oyun odaklı bir bilgisayar almak istiyorum. kullandığım Packard Bell tj75 laptopumun miyadı doldu. 1 aydan fazladır araştırıyorum ama işin içinden çıkamadım bi türlü. çok fazla anlamadığım için donanımlardan kafam karışıyor. buradaki arkadaşların yorumları üzerine az çok fikir edindim ama son bir kez daha sizin görüşlerinizi rica ediyorum.
2000-2800 arası bütçem var ve beni 2-3 sene idare edebilecek sıkıntı çıkarmayacak, oyunları yüksek çözünürlükte 23 inç yada 42 inç tv de rahatça oynayabileceğim oyun odaklı bir bilgisayar alma amacındayım.
Bu üründe beni frenleyen tek husus teslimatın 16-30 nisan arasında olması. 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 675MX 256-Bit DX11 ekran kartı ve ssd desteği ilgi çekici
2 gb GTX660M ekran kartı olan bu ürün ise çok fazla övgü almış
Şunu da belirteyim. ben laptopumu evdeyken her daim bilgisayar masasında ve 23 inçlik monitörüme bağlı olarak kullanıyorum. yalnızca işte kendi ekranından kullanıyorum. bunu belirtmemdeki amaç bu paralara belirttiğim laptoplardan daha iyi bir masaüstü de toplayabilir miyim? bunu öğrenmek.
Siz olsaydınız benim yerimde hangi yolu izlerdiniz. iyi donanımlı bir laptop mu, geliştirmeye açık bir masa üstü mü?
Şimdiden görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ederim.
asusn56vz de iyiymiş duyduğum kadarıyla onu da tercih edebilirsin,, lenovo y500 tavsiye edenler var,, ama lenovo ya ısınamadım bi türlü ve laptop alacaksan ekranına dikkat et bazılarının ekranı ayna gibi arkanda en ufak ışık olsa bilgisayar da rahatsız eder,, lenovo z580 öyleydi, acer bi iki modeli öyleydi,, onun dışında msi ve samsung ekranı iyi geldi bana....
Aman kardeşim.Monster gibi sahtekarların eline düşme. Bence ikinci hedefine doğru yönel.
Bunlara bak bence arkadaşın dediği gibi de o malum markadan olabildiğince uzak dur.