Şimdi Ara

Oyun için dizüstü mü? Konsol mu? sizler için yorumladık! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
11.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikiside değil çünkü artık oyun oynamıyorum
  • yanlız Cod oynarken bir şeyi atladınız grafik ayarlarında bir seçenek var bütün kaplamaları low ayarına getiriyor siz onu aktif ettiniz fps ondan yükseldi.grafik ayarlarında hepsini aktif etmek ultrada oynadığınız anlamına gelmez
  • Bu notebook un kalınlığını hangi markanın modeliyle eşit olarak görebiliriz, kısmen görüntüsü hakkında fikir edinmek için?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu konuyu ve tartışmayı forum içine ben açmıştım, bu konuda bir inceleme videosu talep etmiştim Ersin Beyden, sonunda yapılmış teşekkür ederim… Bu konuda bir çok meraklı oyuncunun sorusuna bu video ile cevap olmuş, gibi...

Gibi diyorum çünkü bana göre burada bir Dizüstü kullanılarak daha önce oyun deneyimini hiç denememiş iki insanın merakına yenilmiş gibi olmuş video! Dizüstünün bu konuda daha da üste çıkaracak taraflarının bazıları es geçilmiş ve bu fikre yabancı birinin kafasındaki sorular tam cevaplanmamış bana göre.

Bunlardan en önemlisi, neden Televizyonda oynamak varken bilgisayar ekranına mahkum olayım sorusuna cevap yok! Klavye, fare ile oynamak sorusuna cevap yok!

Bütün bir videoda bir “Oyun Kolu” bağlanarak PC oyunlarının konsol oyunlarına ne kadar yatkın ve kolay adapte olabildiği ispatlanmamış. Hala klavye + fare ile oynandığı gibi bir eski yöntem denenmiş…

Öte yandan konsolun TV’de oynanmasının avantajını Dizüstülerin de TV'ye bir HDMI kablosu ile kolaylıkla bağlanarak ekarte edilebildiği de bahsedilmemiş. Belki de videoyu bazı kıstaslar öne çıkararak yapmışsınız ben tam çözemedim belki, o pencereden bakamadım henüz.

İsterdim ki ikinci devam videosunda da bir Dizüstünü TV'ye bağlayıp, elinize Oyun kolu alıp Konsol avantajlarının sürdürülebildiğinin de gösterilmesi çok iyi olurdu.
    Üstelik ben bunu hala 1600 liralık bir Dizüstü ile yapıyorum, 2500 liralık bir bilgisayar da belki de oyun konusunda çok çok iyi sonuçları ile ileride masrafını çıkarabildiğini göstermek adına tercih edilebilir bir seçim tabii ki.

Benim amacım konsol pazarını vurmak değil. Ama konsolun ve Masa üzeri PC’lerin avantajlarının artık gittikçe güçlenen Dizüstülere geçtiğini, gerek fiyatı, gerek sağlamlığı, gerek ise her ikisinin ortaya koyduğu performansı katlayarak daha avantajlı olanın iyi bir Dizüstü olduğunu belirtmeye çalışıyorum.

Ayrıca şu oyun için bu konsol alınır diye bahsedilen durumun, diğer oyun için de öbür konsol alınıra getirir isek evimizde her oyun için iki, üç de konsol barındırmanın ne gibi bir fiyat avantajı olur onu da sorgulamak gerek?

Teşekkürler video için. Belki ilerde Dizüstü+TV+gamepade kullanım avantajı ve deneyimi de ortaya konarak kafalardaki açılmamış kapılar da açılır :)

• Yav bf4 en iyi battlefield single playeri demişsiniz. Bad company 2 rahat 10 basar. Bf4 gibi tek düze değil.

• Ps1 doneminde pc
    Ps2 doneminde ps2
    Ps3 doneminde ps3
    Ps4 doneminde pc

Ps4 ps3 gibi 10 yil goturmez 3 yila isi biter. Pc alinmali

• bence pc daha iyi ama kimine de göre konsol iyidir bu çok doğal 2 sininde kendine göre artıları var şimdi laptop çok esnek ve oyunları single olarak bedava bulma şansınız online oynama şansınız var lakin ps4 de oyunlar pahalı parası olan alabiliyor zaten onlarda konsol diyor onlarda da para az olsa laptop derler yada laptop alacak olanlar parası çok olsa ultrabook + ps4 tercih eder. sonuç olarak bence pc çünkü esnekliği kendi ekranı taşınması ps dekinden çok daha fazla oyun olması daha ucuz olması bir de korsanı desteklemesi normalde korsana karşıyımdır ama oyunlarda 8 saat senaryosu olan oyuna 270 lira vermem ps4 dede şu var pc yi 1-2 senede bir belki 3 senede güncellemek gerekebilir ama ps4 de 8 yıl gidebilir. pc 2 farklı ekrana bölüp film izlerken fifa atabilirsiniz ps4 bunu vermez :)

• Dizustuyle uzun sureli oyun mu oynanir allah askina akil fikir versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben bu siteye güveniyordum ama gercekten şu videoyu izleyene kadar . Kesinlikle izleyicilerinizden özürdileyip bu videonun reklam oldugunu belirtmelisiniz . Cok ayıp valla bukadar olmaz ben bidaha size güvenip teknolojik bir ürün alırmıyım? Tabiki hayır

• Mesut çevik far cry 4 ün grafiklerine bayılmışsın ama o grafiklerin aynısı ps4 te de var. herhalde hiç ps4 te açıp oynamadın oyunu. yapımcı ultra seviyede dedi far cry 4 için. hatta youtube da açta bi bak karşılaştırmalarına, sadece xbox one biraz daha kötü duruyor o da çözünürlük farkından dolayı. yani far cry 4 pc ve ps4 te aynı grafikleri veriyor. ha bu arada pc alacaksam reklamını yaptığın monster değil, msi veya asus alırım.

• Bu yazıyı okuyan ,oyun oynamaktan büyük bir keyif alan ve yakında oyun için bir cihaz satın alacak genç bir arkadaşımız varsa ona şunu söylemek isterim .
    Git güzel güzel Ps4 al ,Ps3 al, xbox ne bileyim nintendo veya ipad al , ama Dizüstüne oyun için bulaşma ....2 sene sonra mutsuz olursun ,cihazın KESİN bir arıza çıkartır.
    konsol alırsan en az 6-7 sene derdin tasan olmaz , temiz temiz konforlu bir şekilde ,oyunu mutlu bir şekilde oynarsın. Ben illa benim söylediğim doğrudur demiyorum , git teknik servislerle konuş ,ben elektronik cihaz alamdan önce öyle yaparım , git bir pc teknik srvisiyle konuş ,onlar cicili bicili reklam,pazarlama endişeleri olmadan dobra ,tarafsız bir şekilde anlatsınlar sana başa gelen aksaklıkları....

saygılarımla.

• Böylece pc mi konsol mu sorusunun yanıtı pc olarak en azından dh de bu tarışma bitmiştir.
  • Tamamen ihtiyaç doğrultusunda hareket ederseniz hepsi mantıklı gelebilir. Pc grafik konusunda iyi. Doğru. Ancak şuan 2500 liraya övdüğünüz bilgisayar 1 yıl sonra oyunları medium ayarlarda 2 yıl sonrada lowa yakın ayarlarda oynatacak. Konsolda isterse 5 yıl sonra çıksın fps sıkıntısı yaşamayacaksınız.

Oyunlar pahalı konsolda. Buda doğru. Ancak kullananlar takaslama. Kardeşlik indirim takibi yaparak oyunları gayet makul fiyatlara alıyorlar

Yok dll bulınamadı. Yok direct x durumu uymadı. Kurulumda hata verdi. Hele kürekle oynuyorsa vay haline. Hala farcry 4 un tam yapmadılar diye biliyorum.

Sırf oyun oynayacaksanız konsol alın. Yok arada oynarım medium ayarlar bana yeter de artar diyorsanız. Diyorsanız gerek yok zaten konsola.

Ama gta V de polis sizi kovalarken controller da kırmızı mavi sitwn yanması ve telsiz konuşmalarının yine kontrollerdan gelmesi anlatılmaz yaşanır

• Oyun için tabikide konsol. 1000 lira verip yıllarca kullanabileceğin sisteme sahip oluyorsun. Oyun için takas vs. yöntemlerle ucuz yollu çareler var. Maddi yanınıda bir tarafa koyarsak konsol joydtick daha keyifli hatta asla fps oynayamam derken şu an masaüstünden daha iyi oynadığımı düşünüyorum.

• Masaüstü en iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Ps4 diyen zenginler gelmeden Pc deyip kaçalım . Herkesin bir oyuna 200tl verecek parası yok , steamden ucuza alır oynar oyununu. Konsolda spot 160 tl olan oyunlar Pc'de max 80tl

+1

• sizin yanlışınız var 2500 lira pc kasası topladığın zaman 5 yıl sonra bile oyunları gayet yüksek seviyede oynatır hatta yeni nesil oyunlar çıksa bile sadece ekran kartını değiştirseniz yeter benim arkadaşlarımın bir kaçı bu nesil için bu şekil yaptılar abartmayın arkadaş yok 1 sene sonra medium da oynarsın yok bilmem low da oynarsın belli konsolcu olduğunuz bende konsolcuyum ama şu anda oyun konusunda pc daha iyi.

• Konu kasa degil laptop

• Masaüstü

• Tek birsey soyleyebilirim bu video inceleme icin. Editorumuz dahil herkes sanirim anlar.

Too much water!
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.