Şimdi Ara

''OYUN DEĞİŞİM ALANI'' (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.251
Cevap
20
Favori
155.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, baho92 kullanıcı adlı üyenin takasa sunmuş olduğu Fifa 08 oyununun bölge kodu NTSC'dir. Bu nedenle NTSC-J ve PAL kullanıcıları takas yapmadan önce bunun bilincinde olsunlar. Arkadaşım için aradığım Fifa 08 PAL ise hala yok, olacak iş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCoRPioN ®

Arkadaşlar, baho92 kullanıcı adlı üyenin takasa sunmuş olduğu Fifa 08 oyununun bölge kodu NTSC'dir. Bu nedenle NTSC-J ve PAL kullanıcıları takas yapmadan önce bunun bilincinde olsunlar. Arkadaşım için aradığım Fifa 08 PAL ise hala yok, olacak iş değil.

bilgi için teşekkürler SCoRPioN ®
  • 1.Condemned criminal origins
    2.Lost oddysyey
    3.blue dragon
    4.Mass effect
    5.Gears of war
    6.samuari warrios 2 empires
    7.beowulf
    8.rigde racer 6
    9.kameo
    10.PGR4
    11.PGR3
    12.dark messiah
    13.kingdom under fire 12 ,13, 6,9,7 numaralar takasa açıktır arkadaşlar lost planet oyununa yada oblivion goyear edition a iki oyun verebilirim.diksler temiz kitapçıklarda çok temizdir.diğerlerini kolleksiyonmda durması gerekiyor.
  • Elimde Pes2008 (pal) bulunmaktadır ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

1.Condemned criminal origins
    2.Lost oddysyey
    3.blue dragon
    4.Mass effect
    5.Gears of war
    6.samuari warrios 2 empires
    7.beowulf
    8.rigde racer 6
    9.kameo
    10.PGR4
    11.PGR3
    12.dark messiah
    13.kingdom under fire 12 ,13, 6,9,7 numaralar takasa açıktır arkadaşlar lost planet oyununa yada oblivion goyear edition a iki oyun verebilirim.diksler temiz kitapçıklarda çok temizdir.diğerlerini kolleksiyonmda durması gerekiyor.

maşallah
  • takasa acik olmuyanlari yazmanin amaci nedir hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 20 Mart 2008; 0:33:38 >
  • hava atmak

sorunun cevabı olmuştur umarım.tatmin oldun mu

elimde hangi oyunlar var arkadaşlarla paylaşmak istedim.o kadar orjinal oyun alıyoruz,zaten şunun şurasında kaç kişiyiz.

haklı ve gururlu bir şekilde oyunlarımı istediğim yere yazarım kimseye de hesap vermem.miras değil,alınteri ile alınmıştır hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsuma -- 20 Mart 2008; 8:20:48 >
  • wNchstR benim elimde cod 3 ile double agent var.Sence uygusa hangisi istersen takas yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

hava atmak

sorunun cevabı olmuştur umarım.tatmin oldun mu

elimde hangi oyunlar var arkadaşlarla paylaşmak istedim.o kadar orjinal oyun alıyoruz,zaten şunun şurasında kaç kişiyiz.

haklı ve gururlu bir şekilde oyunlarımı istediğim yere yazarım kimseye de hesap vermem.miras değil,alınteri ile alınmıştır hepsi.

iyimis... bizimkiler miras o yuzden yazamiyoruz allah kahretsin iste..

Helal olsun

• Sayın Paşam Benim Forza 2 ye ihtiyacım var bulabilirmisin. Saygılar.
  • Splinter cell double agent (PAL), Tomb Raider Anniversary (PAL), Timeshift (RF) takasa açıktır arkadaşlar
  • COD 3 ile takaslık Rainbow 6 Vegas arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipocrat

Splinter cell double agent (PAL), Tomb Raider Anniversary (PAL), Timeshift (RF) takasa açıktır arkadaşlar

Abi ne kadar kısa sürede bitirdin de hemen takasa sundun oyunu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCoRPioN ®

quote:

Orjinalden alıntı: hipocrat

Splinter cell double agent (PAL), Tomb Raider Anniversary (PAL), Timeshift (RF) takasa açıktır arkadaşlar

Abi ne kadar kısa sürede bitirdin de hemen takasa sundun oyunu ?

Splinter cell bitmedi ama diğerleri bitti :)
  • Ben COD4 veya Rainbow six vegas istiyorum!!! Ntscu veya Region Free
    Eğer takas edecek varsa pm atsın bendeki oyunları yazayım .

Test Drive Unlimited
    PGR Gotham
    Ridge Racer 6
    Fifa 2008
    Cod2
  • kubilay baykal ; PM
  • HALO 3 [ Limited Edition ][ RF ]
    GEOW [ RF ]
    PES 6 [ PAL ]
    COD 3 [ RF ]
    Arcade Unplugge [ PAL ]

Arkadaslar oncelikle FIFA 08 [ PAL ] ariyorum ... olmazsa Call Of Duty 4 ... herhangi bir oyunumla takas edebilirim...
  • Elimde takasa açık Call of Duty3 bulunmaktadır..(Fırat'ın Cod3'ünü döver benimki haberiniz olsun)
  • Elimde ntsc-u/j Ace Combat 6 var.Burnout paradise,orange box,condemned 2,fifa 2008'den biriyle takas yapmak istiyorum.Ntsc-u veya rf olabilir.
  • Erhan böyle provokasyonlara hiç gerek yok. Benimde elimde Madden 07 var.. Amerikan futbolu seven arkadaşlara hitap ediyor. Açıp oynamadım bile.. Teklif gelmez büyük ihtimalle ama tekliflerinizi bekliyorum.. :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.