Şimdi Ara

Oyun için dizüstü mü? Konsol mu? sizler için yorumladık! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
11.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de su var : Oyun icin aldiginiz pc iki seneye kalmadan guncelligini yitirip high dan mediuma dogru duserken konsollar hep guncel kaliyor hatta son cikan oyunlarin grafik kalitesi oncekilerine gore daha iyi olabiliyor. Konsola verilen 1500 laptopa verilenden daha hayirli bence. Aslinda pc ve konsol zaten farkli seyler. Karsilastirilmasi bence bastan yanlis. Mantiklari farkli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Konsol tabi ki. dizüstünün tek avantajı taşınabilir olması. Pc de farklı bir yerde. Ayrıca orjinal oyun alamayıp korsan olayını bahane olarak kullananlar zevkin veresiyesi olmaz sözünü unutmasınlar. Gerçek oyuncu korsan yazılım peşinde koşup sanal Hırsızlık yapan değil aza kanaat edenlerdir.

Teşekkürler. Sevmediğim bir olay korsan yazılım kullananlar ve normal gibi bunu savunanlar. Bir yazılım için senelerce çalış elin oğlu yada kızı gelsin hop indirsin. Hassas olan insanların emeğe saygı duyanların artması dileğiyle.

• Aynen konsol güzelde ne bileyim hedef almak felan zor geliyor. :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dizüstüyü al kucagına uzan yatagına rahat rahat bak keyfine oyna oyununu

konsolu tak tv'ye yap annenle kavganı çıkar şunu benim dizim var :)

herkesin 3+1 evi yok diger odalarında büyük ekran tv si yok herşey performans degildir zevk ortamına göre degişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narko02 -- 18 Aralık 2014; 10:40:12 >
  • Bir çok yorumda 2 sene sonra çöp olur diyenler olmuş.. Toshiba Qosmio serisi laptop almıştım bundan 1.5 sene önce falan. İndirimde idi teknosa da.. O zamanlar Yazılım ve 3DMax kullandığım için mecbur idim yüksek bir şeyler almaya.. Tabi o zamanlar 1920*1080 çözünürlüklü laptop fiyatları uçurum seviyesinde olduğu için 1600*900 çözünürlüklü alabildim fiyatı ise 3.200 TL idi ( indirimsiz fiyatı nvidia 3d gözlüğü ile birlikte 5.500 idi ).. Ama yinede evdeki TV ye yada monitörüme bağladığımda bu derdim de çözülüyordu.. Özellikleri linkte ki gibi.. Tek sorunum ShadowPlay desteği yok bunun sebebini anlayabilmiş değilim. Resimde de görülmekte gtx 660m destekliyor ama benim 670m i desteklemiyor :))

http://i.hizliresim.com/J7Yg9Y.jpg

2 senede çöp olur diyenler için üstteki detayları verdikten sonra şu açıklamayı yapayım.. Şuanda makine 1.5 sene civarında fakat Monitöre bağlayıp HD çözünürlüğe getirdiğimde ufak bir köşe yumuşatma kısması ile birlikte çok stabil seviyede ben RYSE SON OF ROME oyununu hiç kasmadan takılmadan oynayabildim. BF4 optimize et dediğimde high oluyor. frame takıntım olmadğı için ultra da bile oynayabiliyorum ve bazı yerler haricinde de stabil seviyeden uzaklaştığına şahit olmadım. Fakat Multiplay kısmında ayarları kısmak zorunda kaldım çünkü o kadar detayda güneş parıltısında düşmanları seçmek zorlaşıyor.. Aynı zamanda CRYENGINE motoru ile de geliştirme yaptığımda yine grafik motorunun ultra ayarlarında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum..

Sorun çıkartma kısmında ise sürekli olarak kullandığım için geçen yaz sonunda Makine sıcaklığı 90C yi görüyordu teknik servise götürdüğümde içinde ki sıvıyı değiştirdiler( En azından öyle bir not düşmüşlerdi evraka ). Şuan gördüğüm max. seviye sıcaklık ( 6 7 saatlik oyun sürecin dahilinde ) 69C oldu.. Aldığım soğutucu ile tekrar 45 55C arasına düşürebildim..

Kaldı ki ileri ki zamanlarda ben oyunları medium a bile çeksem ileride eminim ki Konsol grafiklerinden yinede üst seviyede olacağım :) Konsol karşıtı değilim ama yinede kullanmadan etmeden yorum yapılmamasını tercih ederim. 2 senede çöp oluyormuş falan.. yanlış yönlendirmelerin manası yok..

• Konsolda indirim yok mu sanıyorsunuz. 18 Dolara The Last of Us R alınabiliyor. Konsola para veriyorum Dünyanın en iyi oyunlarını, temiz multi oynuyorum. Paramın karşılığını sonuna kadar aliyorum. 2015 yılında da bomba oyunlar geliyor. Konsolu savunanlar konsolcu olun demiyor, hem konsol hem de pc kullanabilirsiniz, onu da yapmıyorsunuz ağır pc fanlığı yapıyorsunuz. PC ye 95 puan 200+ GOTY ödülü alan bir oyun çıksın ona da para verelim. Hesap kitap işlerini tartışmaları bırakın oyuncuyum diyen herkesin konsolu olmalıdır.

http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/

• Ya Allah aşkına bunun nesini tartışıyosunuz ki,başka bişey için program yapın hocam.Playstation 4 te sadece 5-10 tane oyun oynarsın başka da hiç birşey yapamazsın,ya monitör alacaksın ya da evdeki tv yi esir alacaksın.Online oynamak için de ek para vereceksin.Upgarde imkanın olmayacak.Yarın öbür gün yaya kalacaksın.Pc de laptopta istediğini yaparsın,istediğin oyunu oynarsın,upgrade edebilirsin,grafiklerin daha güzel olur,iş için de kullanırsın,ders için de ,takılmak için de..... Ben de forumun genel kalitesine göre orta halli bir bilgisayar var,ps10 da çıksa benim makinanın işini göremez,fiyatları da nerdeyse aynı.İllaki gamepad'le oynamak istiyoum dersem,2 tane kol aldım,paşalar gibi oynuyorum arkadaşlarla.Böyle bir ikilem de kalmak bile çok saçma geliyor bana.Oyuncu laptopların da o kadarcık ekran insan ne zevk alır bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: the clicker1<br> <br> şunu da söyleseydiniz ya 2500 TL verip aldığınız pc 2 sene sonra çıkacak AAA oyunların hiçbirini açamayacak genç arkadaşları para alıp bu şekilde etkilemeniz hiç olmamış yakışmamış size insanları yanlış yönlendiriyorsunuz eksik bilgi veriyorsunuz. Karşılaştırmayı sizden gelen sorular üzerine yaptık derken bile bıyık altından gülerek söylüyorsunuz ayıptır<br> </blockquote><br> Aynen katılıyorum, helal olsun kardeşim.

2.5 senelik masaüstü Pc'm var, far cry 4 ü dahi ultrada oynuyorum hala, neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?

• Konsollar cok zayif ve erken ciktilar piyasaya. Şöyle Motorstorm, Uncharted, God of War ve Heavenly Sword gibi oyunlarla ciksalardi cok daha iyi olurdu. Oyunlari da cik pahali, oyle kardeslikle mardeslikle ugrastiracaklarina biraksinlar insanlar makul fiyata oyun alsinlar. PC cok daha cazip, ozellikle de Steam ile birlikte PC oyunculugu resmen cag atladi. Daha ucuza daha kaliteli ayarlarda oyun oynamak mumkun. Alienware'in yaptigi Steambox cihazlarla da konsollardan daha konforlu oyun deneyimi artik mumkun. Bir de Oculus Rift olayi var ki zaten o ayri bir dunya. PC benim icin birkac adim onde kisacasi.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Kardesım oynamasına oynarsında grafıklerden kısıyolar bellı bı sure sonra ps3 son 3-4 yılında camur gıbı grafıkle oynattı oyunları ama oyun ıcın laptop
    alcana ps4 al ama masaustu tarafı olayın farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKHAN452

Kardesım oynamasına oynarsında grafıklerden kısıyolar bellı bı sure sonra ps3 son 3-4 yılında camur gıbı grafıkle oynattı oyunları ama oyun ıcın laptop
    alcana ps4 al ama masaustu tarafı olayın farklı

Konsol oyun makinasi zaten. Son teknoloji grafik isteyen zaten bilgisayarini gunceller, pc konsol ikisini de yaninda isteyen boyle bir laptop alir gezdirir , konsol seven grafik managi olmayan zaten konsolundan vazgecmez.
    Ben hem pc hem de konsol bulundurma taraftariyim. İkisininde zevkleri farklidir. Laptop da oyun bence fazla masrafli. Laptop ofis amacli olmali bence.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Bencede oyun ıcın laptop manasız konsollarda da artık bı sonrakı nesıl 7-8 senede bır cıkmaz gıbıme gelıyor belkı yanılıyorum ama daha kısa aralıkta cıkabılır bı sonrakı nesıl
  • 2006 yılında piyasaya sürülen ps3 gta iv yi oynattı hatta daha da artan grafik kalitesi ile geçen ekim de çıkmış gta v yi de oynattı. 2006 yılında toplamış olduğunuz o gün ki satış fiyatı ps3 ün iki katı değerinde olan oyun kasası ile gta v i kim nasıl oynayacak merakla bekliyorum açıkcası.
  • oyun dizüstü bilgisayarı almak ne loa

• quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: sendemail<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: the clicker1<br> <br> şunu da söyleseydiniz ya 2500 TL verip aldığınız pc 2 sene sonra çıkacak AAA oyunların hiçbirini açamayacak genç arkadaşları para alıp bu şekilde etkilemeniz hiç olmamış yakışmamış size insanları yanlış yönlendiriyorsunuz eksik bilgi veriyorsunuz. Karşılaştırmayı sizden gelen sorular üzerine yaptık derken bile bıyık altından gülerek söylüyorsunuz ayıptır<br> </blockquote><br> Aynen katılıyorum, helal olsun kardeşim.</blockquote><br><br>2.5 senelik masaüstü Pc'm var, far cry 4 ü dahi ultrada oynuyorum hala, neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?

Haklısın bizim 2500 TL diye bahsettiğimiz cihaz da masaüstü pc zaten :D sen neyin kafasını yaşıyorsun bir açıklarsan seviniriz :D Ayrıca FC4 ün sistem gereksinimleri grafikleri ortada çalıştırmayan pc ler zaten çöplüktedir sen GTA5 i, Withcer 3 ü Batman'i düşün onları çalıştırabilecek misin onların derdine yan. Witcher 3 ün yapımcısı ekran kartlarınızı değiştirmenin vakti geldi demişti dizüstü pc de nasıl değiştirecekler? Biz bunu anlatıyoruz eğer videoda masaüstü pc ile konsol kıyaslansa yine bir derece olurdu ama monster ın notebook u ile ps4 karşılaştırılmış bu da kel alaka olmuş, sırf para için insanları yanıltmışlar madem para aldınız ürünü inceleyin ne gerek var ps4 karşılaştırmasına, yok ps4 ile kıyas yapacaksanız o zaman monster laptop un da eksilerinden bahsedin para aldınız diye sadece makineyi övüp geçmeyin yoksa böyle tepki alırsınız

• Adamlar resmen dizüstü ile konsolu karşılaştırmış ... İnanmıyorum ya. Oyun oynayabildiğim dizüstü hatırlamıyorum resmen. Alayı çer çöp. O bilmem 820M'ler 750M'ler hepsi 2 silikonluk kartlar.

Sırf hit almak için daha ne gibi dosya konuları yapacaklar bakalım...

• Bence ps4. dizüstünde the orderı oynayamıcaz

• kırmızı elma mı yeşil elma mı diye sorulur da elma mı armut mu diye sorulmaz bence
  • eğer amaç sadece oyun oynamaksa 1500 tl ye (ortalama ps/xbox parası) alınacak hiç bir bilgisayar sizi 7-8 sene götürmez. ekstra ekran kartı, işlemci, ram masrafınız olur. misal benim senelerdir xbox'ım var çok da memnunum hala güncel oyunları oynayabiliyorum. param olursa da yeni nesil bir konsol almayı düşünüyorum. oyun oynamadığım için sıradan bir pc işimi görüyor. ha cm/fm oynamazmısın dersen çok özledim oynamayı ama pc ye güvenip yüklemedim bile senelerdir.
  • PC PC PC PC PC PC PC PC...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.