Şimdi Ara

Oyun fiyatları yüzünden konsol almakdan vazgectim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 almaya karar vermistim fakat oyunlar spotcular bile 200tl olmus bugun gelen fifa 16 220tl 5 oyun nerdeyse konsol parasi pc toplasan 4000-5000tlden assagi cikamassin o kadar butcemde yok ne yapcagami sasirdim bize yeni nesil oyunlari oynamak haram oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşlik ile en ucuz psn den al. Enpara kullan. Bitirince sat

• Hocam bende konsol 1 senedir var sadece 2 oyun aldım ve onları takaslayarak 8-10 oyun oynadım yani çözüm bitmez kardeşlik ilede alabilirsin oyunları

• Bende takaslayarak oynuyorum sürekli. Tlou oynayana kadar ps4 aldığıma pişmandım ama o oyundan sonra iyiki ps almışım dedim. Ve daha bir sürü gelecek exc'ler var. Ama yine de pc iyidir iyi. Sen bilirsin. Pc alırsan pişman olmazsın ama ps4 alırsan belki. Ama ben yine de ps4 diyorum.

• yalnız fifa16 tüm platformlarda aynı fiyat.
  • Günümüzde artık laptoplar kasaların yerini fazlasıyla aldı. Kasalarçok kaba, çok yer kaplıyor ve taşınamıyor. İyi bir oyuncu bilgisayarı için geniş havadar kasalar lazım ve fiyat olarak 4000-5000 tl seviyesinde. Herkeste Laptop+PS4 ikilisi olmalı. Çünkü bir şekilde birbirlerini tamamlıyorlar. Oyun konsollarda oynanır.

Oyun fiyatlarına o kadar kafanı takma. Yeni nesil oyunların oynanış süreleri çok uzun. O yüzden az oyun çok süre mantığı ile doğru seçimi yapmak çok kolay. forumda çoüu arkadaş kendi geyretleri ile bir çok ana konu açmış. o konuları dikkatle okursan çok ucuza nasıl oyun alacağını bulabilirsin. Örneğin Endonezya psn 12 aylık üyelik 70 tl. The witcher 3 wild hunt ı geçen hafta 90 tl civarına aldım. Sadece bu oyun aylarca oynanır. Ben kardeşilik konusuna hiç girmeyen bir konsolcuyum. Arşivci mantığı var kısaca. Sende eğer bu şekilde bir görüşe sahip isen kendine 3-4 tane yeri gelir ana hesap açarsın bir hesabına plus alırsın, istediğin ülkeden oyun alır oynarsın ucuza. Eğer kardeşlik yapacak isende daha ucuza gelir oyunların. O kadar üzme kendini tek üzüleceğin konu SONY olsun

• Paran yoksa çalışmıyorsan baba parası yiyorsan hiç alma anca uatar makina kenarda açık ve net. Çalışan biriysen oyun almanın bir yolunu bulursun elbette. Takas, kardeşlik, en para seçenekleri var. En para ve endonezya psn den oyunları daha ucuza alabilirsin.

Kısacası ps4 de oyun pynamak artık pahalılaştı almadan önce 2 kere düşün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oyuna kalkıpta 220 lira veren ya zengindir ya da ps dünyasının işleyişinden bihaberdir. Kardeşlikle çok yeni olmayan oyunları çift hak olarak ucuza alırsın ve ya tek hak alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kardeslik olayina hic girmedim ama yani kutulu oyun oynayamiycakmi bu millet ögrenciyim istesemde calisamam okul bitene kadar torrente karsiydim ama pc de torrent indirmekden yanayim artik gittin bi spotcuya 180-200tl ye oyunmu olur asgari ucretin 1000tl.oldugu yerde ayiptir ya.

• kutulu oyunlar ilk çıktığı dönemde pahalı sonra fiyatı düşüyor biraz bekleyip almak gerekiyor. kardeşlik iyi bir seçenek düşünürsen. sağlam bir kardeşlik kurarsan en azında yeni bile olsa yarı fiyatına alırsın. ben mesela kankamla ortaklaşa oyun alıyorum bitirince gönderiyorum genelde kutulu oyun oynuyoruz. artık oyun biriktirme işi masraflı oldu arşiv yapılmıyor. bitir sat.
  • Kardesligi arastirdim guzel bisey ama kimle yapicamki etrafimda bi tane bile ps4 kullanicisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: swat_cwp

Kardesligi arastirdim guzel bisey ama kimle yapicamki etrafimda bi tane bile ps4 kullanicisi yok

Birbirimize güvenip yapıyoruz hocam kardeşliği. İyi bir araştırmayla sorun olacağını sanmıyorum iyi niyetli insanlarda çok. :)
  • Maalesef ulkemizde konsol kullanmak zor ve emek istiyor. 18 yas altindakilerin siddetle almamasini tavsiye ediyorum ben. Sistemi oturttun mu bir nebze kolaylaşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Maalesef ulkemizde konsol kullanmak zor ve emek istiyor. 18 yas altindakilerin siddetle almamasini tavsiye ediyorum ben. Sistemi oturttun mu bir nebze kolaylaşıyor.

Dogru dediniz zaten para olsa bile ailelerin oyunlara gereksiz gozuyle bakmasi oyun almayi ayri bi zorlastiriyo.

• Konuda bazı arkadaşlar çeşitli çözümler yazmışlar ama ne ki bu şimdi yok kardeşlik yok spotçu yok enpara(25 liradan ne olacaksa) ya da ikinci el yahu ben bu kadar araştırmaya çeşitli şeylere girmek zorundamıyım ? Ne zaman bir teknomarkete gidip adamakıllı fiyattan bir şeyler alacağım sadece ps4 oyunu için söylemiyorum hangi şey bu ülkede hakettiği değerden satılıyor ki ?

• Steam'den ucuz oyunları alacaksın. Sonra yüzüne bile bakmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Konuda bazı arkadaşlar çeşitli çözümler yazmışlar ama ne ki bu şimdi yok kardeşlik yok spotçu yok enpara(25 liradan ne olacaksa) ya da ikinci el yahu ben bu kadar araştırmaya çeşitli şeylere girmek zorundamıyım ? Ne zaman bir teknomarkete gidip adamakıllı fiyattan bir şeyler alacağım sadece ps4 oyunu için söylemiyorum hangi şey bu ülkede hakettiği değerden satılıyor ki ?

anlakmak istedigim seyleri tam olarak özetlemissiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Bende takaslayarak oynuyorum sürekli. Tlou oynayana kadar ps4 aldığıma pişmandım ama o oyundan sonra iyiki ps almışım dedim. Ve daha bir sürü gelecek exc'ler var. Ama yine de pc iyidir iyi. Sen bilirsin. Pc alırsan pişman olmazsın ama ps4 alırsan belki. Ama ben yine de ps4 diyorum.

İnan dostum ne dediğini anlamadım. ps4 mü pc mi

• Ps4'te oyun alabilecek gücünüz varsa ps4 alın. Takaslayarak daha basit olur oyun almak. Ama ben oyunlara çok harcama yapamam diyorsanız, online severim diyorsanız pc alın

• quote:

Orijinalden alıntı: swat_cwp

Kardesligi arastirdim guzel bisey ama kimle yapicamki etrafimda bi tane bile ps4 kullanicisi yok

Kardes illa kalıcı kardeslik yapma. Aç bi hesap al plus ını. Sonra oyunları illa bu hesaptan oynayacaksan kardeşkik konusundan al bir primary hakkı çatır çatır oyna. Yok ben hangi hesaptan oynuyacagım mühim değil dersen al secondry hak daha ucuza oyna. Bir konuyu anlamadan da ön yargılı olmayın. Biz ps4 kullanıcıları kardeşlikle oynamadığımız oyun kalmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.