Şimdi Ara

Oyun hakkında bir kaç sorum var...Yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cypher da 37 level mage karakterim var.Oyun hakkında cok az bilgim oldugu dolayısıyla sizlere bir sormak istedim.

Elimde su an mythril staff +7 var.Görevden de bana viper staff +3 geldi.Bu arada ben skill pointlerimin hepsini glacier'e verdim.Mytril staff'ta söyle bir özellik var altında glacier damage +56 yazıyor.Viper staff'da ise sadece +3 yazıyor + glacier damage'i yok.Denemek istedim acaba hangisi cok vuruyor diye baktım elimdeki kötü myhtril staff yaklasık 500 vururken viper +3 sadece 396 vuruyor.İnternette arastırdıgıma gore viper staff'ın cok iyi oldugu söyleniyor.Şimdi ne yapmalıyım elimdeki myhtril kalsın mı yoksa elime viper +3 mü alayım?

Son olarak bu viper'a + glacier damage'i nasıl ekleyebilirim hangi scroll ile olabilir?

Yardımlarınızı bekliyorum.Simdiden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombulbadboy -- 9 Şubat 2008; 13:48:52 >

• Beyler küçük bir yardım klavye elinize yapışmaz lütfen...
  • Bence glacier olanı tak Atack magelere pek yaramaz anca 42 ve 72 skillerini etkiler
  • bence ilk olarak cypher i unut orda olmasnda nerde olursa olsun baska serwerda oyna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.