Arkadaşlar oyun için bi amd sistem hazırlamak istiyorum vede yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum benim topladığım amd sistem bu sizce nasıl bi eksiği varmı ?
Ben bu sisteme işletim sistemi olarak Windows Xp 64 Bit Sp2 Türkçe kurucam.Xp de Direcx 9 Destekliyo Benim Ekran kartım ise Direcx 10.1 Destekliyo ben xp Kursam Bi arıza Çıkarırmı Veya Performans Çokmu düşer vista istememe sebebim oyunlar xp de 1 gb ram isterken vistada 2 istiyo vede vista ağır oluyo Bi sorun çıkarırmı bu bana vede herşey birbirine uygunmu ? intel sistem almak istemiyorum daha pahalı oluyo :D Yardımlarınızı bekliyorum
:S anlamadım intel sanal 4 çekirdek kullanmıyomu :S ama amd gerçek kullanıyo
Oyun için amd diye bir şey yok.İkiside çok iyi işlemciler.Fiyat bakımından hangisi uygunsa sana onu al.Sistemine gelince sistem çok guzel ama alıcagın monitor 22" oldugundan ekran kartı standart HD4870 yapmalısın.Maliyet azalıcaktır Ayrıyetten bu sistemi dx9 da kullanırsan sisteme yazık olur.Eger xp kullanıcaksan ekran kartını HD4850 yap.Ama dedigim önerdigim gibi bir sistem alırsan mutlaka vista kurmalısın.
neden xp kurarsam hangi donanım gerçek performansını yansıtma ama işte diyorum ya bende vista isterim ama vistada bi gıcıqlık war mesela bi oyun xp de 1 Gb ram istiyo faka vistada 2 istiyo
Bence gayet iyi Hayırlı olsun.
şu işletim sistemi sorununu çözemedim ya xpde 1 gb ram isteyen oyun Vista ultimate Sp1 de demi 1 gb isticek ? :S
İŞLEMCİ:E8500 veya E8600 al ANAKART:gigabyte p45 herhangi biri EKRAN KARTI:Ati Radeon Hd 4870 x2 GB GDDR5 RAM:Crucıal Ballistix Tracer Led 2 Gb 1066 MHZ Ram [2 Adet] HDD:2x500 gb +harici 250gb 2.5 KASA:http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3784 PSU:tak cıkar kablolu al Mönitör:1680x1050 çözünürlükte dvı
işlemci intel 4 çekirdek 45nm anakart gigabyte 45nm destekli ekran kartı ati x2 serisinden psu 600W üzeri monitor kesinlikle dvi modeller sana kalmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme