Şimdi Ara

OYUN İÇİN İYİ BİR SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar. yeni bir sistem oluşturacağım. lga 775 p43.0 ve pci exp. ekran kartı olan oyunlarda iyi olmasını istiyorum performansın. bana sistem önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
    kulllanılan parcalar marka model belirtilirse sevinirim.

• oyunlarda athlon 64bitin rakibi lga775'lerden performanslı olduğu söyleniyor...bence amd'ye yönelmelisin..
  • AMD veya Intel, karar senin... AMD'nin o kadar üstün olduğuna inanmıyorum, çünkü 3000'den önceki işlemcim 2.8 HT idi ve aralarında fark yok gibi....

1. Ekran kartın Leadtek Winfast PX6600GT TDH Extreme Edition olsun.
    2. HDD en az 120 GB olsun
    3. Ramin 2x512 MB Twinmos, bulamazsan Kingston olsun.
    4. DVD-RW'ın Asus olsun

Anakartı işlemcine göre seçeceksin artık.
  • arkadaslar tamam iyi demişsinizde aynı zamanda fiyat olarak da uygun olacak bu sistemi internet kafe için alıyorum ve an az 25 adet olacak. değerlendirmeleri ona göre yaparsak daha iyi olur
  • Ben internet cafe acacak Arkadasa dedigim aynisini sana söyleyeyim o su an cok memnun.
    Bilgisayarlari ikiye ayirmalisin bi oyun icin olanlar bide internet ofis islerini yapabilecek bi sistem.Eger yerin müsaitse bu olaya kesinlikle böle yap.Böle bisi düsünürsen ona göre sistem önereyim...
  • olabilir tabi ama öncleikle bütün sistemin aynı özelliklerde olması tercihim. buna göre bi sistem tavsiye ederseniz memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kilimci
    olabilir tabi ama öncleikle bütün sistemin aynı özelliklerde olması tercihim. buna göre bi sistem tavsiye ederseniz memnun olurum

Bi sistem yazacamda acikcasi oyun oynayacaksan Amd almalisin.
    Amd düsünüyomusun Bide her makine icin ne kadar para ayirmayi düsünüyorsun cünkü bunlar önemli kriterler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amd düşünmüyorum aslında ama çok fazla tavsiye eden var kararsız kalıyorum bazen. hersistem için 850-900usd kdv dahil düşünyorum.
  • madem fazla bir fark olmuyor, hatta amd biraz öne geçiyor, daha ucuz olan amd olsun o zaman...
  • tamam arkadaslar amd veya p4 bi configurasyon söyleyinde onu değerlendirelim ve tartısalım.
  • amd 64 bit s754 2800 116$
    Asus k8n 75$
    Twinmos 512 mb ddr 400 46$
    Palit 6600gt 176$ yada leadtek 6600gt 209$ (birz tuzlu ama bunu öneririm)
    samsung 80 gb hdd 60$
    Lg t710bh 128$
    cd-rom asus52x 17$
    Kasa fxcon tla397 35$
    kalvye mose 15$
    Kulaklik 10$

Agp bi sistem oldu.Pci ex li bi sistemde toplanabilir fakat ekran kartindan taviz vermek zorundasin ekran karti iyi olsun diye agp topladim kolay gelsin...
  • hdd sata onu belirteyim bide floppy eklersek
    kdv dahil 815$ tutuyor herhalde...
  • İmzamdaki sistemi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko
    İmzamdaki sistemi tavsiye ederim

Gerko git allah askina adam kdv dahil 850-900$ dan bahsediyo sen imzandaki sistemi öneriyon ne yapsin lcd monitörü yaf bi oku ondan sona cevap ver...

• rockclimber

• quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

İmzamdaki sistemi tavsiye ederim

Gerko git allah askina adam kdv dahil 850-900$ dan bahsediyo sen imzandaki sistemi öneriyon ne yapsin lcd monitörü yaf bi oku ondan sona cevap ver...

• quote:

rockclimber

bi yorum getiremedim...

• İmzadaki sistemin gerçekten var olduğunu zannettin baba ?
  • ben yardım edileceğini umuyordum ama demek ki burda bilgi paylaşımı değil alay dalga ve gırgır var. bişiy demiyorum. yoryumsuz bırakıyorum . ilgilenen arkadaslara teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kilimci

ben yardım edileceğini umuyordum ama demek ki burda bilgi paylaşımı değil alay dalga ve gırgır var. bişiy demiyorum. yoryumsuz bırakıyorum . ilgilenen arkadaslara teşekkürler.

Bazen böle seyler olur.Ama sen benim o kadar düsündügüm sisteme hicbir yorum getirmedin daha...???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.