Şimdi Ara

Oyun için dizüstü mü? Konsol mu? sizler için yorumladık! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
11.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni bilgisayarlarda oyun görüntüsü ps3 gibi mi ps4 gibi mi?

benim pc eski olduğu için ps3e benziyor görüntü olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun oynamak için dizüstü alan adam kadar ps4 ile dizüstünü karşılaştıran video var....
    ps4 ile de pc karşılaştırmak biraz saçma fps ya da dota tarzı(rpg mi mmorph neyse) seven adamlar ps4 ile işi olmaz buna karşın ps4 oyunlarıda çoğu pcde yok ikisininde birbirinden çok farklıları var kaldı ki ps4ü olanın her zaman pc de olur ama pc si olanın ps4ü olmayabilir :)
  • Şunu anlayın artık ps4 te oyunlar pahalı DEĞİL. Takas yapıcaksın olay biticek . Şuana kadar yaptığım takaslarda üzerine en fazla 30 tl verdim. 9 oyun falan bitirdim bu yaz aldığımdan beri. toplamdaki harcamam en fazla 280 dir. 280/9 tanesi 31 lira falan yapıyor oyunların . Oynadıklarım tlou , ac iv, watch dogs , infamous second son ,kz shadowfall, tomb raider, ac unity, şuanda fc 4 oynuyorum . Bunların hepsi AAA oyunlar ve 3 tanesi ps4'e özel . uzun süre oynamak üzere gta 5'i takas yapmadan parasını verip alıcam tabi o ek masraf olucak. biraz ucuzlamasını bekliyorum. kısaca konsol dada gördüğünüz gibi 31 liraya gayet sağlam oyunlar oynanabiliyor.
  • 3000 tl verip arma3 ü ultrada hiç kasmadan oynayamayacaksam ne yapayım o pc yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netbook42

3000 tl verip arma3 ü ultrada hiç kasmadan oynayamayacaksam ne yapayım o pc yi ?

Pc degil Arma sıkıntılı bir oyun.

• Uzatmaya gerek yok. Oyununa göre seçim yapılmalıdır. Hangi tür oyunlara yoğunlaşacagina gore değişir.

• konsolda online oynamak için ayrı para veriyosun bu yüzden pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

konsolda online oynamak için ayrı para veriyosun bu yüzden pc

sana her ay 2 oyun bedava vermıyor pc.ayrıca bu konu konsol pc karsılastırması degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostrock

arkadaşlar boşuna aldanmayın birkere LAPTOPTA OYUN OYNANMAZ bunu herkes çözdü şu an laptop satışları resmen durmuş durumda, ha oynansa bile 860M 2014 oyunlarını bile çalıştırmakta zorlanırken 2015 den sonra yok sayılacak, şu anki oyunlar konsola giriş oyunları konsollar daha yeni başladı konsollar çıktığında pc almak doğru değil en az 2 sene beklemeli yani seneye bu aylarda pc alabilirsiniz, bu editürlere inanmayın özellikle mesut çevik oyun sektöründen hiç anlamayan birisi...

Bunu yazdığın esnada hangi ot u kullanıyordun hollanda malı galiba iyi kafa yapmışsın :) ahahahah bugün bir gtx970m masaüstü üst sınıf ekran kartı performansı veriyor haberin olsun ayrıca gtx860m le suanda çıkan bütün oyunları ultra oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

konsolda online oynamak için ayrı para veriyosun bu yüzden pc

sana her ay 2 oyun bedava vermıyor pc.ayrıca bu konu konsol pc karsılastırması degıl

ben tercihimi yazdım burada ayrıca verdiği bedaver oyunlar psn plus bitince oynıyamıyosun her ay 14 lira psn plusa vericeğimi biriktirip steamin yaptığı indirimlerde kullanırım

• yahu zaten dizüstüne vericeğin parayla güzel bir tane ps4 +1 ds4 + bir kaç tanede güzel oyun alırsın bitti gitti bu kadar...
  • Yeni nesil malesef exc. kavramının içine etti. Grafik deliligi ve oyunlar sinematik olsun diye ugrasmalarinin sonucu doğru düzgün oyun gelmez oldu. Gelenler de 1 ayı gecmeden bayatlıyor. Bir oyuna da 240 tl vermek insana koyuyor afedersiniz. Su durumda ne yeni nesil konsol alınır ne de 1 sene sonra donanımı eskiyecek bir bilgisayar toplanır. Derdi sadece oyun oynamak olan ve butcesi fazla olmayan kisiler için current gen konsollar su anda ideal durumda. Bunda ps3ten ps4e gecisteki grafiksel sicramanin az olması da önemli etken.

Hadi eksileyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Yeni nesil malesef exc. kavramının içine etti. Grafik deliligi ve oyunlar sinematik olsun diye ugrasmalarinin sonucu doğru düzgün oyun gelmez oldu. Gelenler de 1 ayı gecmeden bayatlıyor. Bir oyuna da 240 tl vermek insana koyuyor afedersiniz. Su durumda ne yeni nesil konsol alınır ne de 1 sene sonra donanımı eskiyecek bir bilgisayar toplanır. Derdi sadece oyun oynamak olan ve butcesi fazla olmayan kisiler için current gen konsollar su anda ideal durumda. Bunda ps3ten ps4e gecisteki grafiksel sicramanin az olması da önemli etken.

Hadi eksileyin.

Hala 240 tl diyor vay arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsol iyi hoşta, fps oyunlarında hedef almak gerçekten sıkıntı. çok ciddi vakit harcaman lazım iyi hedef almak için. ps4 aldık dedimki bf serisine devam edelim. bf4 aldık ama gel görki hedef almak tam bir eziyet.

diğer konudan bakarsak ben pc derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostrock

arkadaşlar boşuna aldanmayın birkere LAPTOPTA OYUN OYNANMAZ bunu herkes çözdü şu an laptop satışları resmen durmuş durumda, ha oynansa bile 860M 2014 oyunlarını bile çalıştırmakta zorlanırken 2015 den sonra yok sayılacak, şu anki oyunlar konsola giriş oyunları konsollar daha yeni başladı konsollar çıktığında pc almak doğru değil en az 2 sene beklemeli yani seneye bu aylarda pc alabilirsiniz, bu editürlere inanmayın özellikle mesut çevik oyun sektöründen hiç anlamayan birisi...

vay arkadaş!

demekki ben hayal görüyorum. aldığım laptopta en son oyunlar çalışıyor ve çokta rahat oynuyorum. battlefield'ı optime et dediğimde, grafik ayarlarını yüksek yapıyor mesela, kaldı ki ben ortaya alıyorum. fazla detay sevmediğimden.

laptopta oyun oynanmaz diye bir kayıde mi nedir yani?

• 720p
  • quote:

Orijinalden alıntı: the clicker1

şunu da söyleseydiniz ya 2500 TL verip aldığınız pc 2 sene sonra çıkacak AAA oyunların hiçbirini açamayacak genç arkadaşları para alıp bu şekilde etkilemeniz hiç olmamış yakışmamış size insanları yanlış yönlendiriyorsunuz eksik bilgi veriyorsunuz. Karşılaştırmayı sizden gelen sorular üzerine yaptık derken bile bıyık altından gülerek söylüyorsunuz ayıptır

Aynen katılıyorum, helal olsun kardeşim.
  • Bence tabiki de Ps4. Oyunun görselleri performansı bi yana emek var. Adamlar 2 yıl üzerinde çalışıyor belki bin kişilik bir ekiple. Oyuna 200 tl vermek emeğin karşılığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Tamamda PS4 şuan 1200-1300 liraya bulunabilirken Monsterın bu modeline bu kadar para vereceğime hiç vermem konsol alırım daha iyi yani karşılaştırılan notebook çok yanlış seçim olmuş..

1200 tl ps4 aldın diyelim , eşin dostunda gelecek oynayacak bu aletle o yüzden 200 tl dualshock parası ekle . Ps plusta lazım onuda ekle 150 tl . Eee adı üstünde oyun konsolu oyun almakta lazım . Diyelimki 3 oyun aldın tanesi 150 liradan etti sana 450 tl .
    Toplamda 200 tl çıktı cebinden .
    Bu fiyata alacağın Pc senin konsolda alcağın verimin 2 katını verecek . Hangisi daha mantıklı düşünün bakalım

Her türlü bu notebook'a vereceğin paradan daha karlı çıkarsın Ps4 aldığında arkadaşım ..Birde şu var bu monstera bu fiyatı verene kadar çok daha iyi masaüstü bilgisayarda kurulabilir ..

Monster pahalı , daha ucuza f/p gamebook'lar var

Link lütfen

• PC MASTERRACE
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.