi şuan o yuzden kasım ayında ps4 alırsın en az 3 sene götürürür takılma olmadan yeni nesil oyunları.. ama ben pc manyağı biriyim dersende yeni nesli bekle derim
Sistem Tavsiyeleri Bölümüne Açmalısın Konuyu..
ua46U
kullanıcısına yanıt
Ekran kartını 7850 yap istersen 6850 nin zamanı geçti
ua46U
kullanıcısına yanıt
ekran kartı ram düşük işlemci çok yüksek ayrıca bu amd sevdasından vaz geç bence 3 gün sonra yada en azından seneye yazın çok ısınıyor bu nasıl soğuturum diye konu açarsın ve ses kartı nedir ya özentilik yapmayın sesi çıkmayacakmı oyunun 7.1 ses var artık anakartlarda gereksiz para harcama.
Saçma bir sistem olmuş. Ramleri çok düşük tutmuşsun. Güncelliği zaten yok topladığın sistemin.
quote:
Orijinalden alıntı: skidproof
Saçma bir sistem olmuş. Ramleri çok düşük tutmuşsun. Güncelliği zaten yok topladığın sistemin.
Sende saçma olmayan bi sistem söyle o zaman bende ona göre hareket edim. 3-4 milyar param yok benim ki ona göre bi sistem düzim bana bu uygun geldi paylaştım burda herkesin fikrini almak için. Neyin ne olacağını bilsem konu falan açmaz direkt gidip istediklerimi alabilirdim yani. Bilmem anlatabildim mi ?
Bütçeye göre normal bir bilgisayar.Ram günümüz için normal.İşlemci oyun için normal.Arkadaşım ekran kartını kötü seçmişsin.Niye dersen ekran kartında önemli olan mimari, bittir. Ekran kartı için 1 gb ram yeterli olur.1 gb ram olan daha üst bir ekran kartı seçmelisin.Yok ben yüksek çözünürlükte oyun oynayacağım dersen ram işe girer.Sana tavsiyem 1 gb ramli ekran kartıdır.
wolfforce
kullanıcısına yanıt
zaten 256 bit ekran kartı yeterli olur hd 6850
benim dediğim 1 gb ramle daha iyi ekran kartı seçmesidir.Böylelikle oyunlar için daha iyi olur.Daha yüksek ekran kartı geleceğe dönük olur.Powercolor ATI HD7850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 396 TL bu daha iyi olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme