Şimdi Ara

Oyun fiyatları yüzünden konsol almakdan vazgectim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Ps4'te oyun alabilecek gücünüz varsa ps4 alın. Takaslayarak daha basit olur oyun almak. Ama ben oyunlara çok harcama yapamam diyorsanız, online severim diyorsanız pc alın

Bir üstü oku anlarsın biz daha ucuza oynuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsol ekran kartı fiyatında, arşivcilik yoksa elindeki oyunu satma şansın var, takas var, dijital kardeşlik var, dijital takas ve satış var. ps4 daha ekonomik kutu ve arşivcilik takıntın yoksa. daha sonra özlüyorum, elimin altında bulunmasını istiyorum diyorsanda oyun eskiyince efsane indirime giriyor. far cry 4 endonezyada 50 lira falan şuan. kardeşlikle 20-30 liraya geliyor. açılır mı açılmaz mı derdi yok, harici uygulamalarla hack yok. bende para çok, ıvır zıvırla uğraşmak istemiyorum diyorsanda en ideali konsol.
  • En iyisini yaptin. Benim ps4 te sadece youtube ve dizi izliyorum. Kardeslikle 110 liraya gelen oyunu full hak ile 120 liraya alirken 60 ar lira verip aliyorduk. simdi 3 kurus kazan 4 oyun al, maasin yarisini ver.

• Kardeşlik çok karışık iş ve riskli. Pc'de mmorpg ve moba oyunlar farklı. Sony'nin exc oyunları olmasa ps4'ü çoktan satmıştım. Ki aslında gow ve uncharted serisini de pek sevdiğim söylenemez. Ama the last of us'dan çok etkilendiğim için sony'nin hakkını yiyemiyorum. Beyond'u deniyeceğim en kısa sürede. Ona da güzel diyorlar

Ama bence yine de pc alsın. Birkaç oyun için ps4 almaya deymez. Moba'ların, mmorpg'lerin, valve oyunlarının tadı daha farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpBayonet_05 -- 22 Eylül 2015; 18:31:12 >
  • Paran yoksa kutulu neden oynuyorsun.elinde kardeşlik gibi enpara gibi fırsatlar var.

• kardesliklemi ugrasicaz her yeni oyun cikdigind zaten sec hesapta her an internet baglantisi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat_cwp -- 22 Eylül 2015; 21:06:18 >
  • Vazgeç hocam vazgeç 4 oyun 1 ps4 parası sen vazgeçmeyeceksinde kim vazgeçecek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.