Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay (Temmuz 2011) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
13.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her zamanki gibi süper bir video inceleme. Talha kardeşim bu işi çok çok iyi yapıyor.
    Ufak bir ayrıntı ekleyeyim : Captain America asker olduğu için Yüzbaşı Amerika diye çağrılıyor.
  • Kasımı bekliyces
  • Kasım ayında şov var şov....

Video inceleme dolup taşıcak site
  • Captain America ve Call Of Juarez'le idare edeceğim bu ay.
  • Ben böyle silahla kırdılı mırdılı oyunları sevdiğim için Hp7 bana güzel gelmişti.Tek sorun kan yok. :D
  • Bugün 1e1 haber olacak mı
  • oyunlar çok berbat hepsi babalarının 7-13 yaş arası çocukların dırdırından kurtulmak için aldığı türler. hal utanmadan cars2 falan yapıyorlar yani crysis2 nin çıktığı bir dönemde bu grafikler aşırı berbat zaten marvel oyunlarından bahsetmiyorum bile verilen para haram :D hp7 yine çuvallamış gibi ama oyun dinamiklerini incelemeden çamur atmayayım.

merter :D
  • gttv den captain americanın oyuniçi videoları var ben izledim güzel bir oyun orta seviye bir oyun ne dandik ne kalite grafikler iyi duruyrdu ufc 3 süper çıksa bi
  • Kısır bir oyun ayı.
  • talha abininde dediği gibi tatilinizin keyfine bakın :)
  • COJ oynarım geri kalan günler Online akarız...
  • Her zamanki yine "boş" ne yapalım artık eski oyunlara bakalım diyeceğimi sandınız ama yanıldınız çünkü Temmuz tatil ayı olduğu için tatil yapılır oyun oynanmaz. Bu tatiller olmasa gerçek hayat bağımızı tamamen koparırız. "Tatil candır." - Sir II. Gandalf'ın Yiğeni VII. Ahmet Toktay
  • Gerçektende Bu Ay Pek İyi Oyun Yok
  • Aylardır Dynasty Warriors Gundam 3'ün çıkmasını bekliyordum, sonunda tatili geçireceğim oyunu buldum :P
  • Bos bir ay.
  • ya keşke şu AC revelationuda yazınçıkarsalardı
  • e3 fuarında açıklanan gow psp collection ne zaman çıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

e3 fuarında açıklanan gow psp collection ne zaman çıkıyor ?

Kasım gibi hatırlıyorum. Yani kasım de sen. Erken olursada ekim gibi falan çıkar büyük ihtimal.
  • Tahmin etmiştim.Oyun Dünyası yaz mevsiminde kapanıyor maalesef.Neyse sonbaharı ve kışı bekleriz bizde.Güzel oyunlar gelir...

İyi günler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.