Şimdi Ara

OYUN HİKAYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyla alakalı veya diil ama ben hep şöyle god of war veya resident evil tarzı 2 kişilik bi multiplayer oyun hasretiyle yanıp tutuşurum. bir türlü denk gelemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil eren

leonunkinikimse bilemedi ben soruyum şu arlar yenisi çıkan sizi oyununiçine sürüklreyen ve sitedede bomba yaratan kahverengi kostümlü adamın oyunu

O zaman oyunu ben kazandım

Cevap FREQUENCY'ydi arkadaşlar, internetten review'ları araştırıp ne kadar harika bir oyun olduğunu görmenizi tavisye ederim...
  • bravo zor sormuşsun
  • arkadaşalar size bir şey soracam konuyla alakalı değil ama benim geçen mesajım 116 idi. ama şimdi 105 bu nasıl olabiliyor[00/color]
  • cevap vermiyomusunuz
  • dünyaya devrim gibi gelen, konsol dünyasını alt üst eden, serinin ilk makinesinin ilk oyunlarından... üstünüze doğru yuvarlanarak gelen küplerin altına mayın koyarak patlatmaya çalıştıgımız, ve başarısız olursak küplerin bizi bulundugumuz platformdan aşşağı düşürmesi sonucu oyunu kaybettiğimiz bir klasik : )))
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

dünyaya devrim gibi gelen, konsol dünyasını alt üst eden, serinin ilk makinesinin ilk oyunlarından... üstünüze doğru yuvarlanarak gelen küplerin altına mayın koyarak patlatmaya çalıştıgımız, ve başarısız olursak küplerin bizi bulundugumuz platformdan aşşağı düşürmesi sonucu oyunu kaybettiğimiz bir klasik : )))

Lemmings?
  • quote:

dünyaya devrim gibi gelen, konsol dünyasını alt üst eden, serinin ilk makinesinin ilk oyunlarından... üstünüze doğru yuvarlanarak gelen küplerin altına mayın koyarak patlatmaya çalıştıgımız, ve başarısız olursak küplerin bizi bulundugumuz platformdan aşşağı düşürmesi sonucu oyunu kaybettiğimiz bir klasik : )))

Worms
  • ilk arkadaşın cevabı yanlış, zaten kendisi platformdan düşme sureti ile uzaklaşmış aramızdan kısa bi süre KÜPLER ÜSTÜMÜZE YUVARLANARAK GELİYORLAR; )) bir Grid mevcut yerde ve gridlere patlayıcı koyuyoruz ve küpler üstünden geçerken patlatıyoruz...

eMre ne yazık ki Worms değil : )) onda herkes birbirini patlatıyor : )) bu oyun single player
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Black!

İşte zor bir soru size:

Altıgen kesitli bir tünelin içinde 3 farklı tuşa uygun zamanlamayla basarak kombolar yaptığımız oyun.

Bilebilene bravo

god of war mı OLMADI,eğer yanlışsa POP 3 dark prens
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Tabiki Carl 'cj' johnson leo'cum, bu da soru mu???

Alninda 3 tane fenerler dolasan james bond kirmasi ajan..???

splinter usta mı
  • serhan uzaklaştırılmış cevabı beklemek için 3 gün bekleyemeyiz ben soruyummu
  • ilk önce şunu söyleyeyim aksiyon türü oyunlarından bir tanesidir.oyun 12.yy III. haçlı seferinin yaşanmakta olduğu bir dönem ha şunuda unutmayalım ps 3 de oynanabiliyoır.oyunda altair isimli suikastçi birliğine yeni katılmış bir kitralık katili yönlendiriyoruz.oyunumuz temel olarak kudüs şam ve akr da geçiyor.altair gibi birliğe katılan tüm kiralık katillerin ilk günün sonunda yüzük parmakları kesiliyor yüzük takamasınlar diyeki böyle değil kola monte sayesinde tam yüzük parmağı olan yerden gizli hançer çıkıyor.oyunda ta sürmek ve at üzerinde savaşmakta mümkün ve attan ata zıplamakta mümkün.ubisoft tarafından hazırlanan bi oyun . bu oyunu bende bilmiyodum arkadaşım dedi bende araştırdım

bu birincisi idi vede resimi de bu

buda ikincisi. bu bir ps 2 oyunu.tüür aksiyon klasik konu olarak kratosun tanrı olması döneminden sonrayı konu alıyor oyunda her ne kadar4 kratos güçlerini kaybetmiş olsada nefreti devam edecek.ayrıvca kratos yeni bir büyüde kazanımıstır.oyunda büyüler komnbolarda eklenebilkmektedir.ilk oyundan son anda çıkarılan ıcarusun kanatlarıda hizmetimize girecek

hepsi kolay ve açık ama adlarınını 1 2 fibi ekleyin mesala teken 1,2,3,4,5 gibi

OYUN HİKAYESİ

• quote:

ilk önce şunu söyleyeyim aksiyon türü oyunlarından bir tanesidir.oyun 12.yy III. haçlı seferinin yaşanmakta olduğu bir dönem ha şunuda unutmayalım ps 3 de oynanabiliyoır.oyunda altair isimli suikastçi birliğine yeni katılmış bir kitralık katili yönlendiriyoruz.oyunumuz temel olarak kudüs şam ve akr da geçiyor.altair gibi birliğe katılan tüm kiralık katillerin ilk günün sonunda yüzük parmakları kesiliyor yüzük takamasınlar diyeki böyle değil kola monte sayesinde tam yüzük parmağı olan yerden gizli hançer çıkıyor.oyunda ta sürmek ve at üzerinde savaşmakta mümkün ve attan ata zıplamakta mümkün.ubisoft tarafından hazırlanan bi oyun . bu oyunu bende bilmiyodum arkadaşım dedi bende araştırdım

bu birincisi idi vede resimi de bu

buda ikincisi. bu bir ps 2 oyunu.tüür aksiyon klasik konu olarak kratosun tanrı olması döneminden sonrayı konu alıyor oyunda her ne kadar4 kratos güçlerini kaybetmiş olsada nefreti devam edecek.ayrıvca kratos yeni bir büyüde kazanımıstır.oyunda büyüler komnbolarda eklenebilkmektedir.ilk oyundan son anda çıkarılan ıcarusun kanatlarıda hizmetimize girecek

hepsi kolay ve açık ama adlarınını 1 2 fibi ekleyin mesala teken 1,2,3,4,5 gibi

OYUN HİKAYESİ

birincinin resmi çıkmamış pardon

• ya nedeen olmuyo gerçekten mesajlarımı yükseltmek içn yapmıyorum bazxıları öyle düşünebilir

OYUN HİKAYESİ

OYUN HİKAYESİ
  • bulamadınızmı arkadaşalar ya ben bi günde bulurlar sanıyordum
  • 2 gün geçti bulamadıonızmı daha hadi
  • dostlum sen ver cevabını ben takip ediyorum merak etme ;)) bilemediniz dimi.. bi kaç SS koyim belki yardımcı olur... bunu anca ve anca çok eski Konsolcular bilir PS1 ilk çıktıgı zanalar patlama yapmış bir oyun...

SS den sonrada bilinmesse ismini söylicem ;)

quote:

serhan uzaklaştırılmış cevabı beklemek için 3 gün bekleyemeyiz ben soruyummu

OYUN HİKAYESİ

OYUN HİKAYESİ

OYUN HİKAYESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemoSoZ -- 2 Mayıs 2007; 9:30:23 >

• quote:

valla resimleri gormeden bildim krushi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 2 Mayıs 2007; 12:21:43 >
  • TEbrikler dostum Eski Bi Ps Cisin

quote:

Orjinalden alıntı: bluet

quote:

valla resimleri gormeden bildim krushi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.