Şimdi Ara

Oyun için hangi telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir telefonumda RPG (Mobile Legends,Honor of Kings) oyunlarını oynuyorum ve Samsung M31s kullanıyordum,telefonumu değiştirmek zorunda kaldım ve Xiaomi Note 11 Pro ya geçiş yaptım ancak sistem olarak daha iyi olmasına rağmen yeni telefonda FPS sıkıntıları yaşadım biraz araştırdıktan sonra bunun 11Pro nun işlemcisi olan Helio G96'dan kaynaklandığını öğrendim.Şimdi yeni bir telefon bakıyorum ve kafam çorba gibi oldu ve yardımınıza ihtiyacım var.Yine araştırmalarıma göre oyun için işlemci olarak Snapdragon'ların başarılı olduğunu öğrendim ve buna göre telefonlar bakıyorum güncel sorum burda başlıyor örneğin Samsung M23(snapdragon 750G) veya Poco F2 Pro(snapdragon 865) ikisi arasında oldukça fiyat farklı,antutu ve geeknench puanları da öyle,eğer ben bu oyunu M23'de rahatlıkla oynayabileceksem neden daha iyi işlemcili bir Poco veya benzeri bir telefon almalıyım?ileriye dönük güncelleştirmeler için mi mesela ?

Düşündüğüm telefonlar:
    Samsung M23
    Samsung M33
    Samsung M52
    Poco X3
    Poco F2 Pro

Amacım en iyi performansı alacağım en pahalı cihazı almak değil,en mantıklısını almak.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 8 Eylül 2022; 21:8:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• iPhone 14 Pro Max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah muazzam tavsiye öyle böyle bir tavsiye değil harika tavsiye,nasıl benim aklıma gelmedi dedirten cinsten bir tavsiye o derece...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poco x4 GT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.