güzel bir skorla karşıdaki 4 preyi eziyordum, bir ilki başarmıştım :D Lucian`a ebedi + statik çıkmıştım 2liyordum adamları be
quote:Orijinalden alıntı: Th13teen güzel bir skorla karşıdaki 4 preyi eziyordum, bir ilki başarmıştım :D Lucian`a ebedi + statik çıkmıştım 2liyordum adamları be Bende iyi gidiyordum o yüzden konu açtım kötü gitsem umurumda olmaz
quote:Orijinalden alıntı: Th13teen güzel bir skorla karşıdaki 4 preyi eziyordum, bir ilki başarmıştım :D Lucian`a ebedi + statik çıkmıştım 2liyordum adamları be klasik yorumlar tam soraka ultisiyle baron çalıyordum oyun çöktü :Ss
quote:Orijinalden alıntı: glumblapinta quote:Orijinalden alıntı: Th13teen güzel bir skorla karşıdaki 4 preyi eziyordum, bir ilki başarmıştım :D Lucian`a ebedi + statik çıkmıştım 2liyordum adamları be klasik yorumlar tam soraka ultisiyle baron çalıyordum oyun çöktü :Ss Normalde hiç ADC oynamam. Pick ekranında soloyu benden önce birisi yazdı, o sırada tüm laneler doldu tek adc kaldı. Bugün ki yama`da Lucian OP yazıyordu. Alayım dedim. Karşıdaki unranked adc sağolsun iyi feedledi. Bende unrankedim bu arada :D
Çöktü kardeş 1 hafta sonra gelecekmiş. Bence bir hafta sonra dene. Çok yoğun çalışıyorlarmış. ben öyle duydum.
quote:Orijinalden alıntı: Th13teen quote:Orijinalden alıntı: glumblapinta quote:Orijinalden alıntı: Th13teen güzel bir skorla karşıdaki 4 preyi eziyordum, bir ilki başarmıştım :D Lucian`a ebedi + statik çıkmıştım 2liyordum adamları be klasik yorumlar tam soraka ultisiyle baron çalıyordum oyun çöktü :Ss Normalde hiç ADC oynamam. Pick ekranında soloyu benden önce birisi yazdı, o sırada tüm laneler doldu tek adc kaldı. Bugün ki yama`da Lucian OP yazıyordu. Alayım dedim. Karşıdaki unranked adc sağolsun iyi feedledi. Bende unrankedim bu arada :D karşında vaynemi vardı ?
quote:Orijinalden alıntı: pearl g. quote:Orijinalden alıntı: Th13teen quote:Orijinalden alıntı: glumblapinta quote:Orijinalden alıntı: Th13teen güzel bir skorla karşıdaki 4 preyi eziyordum, bir ilki başarmıştım :D Lucian`a ebedi + statik çıkmıştım 2liyordum adamları be klasik yorumlar tam soraka ultisiyle baron çalıyordum oyun çöktü :Ss Normalde hiç ADC oynamam. Pick ekranında soloyu benden önce birisi yazdı, o sırada tüm laneler doldu tek adc kaldı. Bugün ki yama`da Lucian OP yazıyordu. Alayım dedim. Karşıdaki unranked adc sağolsun iyi feedledi. Bende unrankedim bu arada :D karşında vaynemi vardı ? Miss Fortune vardı. Sanırım şu anda Free`lerde