Uzun zamandır PC kullanmıyorum ve donanımlar bu sürede çok yol kat etmiş. Bugüne kadar oyun için konsol kullanıyordum ama konsoldaki oyun fiyatları uçmuş durumda. Masaüstü bilgisayarların da kablo karmaşasından hoşlanmıyorum.
Elimde Bimeks'te geçerli 3000tl'lik bir hediye çeki var. Bu paraya oyun oynamak için hangisini tercih etmeliyim? Maalesef ekran kartlarından hiç anlamıyorum.
Oyun makinesinden kastım "her oyunu en yüksek kalitede oynatabilecek bir canavar" değil. FPS takıntım yok. Tek derdim son çıkan oyunları Steam ile konsoldan ucuza indirip oynayabilmek.
Şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: KaptanSebzesever
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır PC kullanmıyorum ve donanımlar bu sürede çok yol kat etmiş. Bugüne kadar oyun için konsol kullanıyordum ama konsoldaki oyun fiyatları uçmuş durumda. Masaüstü bilgisayarların da kablo karmaşasından hoşlanmıyorum.
Elimde Bimeks'te geçerli 3000tl'lik bir hediye çeki var. Bu paraya oyun oynamak için hangisini tercih etmeliyim? Maalesef ekran kartlarından hiç anlamıyorum.
Oyun makinesinden kastım "her oyunu en yüksek kalitede oynatabilecek bir canavar" değil. FPS takıntım yok. Tek derdim son çıkan oyunları Steam ile konsoldan ucuza indirip oynayabilmek.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ordaki bilgisayarların hepsi çöp sakın alayım deme.http://i.hizliresim.com/mr1gkZ.png ben sana sistem topladım. ordaki bilgisayarlardan en az 2 kat daha verimli. oyunlarda en az 2 kat daha fazla verim alırsın. bundan emin olabilirsin. ancak bimekste parçalar çok pahalı. şu çekin vatanda olsaydı neler olurdu bilemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme