Şimdi Ara

Oyun için İdealmi AMD FX-8350 ve EVGA GTX 970 Tabanlı Sistem Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakart: Asus M5A99FX Pro R2.0 (1 PCI, 1 PCI-E x1, 4 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    CPU: AMD FX-8350, 4334 MHz (20 x 217)
    Görüntü Bağdaştırıcısı: EVGA NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) 256bit directx 12
    Bellek: Kingston Hyperx 8 GB DDR3 2133
    256 SSD, hardisk ve corsair kasa vb...
    Monitor LG 24MT45D SİYAH HD LED LCD/MONİTÖR TV

Oyun için ideal mi ? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• hayırlı olsun hocam.güzel sistem.ama bence işlemci olarak i5-4590 ve yanına H97 chipset bir anakart alsaydın daha iyi olurdu.keşke almadan önce konu açsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit37

hayırlı olsun hocam.güzel sistem.ama bence işlemci olarak i5-4590 ve yanına H97 chipset bir anakart alsaydın daha iyi olurdu.keşke almadan önce konu açsaydın.
    cahit kardeş bunca yıldır hep intelle çalıştım bide amd yi deneyeyim dedim çok övdüler ama Allahtan ekran kartını amd almadım az kalsın alıyordum iyiki bunu almışım ekran kartı çok hoşuma gitti gerçekten EVGA olması ayrı bir ++++++++
  • Hocam hayırlı olsun ama kötü bir şey söyleyeceğim kalbinize oturmasın fx8350 gtx 970 besleyemiyor
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl yani biraz aydınlatırmısın, bütün ağır oyunları en yüksekde denedim bi sıkıntı olmadı ama ?
  • Hocam bir oyunda cpu ile gpu kullanımlarına bakarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Hocam bir oyunda cpu ile gpu kullanımlarına bakarmısınız

hocam bu çok önemlimi bu sistem beni ileride çıkacak oyunlarda sıkıntı yaşatırmı?
    bir arkadaş bu sistem seni 2020 oyunlarına kadar götürür demişti
    birde amd fx 8350 gpu ile uyumlu yapmamnın yolu yokmu driver program vs. ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasing1905

quote:

hocam bu çok önemlimi bu sistem beni ileride çıkacak oyunlarda sıkıntı yaşatırmı?

Alıntıları Göster
    Bu testte ekran kartı r9 290 sizin ekran kartınız daha kuvvetli üstteki arkadaşların demek istedikleri bu ama canınızı sıkmaya gerek yok 60FPS üstü zaten gereksiz monitörünüz gösteremez oyunlarda dikey senkronizasyonu (vsync) açmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 5 Aralık 2014; 1:16:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Bu testte ekran kartı r9 290 sizin ekran kartınız daha kuvvetli üstteki arkadaşların demek istedikleri bu ama canınızı sıkmaya gerek yok 60FPS üstü zaten gereksiz monitörünüz gösteremez oyunlarda dikey senkronizasyonu (vsync) açmayı unutmayın.

Alıntıları Göster
    hocam biraz önce Xilisoft Video Converter Ultimate programını kurdum grafik kartınız GPU desleklemiyor diyor bütün sürücüler güncel ve yüklü neden böyle diyor?
    ama mesela Splash PRO EX grafik kartı bulundu diyor ve hepsi açık Full HD'de sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratt3

quote:

Bende Fx8320 var hiç bi sıkıntı yaşamadım 1.5 yıldır umarım sende yaşamassın.FX 8350 bence süper bi işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

quote:

Orijinalden alıntı: muratt3

quote:

Bende Fx8320 var hiç bi sıkıntı yaşamadım 1.5 yıldır umarım sende yaşamassın.FX 8350 bence süper bi işlemci

Alıntıları Göster
    iyi günler arkadaşlar bir şey soracaktım,İşlem cim ve ekran kartı'da CPU olayı varmış uyumsuz diyorlar.

Biraz önce Xilisoft Video Converter Ultimate programını kurdum grafik kartınız GPU desleklemiyor diyor bütün sürücüler güncel ve yüklü neden böyle diyor?
    ama mesela Splash PRO EX grafik kartı bulundu diyor ve hepsi açık Full HD'de sıkıntı yok.
    Buna yapılacak bir şey yok mu yazılım veya driver gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: assasing1905

iyi günler arkadaşlar bir şey soracaktım,İşlem cim ve ekran kartı'da CPU olayı varmış uyumsuz diyorlar.

Biraz önce Xilisoft Video Converter Ultimate programını kurdum grafik kartınız GPU desleklemiyor diyor bütün sürücüler güncel ve yüklü neden böyle diyor?

Alıntıları Göster
    Anakartlar aynı, işlemcide aldığımda aynı olacak, 2. seri çıkarsa ekran kartıda 970 olacak inşallah. Hayırlı olsun güle güle kullan, umarım bi sorun yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpikalpi

Anakartlar aynı, işlemcide aldığımda aynı olacak, 2. seri çıkarsa ekran kartıda 970 olacak inşallah. Hayırlı olsun güle güle kullan, umarım bi sorun yaşamazsın.

Alıntıları Göster
    Boşver dostm kullan sen güzel sistem başarı seçim herşey hayırlı olsun :)
  • Bf 4 multide bir cpu gpu kullanımlarını görmek vuzel olurdu :)
  • dostum amd fx 8350 berbat bi işlemci kullanmış biri olarak söylüyorum intel parasının hakkını verir eğer alalı fazla olmadı ise iade edip i7 geçmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunn1ng

dostum amd fx 8350 berbat bi işlemci kullanmış biri olarak söylüyorum intel parasının hakkını verir eğer alalı fazla olmadı ise iade edip i7 geçmeni öneririm
    H.O güle güle kullan fx8350 iyi işlemcidir r9 280x toxic ile kullandım hiç sıkıntı yaşamadım 970 de ne olur bilmem ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum sen ultra ayarlarda akcı şekilde oynarsan takılma yaşamadıkdan sonra beslemiş yok cpu %100 ken gpu yüzde 80 85 takılma işini görüyorsa sorun yokdur görmüyorsa elle tutulur sorun yaşamıyorsan gerisi takıntı
    BENCE
  • Hayirli olsun,sistemiz benzer ekran kartimiz farkli biraz ustu seninki de. Ulttada acmayacak oyun yok hayirli olsun.
  • Ekran kartini yeterince besleyemeyebilir işlemcin ama skinti olmaz :)
  • Paşalar gibi kullanırsın neden Intel almadın diyenlere sen kendin olarak memnunsan uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Paşalar gibi kullanırsın neden Intel almadın diyenlere sen kendin olarak memnunsan uğraşmaya değmez.
    Arkadaşlar hepnizden Allah Razı olsun ama oyunlarda zaten bir sıkıntı görmedim, Valley Benchmark 1.0 programıyla ocsuz aldım skor 3416 bu benim asıl sordugum

İşlem cim ve ekran kartı'da CPU olayı varmış uyumsuz diyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.