Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

oyun için bu sistem nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyuncu bilgisayarı topluyorum yardımcı olurmusunuz...

İŞLEMCİ:AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci

ANAKART:Asus M5A97 LE R2.0 Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX

RAM:CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram

EKRAN KARTI:SAPPHIRE HD 7750 1GB (BUNLAR ELİMDE OLANLAR)

GÜÇ KAYNAGI:XILENCE XP400 400W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3 (BUNLAR ELİMDE OLANLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errkam06 -- 29 Eylül 2014; 22:48:01 >

• İşlemciyi FX8320 ile değiştir anakartı ise Gigabyte 970a ud3p ile değiştir çünkü m5a97 le 8xxx ailesiyle uyumsuz... düzgün calısmıyor...
  • errkam06 kullanıcısına yanıt
    bütçen nekadar =?
  • RAM:CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram

bütçem:950tl 1000 tl arası

• Orijinalden alıntı: errkam06

• Cinayet13 arkadaşın dediği gibi ya işlemciyi 8320 olarak değiştir.Yada 8350 yerine (fazladan 150 verecek bütcen varsa) i5 4690K + MSI PC Mate al.
  • intel işlemcili bir sistem yapsan daha iyi olur derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: im1perial

intel işlemcili bir sistem yapsan daha iyi olur derim ben

Yeni üye ilk mesaj "intel tavsiyesi" :)

Ne konuda iyi olur arkadaşım kısaca açarmısın ? Hakikaten merak ettim bilmiyorum da...
  • :)

sırf oyun oynucaksa benim terciğim her zaman inteldir. amd işlemcilerde sürekli yanma yada ısınma olayı çok oluyor şimdi diyeceksiniz ki soğutma sistemini iyi alır diye hiç bir soğutma sistemi amd işlemciyi tam randımanlı soğutmuyor oyun esnasında. internet cafe çalıştığım dönemlerde kullandığımız işlemciler i5 ve i7 oluyordu genelde oyun performansı bakımından iyi ve nvidia ekran kartı kullanıyorduk. amd işlemcili makinalarımız sürekli ısınıp oyun ortasında kapandığı için pek tavsiye etmiyorum. benim görüşüm bu. acemiliğimden yanlış bir şey yazdıysam affola :)
    100 lira fark için intel' den şaşmayın gerçekten.

altyapın sağlam olsun sonra üzerine güzel bir psu ile ekran kartı alırsın mis gibi olur.

bende böyle yaptım sabrettim ekran kartsız uzun bir süre sonra taçlandırdım altyapı güzel olunca sonu çok güzel oldu.

MSI
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    265 TL

INTEL
    Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    521 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    284 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Eylül 2014; 0:37:51 >
  • merhaba benim evin altındaki internet cafeci var senelerdir amd sisttem kullanıyor şu ana kadar hiçbir sorunu olmadı iyi bir proseforyonel bir işlemci sogutucu ile hiçbir problem olmaz elimdeki ekran kartım amd chipsetli oldugu için intel chipsetli işlmeci ile uyumsuzluk sorunu olabilir...
    amd sisteme nvidia kart yada intel sisteme amd kart hiçbir sorun oluşturmaz....
  • merhaba AMD FX X8 8320 işlemci sapphire hd 7750 1gb gddr5 128 bit ekran kartı 2 tane hdd disk 1 adet ssd disk sistem toplamayı düşünüyorum şu anda elimde olan XILENCE XP400 400W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3 güç kaynagı bu sisteme yeterli gelirmi ögrenmek istiyorum...

gerçek 400 w ise yeterli gelir sanırım ama tabi sınırbir değer 400w ...
  • merhaba ş uanda kullanmakta oldugum power güç kaynaı voltaj girişi 20 pin ama yeni nesil anakartlar 24 pin bu power güç kaynagını 20 pin olarak baglayıp kullanma şansım varmı...
  • hocam iyi forumlar o işlemciye z chipsetli anakart alması mecburimidir yani daha ucuza h chipsetli bi anakart daha makul diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIL3

hocam iyi forumlar o işlemciye z chipsetli anakart alması mecburimidir yani daha ucuza h chipsetli bi anakart daha makul diye düşünüyorum

evet çok daha iyi olur ileride bana dua edersin.
  • anlıyorum hocam hayırlı akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.