Şimdi Ara

Oyun Çekilişleri [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
105
Favori
48.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam oyunlar global diye illa global vermenize gerek yok, sadece Türkiye için yapın çekilişleri daha çok bizden birileri faydalansın. Global veya Regional olunca size gelen puan, exp. değişmiyor sonuçta.
  • arodat kullanıcısına yanıt
    Her şeyin farkındayım, teşekkürler.
  • www.steamgifts.com
    Agricultural Simulator: Historical Farming
    https://www.steamgifts.com/giveaway/MiAmC/agricultural-simulator-historical-farming

www.steamgifts.com
    Agricultural Simulator 2013 - Steam Edition
    https://www.steamgifts.com/giveaway/oJ6An/agricultural-simulator-2013-steam-edition

www.steamgifts.com
    Warehouse and Logistics Simulator
    https://www.steamgifts.com/giveaway/5NvSN/warehouse-and-logistics-simulator

www.steamgifts.com
    Mining & Tunneling Simulator
    https://www.steamgifts.com/giveaway/Sr9Me/mining-tunneling-simulator

www.steamgifts.com
    Warehouse and Logistics Simulator DLC: Hell's Warehouse
    https://www.steamgifts.com/giveaway/ldvJQ/warehouse-and-logistics-simulator-dlc-hells-warehouse

www.steamgifts.com
    OlliOlli2: Welcome to Olliwood
    https://www.steamgifts.com/giveaway/ceKAk/olliolli2-welcome-to-olliwood

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dağıttığım . 3 adet oyuna feedback alamıyorum . Adamlar online oluyor ama takmıyorlar . Ne olacak bu durumda boşunamı verdik oyunu , seviyesini alamayacağım mı şimdi ?

Bilgili arkadaşlar nedir çözüm acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 27 Nisan 2016; 18:59:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

Arkadaşlar dağıttığım . 3 adet oyuna feedback alamıyorum . Adamlar online oluyor ama takmıyorlar . Ne olacak bu durumda boşunamı verdik oyunu , seviyesini alamayacağım mı şimdi ?

Geri dönüş yapmazsa belli bi süre sonra otomatik olarak onaylanması lazım. Steamden ekliyse mesaj at, ilk defa kazandıysa onaylaması gerektiğini bilmiyo olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 27 Nisan 2016; 19:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

Arkadaşlar dağıttığım . 3 adet oyuna feedback alamıyorum . Adamlar online oluyor ama takmıyorlar . Ne olacak bu durumda boşunamı verdik oyunu , seviyesini alamayacağım mı şimdi ?

Geri dönüş yapmazsa belli bi süre sonra otomatik olarak onaylanması lazım. Steamden ekliyse mesaj at, ilk defa kazandıysa onaylaması gerektiğini bilmiyo olabilir.

otomatik ekleniyorsa sıkıntı yok hocam beklerız 1 hafta kadar . (1 hafta değil mi ? ) Daha önce işlem yapmışlar , bilgileri var sanırım . Steamden ekledım 1 i reddetti . Diğer 2 si beklemede

Ettik bir hata zaten bundan böyle sadece Türkiye'ye özel çekiliş yapacağım .

• senatorts kullanıcısına yanıt
    1 hafta gibi bi süresi var diye aklımda kalmış ama böyle bi durumla karşılaşmadığım içinde net hatırlayamıyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 27 Nisan 2016; 20:12:56 >
  • Ben de aynı sorunları yaşamıştım.Sorunu sporta bildirince 1 hafta süresi olduğunu,sonrasında otomatik kabul edileceği cavabı gelmişti.

• Gelen cevap buydu:The winner has 7 days to activate the won gift. However, in this case since they won "Pix the Cat" we can reroll if you would like, or wait to see if they activate it

Thanks in advance.

• teşekkürler @Basteryus

@fat1453 Hocam 7 gun sonra aktif olacak diyor dediğiniz gibi ama devamında yanlış anlamadıysam çekilişi tekrar edebiliriz veya aktif etmesini bekleriz diyor. Adam keyi alıp aktif edip geribildirim yapmamışsa reroll fail olmuyor mu teşekkürler bu arada
    Çekilişi kazanan kişi eğer siteye girip onaylamıyorsa hesabını kontrol et oyunu almadıysa sorun yok destek birimine yazıp başka bir kazanan seçmek istediğini belirtebilirsin. Eğer oyunu almasına rağmen onaylamıyorsa yine destek ile iletişime geçip geçici/kalıcı banlanmasını sağlayabilirsin. Çekilişi kazanan hiç birşey yapmazsa site otomatik olarak onaylamıyor, bunu biliyorum çünkü 1 ay ses çıkmayan birini bildirip başka kazanan seçilmesini talep ettim. Şu durumda sana önerebileceğim yazdıklarımı kontrol et ve destek ile iletişime geç kazanan değiştirilsin ve mevcut kazananı da blacklist'e al bir sonraki çekilişine katılamasın, hatta gruba özel bir çekiliş açtıysan yöneticilerle iletişime geç gruptan atsınlar.
    Bundan sonra Türkiye dışındaki 0-1 seviye oyunculara çekiliş yaparken, çekiliş bitince öncelikle onayı alın daha sonra key'i gönderin.
  • Level 3 üyeliğimle şimdiye kadar 9 tane çekiliş yaptım bunların 7 tanesi 0-1 level için ve hiçbir sorun yaşamadım. Hatta bazılarının ilk kazandığı çekilişler olarak gözüküyordu benimkiler. Şans işi sanırım bu.
  • Teşekkürler. Bu arada supporta yazmak için kaç gun beklemek lazım acaba ? @chackall
    @HatcheteR Teşekkürler
    @Yedaself Nasip hocam ya . 1 tanesine mai üzerinden ulaştım gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 28 Nisan 2016; 8:43:00 >
    Bildirim için çok fazla beklemene gerek yok eğer gün içerisinde sık sık giriş yapıp herhangi bir işlem yapmıyorsa.

Bu arada konu amacının dışına da çıkmamış olalım steam grubumuza özel çekilişler için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

• Toplam 50 liralık 5 adet kod dağıttığımız 5 günlük bu mini çekilişte hepinize bol şans!
    Çekiliş 30 Nisanda sonuçlanacak. Detaylar videoda!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım az olacak ama şansınız daha fazla

• teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.