|
Oyun Figürleri Koleksiyonlarınızı Görelim [ANA KONU] (190. sayfa)
-
-
-
-
1990 larda gi joe lara çok merak sarmıştım, eskiden çok kalitelilerdi. şu anda gi joe diye bir şey var mı halen?
-
Var tabi ki hocam. Yalnız modern figürler vintage figürlerin yanına bile yaklaşamıyor ve vintage figürler inanılmaz pahalılar. :) Bende 150-250$ aralığında kutusu bile yıpranmamış sıfır figürler var otuz küsur senelik. Bu rakam bazı figürlerde ve araçlarda birkaç bin dolarlara kadar çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 16 Mart 2021; 20:57:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de bakındım şimdi de, gerçekten altın değerinde olmuş bunlar yahu :) çok fazla vardı bende de, hepsini dağıttım zamanında... lanetler olsun şimdi ufaklıklara benzer kalitede figür alayım diyorum, valla ne gi joe, ne de ninja kaplumbağalarda, eski kaliteye yaklaşan hiçbir oyuncak yok :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: renzokukenben de bakındım şimdi de, gerçekten altın değerinde olmuş bunlar yahu :) çok fazla vardı bende de, hepsini dağıttım zamanında... lanetler olsun şimdi ufaklıklara benzer kalitede figür alayım diyorum, valla ne gi joe, ne de ninja kaplumbağalarda, eski kaliteye yaklaşan hiçbir oyuncak yok :/
Çocukluğunuzun favori figürlerini ebay'den 20-30 dolar arasına full ekipman ve çok temiz olarak bulabilirsiniz hocam, bir bakın derim. 30-40 yıllık figürleri sıfır kutulu almak masraflı olacaktır ama en sevdiklerinizi açık olarak alıp çocuklarınıza verebilirsiniz.
Arkadaşlar selamlar
20 yaşında bir gencim ve 3D baskı ile figür üretimi yapıyorum.
El emeği ve zaman harcıyoruz. İstediğiniz figürleri üretme konusunda sizlere yardımcı olabilirim. Detaylı bilgi için alttaki linke basabilir ve bilgi alabilirsiniz.
-
Son hali arkadaşlar
-
Sevgili Koleksiyoncu Dostlar ; Herkese Selamlar ve Sağlıklı günler dilerim.
Uzun zamandır koleksiyon yaptığım figürlerimin büyük çoğunluğunu sattım . Elimde ilan olarak listelemediğim 3 adet figür kaldı .
Dileyen olursa ; Uygun şekilde satmak isterim.
1) THE LAST OF US PART 2 : COLLECTOR'S EDITION : 1.900 ₺ ( Full Set Halindedir. Oyun hariç , hiç bir aksesuarı ellenmedi )
2) RECORE : COLLECTOR'S EDITION : 1.250 ₺ ( Full Set halindedir. XBOX SÜRÜMÜDÜR . Oyun açılmıştır. Onun dışında tüm aksesuarı eksiksiz ve kutusundadır.)
3) GEARS OF WAR: COLLECTOR'S EDITION : 1.500 ₺ ( Oyun Mevcut değildir.Full set halinde kutusundadır )
-
Elimdeki son figürleri elden cikartmak istiyorum. Ilgilenenler icin ; Detayli resimler asagidaki linktedir.
Kotobukiya ArtFx 1/6 Figürler
Kotobukiya DC Comics Superman for Tomorrow ArtFX - 1700 TL
Kotobukiya DC Comics ArtFX 1/6 scale Flash Statue - 1500 TL
Kotobukiya Wonder Woman 1/6 Scale Art Fx Statue - 1500 TL
Joker (Killing Joke Smile version) - 1/6 scale - ARTFX - 1700 TL
https://forum.donanimhaber.com/kotobukiya-artfx-1-6-figurler--149304027
Figür olmasa da koleksiyon bir ürün ile karşınızdayım :)
2011 yılında üretilen Xbox 360 Limited Edition Call of Duty: Modern Warfare 3 Bundle (https://www.amazon.com/Xbox-360-Limited-Call-Duty-Warfare/dp/B0050SYJJA) koleksiyoncu bir arkadaş zamanında almış ve paketini dahi açmamış, ben de dayanamadım kendisinden satın aldım ve paketini açtım. Zamanında bayıldığım ama alamadığım bir tasarımdı. Kısmet 10 yıl sonra sıfırını almayaymış :) Şu anda da kullanmaya devam ediyorum bu arada eskiden ne güzelmiş 2 kol ve kulaklık hediyeli Xbox'lar :) meraklısına görselleri ve kutu açılış videosunu da alta bırakıyorum.
-
Arkadaşlar aşağıdaki sitede mükemmel figürler var,incelemenizi tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar selamlar. Figür koleksiyonumdaki bazı figürleri satmak istiyorum. Şimdilik satmayı düşündüğüm figürleri listeliyorum. Ayrıntılı fotoğrafları daha sonrasında ekleyeceğim. Aksi belirtilmedikçe kutuları sapasağlam durmaktadır.
Uncharted 3 Collector's Edition
Amazon.com'dan alındı.
Tüm kutu ve içeriği duruyor.
Fotoğrafını en kısa sürede ekleyeceğim.
amazon.comUncharted 3: Drake's Deception (Collector's Edition) - Playstation 3https://www.amazon.com/Uncharted-Drakes-Deception-Collectors-Playstation-3/dp/B0053OOEAAUncharted 4 Collector's Edition
Amazon.com'dan alındı.
amazon.comUncharted 4: A Thief's End Libertalia Collector's Edition - PlayStation 4https://www.amazon.com/dp/B014R50404/ref=emc_b_5_tOyunu ve stickerler yok, diğer içerikler duruyor. Koleksiyoncu sürüme ek olarak limitli sayıdaki oyun guide kitabı ve beraberinde gelen oyundaki korsan parası da var.
Strategy Guide :
amazon.comUncharted 4: A Thief's End Collector's Edition Strategy Guidehttps://www.amazon.com/Uncharted-Thiefs-Collectors-Strategy-Guide/dp/0744016622/ref=pd_lpo_5?pd_rd_i=0744016622&psc=1Fotoğrafını en kısa sürede ekleyeceğim.
Horizon: Zero Dawn [Thunderjaw Collector's Edition]
Amazon.com'dan alındı.
İçerikte eksik bir şey yok. Zaten normalde içerisinde oyun çıkmıyor.
Horizon: Zero Dawn Collector's Edition
Amazon.com'dan alındı.
Oyun yok, diğer içerikler duruyor.
Tekken 7 Collector's Edition
Amazon.com'dan alındı.
Sadece figür ve soundtrack cdsi duruyor. Oyun içeriğinde yok.
Batman vs Superman + Limited Edition Cocacolaları
Normalde 2 figür ayrı ayrı satılıyor ve sonradan birleştiriliyor. Orijinal Kotobukiya marka. Amazon.com'dan alındı.
Kutuları yok.
Overwatch Collector's Edition.
Amazon.com'dan alındı.
Cd keyleri kullanıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutkocoglu -- 3 Ağustos 2021; 18:28:51 >
-
Güzel koleksiyon , iyi satışlar dilerim. Eğer elinizde satmayı düşündüğünüz farklı Kotobukiya ve Bowen figürleriniz olursa haber verebilirsiniz. İyi forumlar.
-
Teşekkür ederim, çok sağolun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
mmmm perfecto 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X