merhaba arkadaşlar bende lcd monitör var samsung 923nw modeli anladımki lcd monitörde oyun oynanmıyor bende daha önce bi internet cafede oyun oynarken çok beğendiğim bir monitör vardı samsung 957mb 19'inç benim merak ettiğim konu 997mb iyi yoksa 957mb ayrıca 997mb ondan daha sonra çıkan bir model sanırsam yorumlarınız şimdiden tşkler
Bu devirde CRT alinmaz.Ama almaya kararliysaniz trinitron tuplu 19" CRT almanizi onerebilirim size.Ben de hala CRT kullaniyorum Philips Brilliance 109P4 trinitron var ve cok memnunum kesinlikle LCD lerden bircok acidan ustun.Ama bu devirde ikinciel bir CRT alacaginiza size tavsiyem ekonomik durumunuz musaitse eger 2ms , 120Hz , Full HD , LED almanizi oneriyorum.
Lcd'lerin crtleri yakalamasına var daha. (çok iyi lcd ler illaki vardır da 800-1000 lira verilmeyi haketmiyor bence) Sen alma diyenleri de pek takma. samsung 997 mb kullanıyorum. BenQ x2200w tıraş gamer lcd'mi sattım, crt kullanmaya devam ediyorum.
Şu an kullandığım samsung 2333sw den önceki monitörüm samsung 997mb idi.Görüntü kalitesi mükemmel ve zamanında en iyi oyun monitörü seçilmişti.
Eğer illa crt alacağım diyorsan 997mb
Tercihim Lg
piyasa da bulabileceğin iyi crt monitör yok elime çok fazla crt monitör geçti. diğer pcde philips brilliance 109p4 var ve su anda karsımda lcd samsung p2350 bulunmakta. başta 2 monitörüde yan yana aynı pc de kullandım ama lcd ler artık crt leri solladı ikisini yanyana kullanınca daha iyi anlıyorsunuz ve crt yi içerdeki pc ye yolladım. Bu arada bahsettiğim crt su anda piyasada bulabileceginiz tüm crtlerden kat kat üstündür.
2. el forumunda bir Sony 21" satılıyor şu anda, zamanının en iyi CRT monitörlerinden biriydi.