göremeden dc yedim bug olabilir eslant sundriesteydi.. bakalım görcez girince.. yenilikler var yani yok degil
3.40 da gelicek oyun
quote:
Orijinalden alıntı: flopy
3.40 da gelicek oyun
Nerden anladın
Technical problems :\ No ETA, but downtime is expected to be brief
TWITTER
hayla aynı
saat 3 itibari ile 40 dk bakım çalışması olcaqq sitede yazıyor
bide türkçesini yazsan
teknik problemler :/ verim yok, fakat geri donus zamani kisa olacagi umut ediliyor..
YA SİZİN KAFANIZMI İYİ KNİGHT ONLİNE SAATİ İLE DİYOR 3:00 PM DİYOR KNİGHT ONLİNE SAATİ ŞU ANDA 6:14 PM ARADAN TAM 15 SAAT GEÇTİ GİR SİTEYE BAK BİLİP BİLMEDEN YAZIYONUZ..
quote:
Orijinalden alıntı: 4Marilyn
teknik problemler :/ verim yok, fakat geri donus zamani kisa olacagi umut ediliyor..
ETA verim yok demek değil. Estimated time arrival demek.Yani tahmin edilen bir açılma süresi yok geçmiş olsun
arkadaşlar size iki tavsiye 1.kok sitesinden uzak drun sonra nasıl hacklendim die düşünmein 2.oyun içinden arkadanışıza char id pass yazmain.
ayrıca login serverı takip etmek istiyosanızwww.kodb.info bu siteden bir çok bilgiye ulaşabilirsinis.
3.42 oyun yok :S
quote:
Orijinalden alıntı: Revolutions
quote:
Orijinalden alıntı: 4Marilyn
ETA verim yok demek değil. Estimated time arrival demek.Yani tahmin edilen bir açılma süresi yok geçmiş olsun
Göstermelik açtılar zaten.Hallettik biz işimizde teknik sorun oldu ayağı
30 günlük premium alıyoruz sadece 15 gününü kullanabiliyoruz..helal olsun walla
quote:
Orijinalden alıntı: cantonickk
30 günlük premium alıyoruz sadece 15 gününü kullanabiliyoruz..helal olsun walla
+1
3,51 oyun hala yok
OYUNUN ne zaman geleceği belli değil arkadaslar o verdikleri saatlerin hepsi geceydi.en son 20dk sonra acilacak dendi.acılır acılmaz kapandı teknik sorun varmıs.
girdi Character data da takıldı çıktım şimdi yine girilmiyo