Şimdi Ara

OYUN HİKAYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide ben soriyim bari.elinde zincirle yanindan gecenin kafasina ole bir vuruyorsunki adam 300 metre surukleniyo :)
  • bu kadarmı yazdın bluet bu kadardan anlaşılmazki
  • bir tur motorsiklet oyunu,ps1 e cikti ama bir turlu ps2 ye cikmadi.hatta sega mega driver da bile vardi bu oyun.

adida road .....
  • benim soruların cevabı öyle değildi ama ilki god of war ikincisi assains creed
  • RPG türü bir oyun 9 tane büyük şehirden oluşan haritada dağlar nehirler ve ovalar var.bu arad şehirlerin dışında kalan alanlarda herbiri birbirinden özel tarihi kalıntılar bulunmaktadır.bunların herbirinde değişlk senaryolar ve maceralar var.ayrıca oyunda mevsimlerde bulunmaktadır.oıyunda her karekter sabit durmuyor herkesin kendine göre bi işi var.oyunun başında oyunun kontrollerini öğreten ve si<zi ana senaryoya sokan bir bölüm var.bir zindanda başlayıp yola devam ediyoruz.dünyaya adım attığımızdaise bize yeniden bir karekter şeçme imkanı sunuyor.karekterlerin güç zeka gibi 8 ana karekterleri var.

ben bu kadarını söyledim gerisi size kaldı

OYUN HİKAYESİ

• Çok kazık soruyosunuz be
  • leo yapma neresi kazık ya ben açtım bu konuyu biraz itibarımız yokmu
  • ii tamam küstüm kimse cavap vernmiyo bende bu sorunun cevabını vermiyorum siz soru sorabilrsiniz
  • , bir tehlikenin yaklaştığını Athena'nın zincirli kılıçları ile zavallıGelecek olan her neyse ölümüne doğru koşmaktaydı. Paramparça ettiği düşmanlarının kan ve et parçaları odanın her yerine saçılmıştı. Oda sanki kırmızı bir boyaya batırılmış rastgele fırça darbeleriyle boyanmış bir hal almıştı. Bir anda yerin sarsılması ve bir canavarın acı haykırışı aynı anda odayı sardı rakiplerini biçerken, arkadan duyduğu bir borazan çığlığıyla farketti. Yardım çağırıyorlardı.
    2005 yılına damgasını vuran muhteşem oyun Oyunumuzun başındaki, konuyu anlatan oynanabilir giriş kısmında, tanrıların katına çıkmış olan Spartan ordusu ile insafsızca bir şehirden diğerine saldırarak ilerlemesine tanrıların karşı çıkmaya başladığını görüyoruz
    Oyunda sandıklar ve Save noktaları kritik bir önem taşıyor. Karşınıza çıkacak olan sandıklarda 4 değişik renk Orb kazanabilirsiniz. Yeşil Orb enerji veriyor. Mavi Orb büyü gücü veriyor. Kırmızı Orb silah ve büyülerinizi güçlendirebileceğiniz puanlar veriyor ve son olarak da çok nadir karşınıza çıkacak olan sarı Orb oyuna yeni eklenen 'Rage of the Titans' özelliği için güç veriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: devil eren

, bir tehlikenin yaklaştığını Athena'nın zincirli kılıçları ile zavallıGelecek olan her neyse ölümüne doğru koşmaktaydı. Paramparça ettiği düşmanlarının kan ve et parçaları odanın her yerine saçılmıştı. Oda sanki kırmızı bir boyaya batırılmış rastgele fırça darbeleriyle boyanmış bir hal almıştı. Bir anda yerin sarsılması ve bir canavarın acı haykırışı aynı anda odayı sardı rakiplerini biçerken, arkadan duyduğu bir borazan çığlığıyla farketti. Yardım çağırıyorlardı.
    2005 yılına damgasını vuran muhteşem oyun Oyunumuzun başındaki, konuyu anlatan oynanabilir giriş kısmında, tanrıların katına çıkmış olan Spartan ordusu ile insafsızca bir şehirden diğerine saldırarak ilerlemesine tanrıların karşı çıkmaya başladığını görüyoruz
    Oyunda sandıklar ve Save noktaları kritik bir önem taşıyor. Karşınıza çıkacak olan sandıklarda 4 değişik renk Orb kazanabilirsiniz. Yeşil Orb enerji veriyor. Mavi Orb büyü gücü veriyor. Kırmızı Orb silah ve büyülerinizi güçlendirebileceğiniz puanlar veriyor ve son olarak da çok nadir karşınıza çıkacak olan sarı Orb oyuna yeni eklenen 'Rage of the Titans' özelliği için güç veriyor.

God of War??

• quote:

RPG türü bir oyun 9 tane büyük şehirden oluşan haritada dağlar nehirler ve ovalar var.bu arad şehirlerin dışında kalan alanlarda herbiri birbirinden özel tarihi kalıntılar bulunmaktadır.bunların herbirinde değişlk senaryolar ve maceralar var.ayrıca oyunda mevsimlerde bulunmaktadır.oıyunda her karekter sabit durmuyor herkesin kendine göre bi işi var.oyunun başında oyunun kontrollerini öğreten ve si<zi ana senaryoya sokan bir bölüm var.bir zindanda başlayıp yola devam ediyoruz.dünyaya adım attığımızdaise bize yeniden bir karekter şeçme imkanı sunuyor.karekterlerin güç zeka gibi 8 ana karekterleri var.

OYUN HİKAYESİ

OBLİVİON

• quote:

Orjinalden alıntı: M@E

quote:

, bir tehlikenin yaklaştığını Athena'nın zincirli kılıçları ile zavallıGelecek olan her neyse ölümüne doğru koşmaktaydı. Paramparça ettiği düşmanlarının kan ve et parçaları odanın her yerine saçılmıştı. Oda sanki kırmızı bir boyaya batırılmış rastgele fırça darbeleriyle boyanmış bir hal almıştı. Bir anda yerin sarsılması ve bir canavarın acı haykırışı aynı anda odayı sardı rakiplerini biçerken, arkadan duyduğu bir borazan çığlığıyla farketti. Yardım çağırıyorlardı.

God of War??

doğru cevap

• quote:

Orjinalden alıntı: BigBoSs ®

quote:

RPG türü bir oyun 9 tane büyük şehirden oluşan haritada dağlar nehirler ve ovalar var.bu arad şehirlerin dışında kalan alanlarda herbiri birbirinden özel tarihi kalıntılar bulunmaktadır.bunların herbirinde değişlk senaryolar ve maceralar var.ayrıca oyunda mevsimlerde bulunmaktadır.oıyunda her karekter sabit durmuyor herkesin kendine göre bi işi var.oyunun başında oyunun kontrollerini öğreten ve si<zi ana senaryoya sokan bir bölüm var.bir zindanda başlayıp yola devam ediyoruz.dünyaya adım attığımızdaise bize yeniden bir karekter şeçme imkanı sunuyor.karekterlerin güç zeka gibi 8 ana karekterleri var.

OYUN HİKAYESİ

OBLİVİON

doğru cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil eren -- 20 Mayıs 2007; 12:33:34 >

• Olurmu arkadaşım, Elder Scrolls IV : Oblivion işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

Olurmu arkadaşım, Elder Scrolls IV : Oblivion işte

doğru cevap dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil eren -- 20 Mayıs 2007; 12:34:02 >
  • oyunu PS2'den hatırlayanlarınız vardır eminim.Güzel grafikler, konu ve atmosfere sahip oyunun tek eksik yanı kısa sürede bitiyor olmasıydı. Oyunun yapımcıları bu güzel yorumları değerlendirip oyunu PS3 ile Next-Gen'e taşıdılar.Fakat oyun çıktığı günden beri bir çok oyun sitesinde eleştiri yağmurlarına tutuldu ve bazı sitelerden süpriz bir şekilde çok kötü puanlar aldı. Oyunu oynayanların verdikleri puanlara baktığımızda daha yüksek rakamlar görsek de oyunun beklentilerin çok altında bir kaliteye sahip olduğunu düşündürecek kadar eleştiriye mağruz kaldığını söyleyebiliriz. Seneler önce ... klanı tarafından durdurulmuş olan Heishi klanı diğer dünyadan gelen güçleriyle tekrar barış ortamını yok eder ve masum insanları katlederek önlerine gelen her yeri ele geçirmeye başlarlar. Heishi klanının askerleri güçlerini diğer dünyadan alırlar ve ruh ve biçimin en çarpık şekliyle dengeyi hiçe sayarak diyara ölüm getirirler. Bu hızlı ilerleyişlerine ... klanından başka kimse dur diyemez. İşte oyundaki karakterlerimiz de bu noktada devreye giriyorlar.Oyunda sadece bir karakteri aynı anda yönetiyoruz ve bu dört karakteri oyunda yön tuşlarına basarak istediğimiz zaman değiştirebiliyoruz. Her karakterin dövüş teknikleri farklı ve değişik silah ve özelliklere sahipler.
    karşınıza çıkacak olan düşmanların hemen hemen hepsinin vücudunda pembe kristaller göreceksiniz. Bazı düşmanlar ağır zırhlar ve savunma özelliklerine sahip oldukları için mutlaka kristallerini hedef alarak saldırmanız gerekiyor. Oyunun senaryosuna bağlı olarak sık sık karşınıza bölüm sonu canavarı diyebileceğimiz çok büyük ve tehlikeli düşmanlar geliyor. Bu düşmanların hemen hemen hepsinin belirli taktikleri var her karakter sadece iki silah taşıyabiliyor

OYUN HİKAYESİ

• quote:

Orjinalden alıntı: leo

Çok kazık soruyosunuz be

leo bu kadar uzun işte şimdi bulama da ben sana napıyorum çok açık
  • Genji'mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Genji'mi?

bravo dostum doğru cevap genji
  • aksiyona dayalı bir oyun . En önemli özelliği ise hemen hemen karşımıza çıkan her objeyi havaya uçurabilmemiz ya da parçalara ayırmamız. Bunun için mermi ya da el bombanızın olması yeterli :). Ama dikkat etmeniz gereken bir şey var. Bazı binaları çökertmek imkansız tabi.Düşmanlara gelelim. Yapay zekaları yeterince gelişmemiş. Kendisine siper ettiği bir şeyi ortadan kaldırdıktan sonra düşmana çalışacaksınız. Ama siper aldığı şey yok .saklandığı bir yerden habire kafayı uzatıp size ateş ediyor. Siz de nişanı nereye koyacağınızı biliyorsunuz. Adam nasıl olsa kafayı yine uzatacak. Vurdunuz, ölmedi mi? Yine aynı zaman içerisinde kafayı uzatıp ateş ediyor. Yani hiç mi düşünmezsin be adam "Ya burası sakat ben şuraya geçeyim" diye? Bellemiş kafasına, iki saniyede bir ateş ediyor. Ama bazen de akıllılık ediyor. Bir yere saklanmadan önce bir oraya, bir buraya koşup duruyorlar. Sizin de aiming'iniz iyi değilse (ki iyi olsa da gamepad'den oynadığımız için yine de zorlanıyoruz) öldürmeniz çok zorlaşıyor. Zaten adamlar –siz de takdir edersiniz ki- kafalarından vurulduklarında tek mermide iniyorlar. Diğer (roket hariç :)) silahları kullanınca bayağı bir mermi harcamak gerekiyor. Işin kolay yanı vurduğunuzda olduğu yerde kalması ve sizin de adamın diğer bölgelerine hedef almanızın kolaylaşması. O yüzden mümkün olduğunca belden yukarı nişan almaya bakın. Hakimiyetiniz iyiyse kafa ve boyun bölgeleri bir zahmet.
    Görevler boyunca sadece iki tane silah ve dokuz tane el bombası taşıyabilir Jack. Bu silahların boyutları önemli değil. Isterse susturuculu ve yanında da su tabancası olsun, ikiyi geçmiyor. Ya da roket atar ve sniper.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.