Şimdi Ara

OYUN CANAVARI MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 OYUN CANAVARI MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR
    İlan başlığından da anlaşıldığı gibi bilgisayar tam bir OYUN CANAVARI. Çalıştıramayacağınız oyun bulamayacağınız gibi en iyi oyunları en yüksek ayarlarda oynayabileceksiniz!!!
    Bilgisayarımı vakit bulamadığımdan dolayı satıyorum, BATTLEFIELD ten CALL OF DUTY BLACK OPS2 oyunlarına kadar yüksek grafik kartı isteyen oyunları ULTRA Settings (EN İYİ-YÜKSEK Ayarlarda) oynanabiliyor!

Özellikler: İşlemci: AMD Phenom II X3 720 TRIBLECORE 2.8 Ghz 8M
    Anakart: GIGABYTE MA790XT-UD4P/DR3
    RAM: 8GB 1333MHZ DDR3 (16GB a kadar yükseltilebilir)
    EKRAN KARTI:SAPPHIRE HD4830 1GB 256BIT GDDR3 HDMI
    HARDDISK: Seagate 1TB SATA2 NCQ 7200RPM 32MB
    KASA: GIGABYTE GZ-X9 420W ATX SİYAH KASA
    CD-DVDVROM-WR: SAMSUNG DVDY 22X SİYAH 4
    MONİTOR: ASUS LCD 19" VH192D 5MS WIDE SİYAH
    KART OKUYUCU: BROSS ALLINI 3,5
    KLAVYE+MOUSE: Microsoft KLV S82-00027 PS/2 Valuepack TR
    İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate
    Ses Sistemi: Microlab MC3500 4+1 3500 watt Ses Sistemi
    Kamera: A4 Tech Webcam

Ekstra Olarak Verilecekler:
    Oyunlar; Battlefield Serileri, Call of Duty Serileri, Medal of Honor, Fifa, Pes, GTA, Driver, Football Manager, Assassin Creed ve Savaş-strateji oyunlarının serisi.
    Programlar: İstenildiği taktirde her türlü program verilebilir.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• benim ilana bir bak istersen iki katı fiyat çekmişsin bana taklif bile gelmedi bir kaç parça dışında sence 1650 tl ye bu sistem satılırmı i5 ler bu 256 bit lik 2 gb gdrr5 ekran kartlılar bu fiyata satılıyor serbest piyasa sen istersen 2 bin yazarsın orası ayrı ama bir piyasa araştırması yapmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

benim ilana bir bak istersen iki katı fiyat çekmişsin bana taklif bile gelmedi bir kaç parça dışında sence 1650 tl ye bu sistem satılırmı i5 ler bu 256 bit lik 2 gb gdrr5 ekran kartlılar bu fiyata satılıyor serbest piyasa sen istersen 2 bin yazarsın orası ayrı ama bir piyasa araştırması yapmanı tavsiye ederim

açık konuşmak gerekirse sitede ciddi anlamda alıcı yok adamlar faiş fiyat çekiyor parası olan adamda zaten milletin nazı ile uğraşmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

benim ilana bir bak istersen iki katı fiyat çekmişsin bana taklif bile gelmedi bir kaç parça dışında sence 1650 tl ye bu sistem satılırmı i5 ler bu 256 bit lik 2 gb gdrr5 ekran kartlılar bu fiyata satılıyor serbest piyasa sen istersen 2 bin yazarsın orası ayrı ama bir piyasa araştırması yapmanı tavsiye ederim

açık konuşmak gerekirse sitede ciddi anlamda alıcı yok adamlar faiş fiyat çekiyor parası olan adamda zaten milletin nazı ile uğraşmıyor..

öyle valla

• Fiyat normalden yüksek çünkü bilgisayarı en kral i5 makineyle kıyaslayamazsınız bile, AMD kullanan bilir. Ayrıca bilgisayarın yanında çok iyi bir ses sistemi, ve kutulu oyunlar veriyorum. O yüzden fiyat böyle, ve normal

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• adam bide a4 tech webcam veriyor. havada karada eder o fiyat hatta uygun bile tutmuş. ben olsam daha fazla yazar bi kuruşta indirim yok yazardim. hatta kargo alıcı öder derdim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.