Şimdi Ara

Oyun Hakkında Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna Başlamayı planlıyorum Sizce Eu mu Us da Mı Başlayım. Hangi Server da Hangi Karekter Daha İyi Vs Gibi Konularda Bilgilendirirseniz Sevinirim.

• Öyle bir soru sormuşsun ki herkesden farklı bir cevap alıcaksın, tabi ki kim nerede oynuyorsa orası daha iyidir diyecek Class olayına gelince EU da bunu aç US da bunu aç diyemem bahsettiklerimiz pvp serverler değil. GOD clienti için classlar arası tercihi kastediyorsan o da aynı şekil her classın kendine göre artı ve eksileri var (her zaman olduğu gibi) bunu katılacağın Clanın yada Cp'nin ihtiyacına uygun belirlemende fayda görüyorum. Özellikle GOD clientten sonra oyun 85 öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılıyor. Ama kesinlikle 85 levelden sonra bitmiyor (biraz daha genişletip 86 diyebiliriz). Aksine maratonun başlangıç noktası tam da burası. 86ya kadar tek başına rahat bir şekilde (gerek party, gerek solo, gerek questler ile) kasabiliyorken 86dan sonra ilerleyebilmen için bilinçli bir Cp içinde olman gerekiyor. Aksi halde oyun senin için 90'ı görmeden bitecektir. EU/US konusunda ki şahsi fikrim ise US, birincil nedeni tabi ki orada oynamam. Diğer sebeplere gelince bunlar zamanında çok tartışıldı , hangi tarafın oynayanı çoksa diğer taraf o kadar fazla kötülendi Bunları tekrar açmaya gerek yok. Ama hızlı bir şekilde kendimi geliştirmek istiyorum boşa zaman kaybedemem diyorsan US seçmelisin. Mentor sistemi ile, günde düzenli bir şekilde 3-4 saat xp kasabilen biri 3 günde S grade, +1haftada da Awaken olabilir. Her serverde artık bolca Mentor mevcut. Biz de Shilen deyiz. US oynamaya karar verirsen her türlü yardımcı olacağımızdan emin olabilirsin. Karar verme aşaması için de bol şanslar umarım yazdıklarım seni korkutmamıştır

• US'de oynayacaksan ranger olmadan oyna ma
  • Tamam saolun şuan sitedi bulduğum bi serverda iice öğreniim. Sonra Us da Başlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.