Şimdi Ara

Oyun için Klavye, Mouse, Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı yeniliyordum bari bunları da yenileyeyim dedim. En acil ihtiyacım monitör çünkü benimki artık ölmek üzere ondan sonra ise mouse. Sık oyun oynuyorum ve bu araç gereçlerimin oyun için verimli olmas benim için önemli. Bütçem yaklaşık 250 TL Monitör, 120 TL mouse 100 TL civarı da klavye. Gerçi klavye o kadar önemli değil şu anki klavyem pek sorunlu değil ama diğer iki şeyi değiştirmem gerek. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.

• 120 tl mouse mu ? Dostum 60-70 tl ye G300 veya X7 almak varken ne yapcan 120 tl lik şeyi :D O fiyatlarda G500 var bi bak istersen
  • Sanalmarketimde Logitech G105 Klavye ve G300 mouse seti 130 TL gibi bir fiyat. Monitör konusunda çok fazla bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. LG M2262D Monitör + TV kullanıyorum ancak monitör olayının ne kadar fayda sağladığını bilmiyorum.
  • Mouse olarak G400 ile G500 arasında kaldım, görünüş olarak G400 daha hoşuma gitti ama bilemiyorum aralarında öyle büyük bir fark var mı acaba? Klavye olarak da bence de Logitech G105 uygun sanırım o kesinleşti. Şimdi en büyük sorunum ekran

• Monitörlerden ilki güzel sanırım LG pek sevmiyorum ilk monitörü aldım sık kullanılanlara Yalnız ilki ile ikincisi arasındaki fiyat farkı neden? farkı oluşturan nedir yani?
  • Tasarım ve tepkime süresi farkı ilk linkteki biraz daha güncel bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    10 ay önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A4 TECH OP620D-B Şiddetle öneririm 2 yıldır vurup kırmama ramen tık yok bunu al 2 yıl kullan paranı birktir tir logitech al.Ele cidden güzel oturuyor.PS/2 slotlu ve Usb portlusu mevcuttur.120 tl mauseye verdikten sonra şahsen bende ne moral kalır nede huzur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.