Şimdi Ara

Oyun Dv'si ÇATLADI , acil yardım ! PS3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bilentungul

Evet onun farkındayım ama benim öğrenmek istediğim böyle durumlarda oyunu kurtarabilirliğimiz ?

malesef blueray cd senin bahsettiğin disk
    kurtarabilme şansın yok
  • Bende ortası çatlamış orjinal cd vardı japon sürdüm oyun hepten mahvoldu yapışmaya yapıştı ama azıcık oyunun oldugu yere gelince oyun çöp oldu bir başka cd de ise aynı çatlaklar vardı lehim havyasının ucu ile hafiften eriterek çok dagıtıp bozmadan ufak rütuşlarla düzelttim halen çalışıyor.
    Sende oyunu gözden çıkardıysan dene.
  • Resistance sıfır olsun,ikinci el olsun en kolay bulabileceğin oyunlardan birisi.Hatta benim arkadaşımda var,jelatinin bile açmadı daha
    Yenisini alman online oynamana engel oluyor mu???
  • Bence Sony'e başvur.Sana ucuz fiyata oyunu vermeliler.Neden dersen sen oyunu alırken esas ödediğin ücret içindeki bilgi.Dışındaki Diske 130 yada kaç para verdiysen ödemiyorsun.Ürün orjinal ise sonuna kadar Sony ile konuş
  • ps3 ü riske atmaya gerek yok bence, önce sonyle temas kur, olmadı sendeki resistance ın bi alıcısını bulabilirsin belki.Bu arada o çatlaklardan kurtulmak için herhangi bir yöntem yok, varsa da aşırı bir yöntemle olabilir, yukarıda bahsedilen lehim olayı gibi, ki tavsiye etmem, sonuçta ps3 yani...
  • Burada başkalarınada bilgi olması açısından Sony'nin bana yazmış olduğu mesajı kopyalıyorum ;

-----------------------------------------------
    Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkur ederiz.

Konuyla ilgili olarak ürünü satın almış olduğunuz bayi ile görüşmeniz gerekmektedir.Bayiler bizden bağımsız firmalardır.Yapılacak olan değişim bayi insiyatifindedir.

Bilginize sunar,esenlikler dileriz.

Saygilarimizla,

Sony Eurasia Pazarlama AS
  • ne güzel demiş sony ben karışmam beyim bilir diye.demekki o zaman bayi satıyorsa bişeyi o da sony marka olsa bile bayi sattığı parayı indiragandi yaptığı için sony eurasia ben karışmam diyor vay be.
    Bende o resistance ı takma birdaha.Forza 2 vardi bende oda tak çıkar çatladı skate oynuyorum o şuan çalışıyor ama 1 aya kırılcak gibi 3 çatlak var derin hemde
  • bu sony eurasia ne pis firmaymış ya,ne etliye ne sütlüye
  • bide millet 666 takla atıyor neymiş eurasia garantili alınca hemen herşeyde yardım ediyorlarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf ırmak

Bende ortası çatlamış orjinal cd vardı japon sürdüm oyun hepten mahvoldu yapışmaya yapıştı ama azıcık oyunun oldugu yere gelince oyun çöp oldu bir başka cd de ise aynı çatlaklar vardı lehim havyasının ucu ile hafiften eriterek çok dagıtıp bozmadan ufak rütuşlarla düzelttim halen çalışıyor.
    Sende oyunu gözden çıkardıysan dene.

en mantıklısı bencede lehim benzeri birşeyle çatlakları birleştirmek ama tabiiki dikkatli olup veri olan yerlerden uzak durmak gerekir...
  • Ben çalıştığım için kardeşim gidip sormuş aldığımız dükkana (bu arada blu-ray yanında yokken) adamlar direk kullanıcı hatası demiş.
    Yorum yapmak istemiyorum ama en azından ürünü görmelerini görmek daha mantıklı olurdu o kişi açısından...

Neyse ben sadece mail'i ve yaşananıda paylaşmış oldum,sizde aynı pozisyonda kalabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.