Şimdi Ara

OYUN İÇİN İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben bu tatilde yepyeni bir PC toplamaya karar verdim. İnternetten araştırınca buna işlemciden başlamak en doğrusu gibi geldi. Şu an piyasadaki neredeyse hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmayacak bir işlemci arıyorum. Max. 700'e kadar çıkabilirim işlemci için

• i5 6600 al geç sadece işlemci yeterli olmayacak ekran kartıda önemli tabi söylemekte fayda var
  • i5 6500
  • Beyler mesela amd'de sıcaklık problemi dolayısıyla işl. soğutucu gerekiyor. Intel'lerin stok fanı yeterlimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 6500'da stok fan ve iyi hava akışına sahip bir kasa oldukça yeterli olacaktır.
  • hayır intel stok fanları iyidir

amdde fena değil eskisine nazaran bayağı ilerleme katetti stok fan sıcaklık konusunda ancak ses sorunu var 1-2istisna model haricinde...
  • i5 6600 biraz bütçeyi aştı ama i5 6500'da karar kıldım ama biraz şüphelerim var :D Hiç bir yanma, aşırı ısınma vb. Olmaz dimi ?

• Skylake işlemcilerin hiçbirinde stok fan gelmiyormuş bunlar bütçeyi aştı daha başka önerileriniz var mı ?

• TheOrder06 T kullanıcısına yanıt
    Oc yapmayacaksaniz AMD'de de ek sogutucu almaniza gerek yok ki AMD'nin yeni wraith adini verdigi sogutcusu gercekten cok sessiz ve performansli bir islemci sogutcusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD2EF0EB9 -- 20 Haziran 2016; 4:23:21 >
  • TheOrder06 T kullanıcısına yanıt
    yanılmıyorsam sadece "k" yani overclock edilebilen işlemcilerde stok fan gelmiyordu, i5 6500-6600'de vs. gelmesi gerekiyor.

i5 6500'ü stok fanla kullanıyorum oyunlarda 55 dereceyi geçiremedim. öneririm.
  • Yorumlar sayesinde ( eğer fan konusunda sıkıntı yoksa :D ) ilk parçam Intel Core i5-6500 olacak teşekkür ederim eksik olmayın :D

• i5 6500 veya i5 6600 yeterli
    Oyun için i7 ye gerek yok.Hızlı render + oyun oynayim derseniz i7 alınır.
    Sadece oyun arada render için ise i5 yeter bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.