Sistemimde uzun süredir logitech'in dandik bir kablosuz klavye mouse setini kullanıyorum ve artık gerçekten can sıkıcı olmaya başladı. bazen oyun içinde takılıyor. bazen usb veya hdd taktığımda kasaya takılmaya başlıyor. üstüne bir de takır takır sesi var. K520 model klavye.
Şimdi biraz forumda araştırma yaptım ve en iyi sensörlerle ilgili bir takım bilgiye ulaştım. kağıt üstünde razer ürünleri 5G adı altında en üst düzey sensör olarak görünüyor ve buna göre Razer Mamba Elite mouse almaya karar verdim.
Klavye olarak mekanik olanların ne gibi bir faydası oluyor inanın çözebilmiş değilim. 1 kez alıp hemen geri sattım çünkü daktilo gibi bir şeydi. Bunların tabi sessiz olanları varmış ama hiç gerçek anlamda denemedim. O yüzden mekanik klavyem olsun derdinde değilim. Razer'a bakıyordum ve CYNOSA CHROMA diye bir modelini gördüm. Sessiz falan demişler ama bilmiyorum tabi. fiyatı 350-400 civarı bir şey.
Şimdi konumuzun asıl olayı şu. sizce bu ürünler doğru tercih midir? sıkıntıları var mıdır? başka ürün mü önerirsiniz yoksa?