Merhaba arkadaşlar adım Ferzan. 18 yaşında imkanları kısıtlı ancak hayalleri büyük olan biriyim. 1 yıldır bir oyun üzerinde ekibim ile geliştirme yapıyorduk (ben hariç benim bilgim var ancak pc maalesef engel teşkil ediyor). 1 hafta önce ekibim ile aramda bazı yaşadığım anlaşmazlıklar yüzünden ayrıldık. Kendimin kurucusu olduğum bir indie oyun geliştirme stüdyom (stüdyo lafına takmayın fazla) var. Elimde birkaç fikir var ve bunların tutabileceğini düşünmekteyim. Aradığım kişiler şöyle; -Unreal Engine 4 oyun motoruna hakim -3D Tasarım (karakter gibi vs.) ve animasyon bilen -Vektörel tasarım (HUD vs oyun assetleri) tasarlayabilen Kişiler arıyorum. Sizlerin emeklerinin boşa gitmemesi ve oyunumuzun geliştirilebilmesi adına sözleşme imzalanacaktır. Ücret ve diğer detayların hepsi sözleşmede mevcuttur. Bu özelliklere sahip kişiler benimle iletişime geçebilir kendilerine merak ettikleri hakkında yorulmadan cevap verebilirim. Teşekkürler iyi günler. Discord üzerinden ulaşmak isteyen olursa: Glaxo#6696 |
Bildirim