Şimdi Ara

Oyun için dizüstü mü? Konsol mu? sizler için yorumladık! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
11.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü vs ps4 yapsanız tamamda dizüstü ile konsolun karşılaştırılmaları bile saçma.Monsterın reklamını yapcaz diye bu kadar küçük düşürmeyim kendinizi.

Not:Monster kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 18 Aralık 2014; 16:55:46 >
  • Monster adı için reklam yaptığınızı düşünüyorum. O yuzden değerlendirmeleriniz pek inandırıcı gelmiyor ( hiç bir zaman ).
  • Reklam uğruna hakikatten elmayla armutu karşılaştırmışsınız.

Forum Donanım Haber tarafsızlığını yitirmiş markaların taraflı ürün incelemeleri olduğu, forum üye ve tüketicileri yanlış yönlendiren reklam platformu haline gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 18 Aralık 2014; 18:07:23 >
  • Ps4 sistemini pc yapsan o laptop dan çok daha güçlü bir makine kaldı ki bu bir konsol ve ona daha iyi optimize edildiğini düşünürsek grafiklerin veya performansın laptop dan düşük olabilmesi optimizasyon ile ilgili bir sıkıntı.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Herkes istediği platformu kullansın.
    Ben ve benim gibi, platform için oyun değil, oyun için platform seçip kullanan oyunculara göre sevdiğimiz tür veya ex oyun için platform tercihi yapan kişilere göre, notebook,pc veya konsol tercih olabilmesi için bizi kendine çeken oyunlara sahip olması gerekir.
    Kendi adıma God of War oyunu olmasa ps2,3,4 ve psvita konsollarına ilgi duymazdım.
    Aynı şekilde diğer oyuncularında sevdikleri platformlara ilgi duymalarının sebebi bu olmalı diye düşünüyorum.
    Aksi durumda kişinin zevk aldığı oyun başka platformda, o oyunun fanı başka platform kullanıyor.
    Enteresan bir durum olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Mesut bey eskiden bir bolümde şunu demiştiniz "Sony yazılım konusunda çok iyi. Microsoft konsolda yazılımı çok zor toparlıyor." ve şimdi " Sony zaten yazılım konusunda çok berbat bir şirket ve Microsoft yazılım konusunda çok iyi." Bazen ne diyorsun iyi düşün.

bazen telefon incelemesinde bi telefonu çok beğenir över, sonra soru cevap kısmında o telefon çok yetersiz kötü der. böyle bi huyu var malesef.
  • PC
  • Burdaki mevzu hedefini şaşırmış yorumlar daha çok ps4-laptop yerine Masaüstü PC-PS karşılaştırılmasına dönmüş.ben de bir şey yazmak istiyorum.Her platformun kendine göre üstün yanı var.ps4 oyunlarda daha stabil dururken PC de bu sıkıntı donanımsal değişikliklerle halledilebiliyor.ama yeni çıkan teknoloji kullanımı anlamında PC çok fark atıyor.ps 4 de herhangi bir ekranda monitör veya TV de tazeleme hızı HDMI bağlantı olduğu için 60 Hz üzerine çıkamıyor fakat Masaüstü PC' ise DVI-D veya yeni teknoloji DisplayPort bağlantısı ile 144 Hz yi çok rahat görüyor bu durum gözleri yormuyor ve rahatlatıyor.yeni bir teknoloji olan Oculus-Rift sanal gözlük PC lerde sorun olmayacak gibi fakat konsollarda soru işareti...PC'de bireysellik önplanda Konsollarda ise daha çok sosyal ortam göze çarpıyor..PC'de nekadar ekmek o kadar köfte Konsollarda ise ekmek arası köfte hazır veriliyor bununla yetin deniyor.Yılın oyunu sayılan FARCRY 4 oyunun da PS4 maalesef çökezliyor bu da Sony'nin hatası bence.bir de sanırım ps 4 de en yüksek 1920X1080 çözünürlükte oyun oynanırken PC'de daha üst çözünürlükte oynanabiliyor.diğer bir teknoloji DırectX 12 üst sekmen ekran kartları için çıktı bu da PC'lerde düşük donanımla oyunların daha akıcı oynanacağına işarettir.ama şu var bir evde hem PC hem PS olması ev eğlencesi için bir zenginliktir.
    Always stay ın the game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalazar -- 19 Aralık 2014; 19:45:37 >

• PC iyidir,fakat konsolunda ayrı bi tadı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 19 Aralık 2014; 9:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli oyun oynayacaksan ps4. Ama bilgisayarı çok kullanıyorum arada sırada oyun da oynarım oyalanırım dersen güzel bir notebook.
  • Bu nasıl bişey ya ayıptpr mesut bey ersin ne dese önündeki laptopu övüyorsun bu kadar reklam fazla
  • bu videodan sonra gittim ps4 un yanına birde xbox one aldım
  • M.Ç sırf laptop satılsın diye ersin ne dese yok yok bu makina iyidir diyor hala ps4 de laf atıyor sony gelse eline kolu verse acaba neler anlatırsın tarafsız ol kendin ol önüne ne gelse övme NOKTA.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bende MSI GE70 var paşa gibi çatır çatır her oyunu en üst seviyede oynatıyor en üst seviye önemli değil 1080p de medium oynatsın yeter zaten konsollarda 1080p oyun yok yada çok nadir . ama mesele şu oynadığın oyundan alacağın zevk meselesi . mesela ben ps4 alıcam yakın zamanda sebebi bloodborne oyunu o oyunu çok merak ediyorum burdan şu sonuç çıkıyor bu tarz konular kesinlik içermez yani ps4 mü laptop mu falan gibi göreceli işler kesinlikle
  • PS4 ile pc yi karşılaştırmanın anlamı nedir merak ediyorum.
    PS4 oyun için yapılmıştır.Oyun oynamak isteyen PS4 alır.Başka amaçlarla kullanmak isteyen PC alır.PS4 fiyatına toplayabileceğin bir pc seni max 2 yıl götürür.Yada 3000 tl ye Pc topladınız yine sıradan oyunlar oynayaksınız.
    PS4 e oyunlar next-gen çıkar pc ye eski nesil.Arada dağlar kadar fark oluyor.
  • dizüstümü konsol mu dersen konsol derim ama masaüstümü konsol mu derseniz orda insanlar düşünür işte.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

bende MSI GE70 var paşa gibi çatır çatır her oyunu en üst seviyede oynatıyor en üst seviye önemli değil 1080p de medium oynatsın yeter zaten konsollarda 1080p oyun yok yada çok nadir . ama mesele şu oynadığın oyundan alacağın zevk meselesi . mesela ben ps4 alıcam yakın zamanda sebebi bloodborne oyunu o oyunu çok merak ediyorum burdan şu sonuç çıkıyor bu tarz konular kesinlik içermez yani ps4 mü laptop mu falan gibi göreceli işler kesinlikle

ps4 un unıty facıası harıc hepsı 1080p ılk cıkıs oyunu bf4 u saymıyorum cunku hardlıne da 1080p gelıyor.herkesın zevkı tabı
  • Dizüstü bilgisayar + gamepad

Edit : Ek olarak da 5+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda45 -- 19 Aralık 2014; 14:05:39 >
  • NameLessPlayer kullanıcısına yanıt
    Pc ye eski nesil mi cıkıyor ultra ayarda pcde oyna bakalım eski nesil mi yeni nesil mi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.