Şimdi Ara

oyun icin laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynamak icin laptop alacagim sizce bu bilgisayar nasil?
    görüsleriniz benim icin önemli, fikrinizi yazarsaniz cok sevinirim

TOSHIBA A210-16F

AMD Turion64x2 TL-58(1,9Ghz)
    15,4" TFT WXGA 1280x800
    2x1024 DDR2 667Mhz
    160Gb sata 5400
    Ati rodeon HD2600 256MB(1024MB)Direcx10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngeL.TGM -- 12 Kasım 2007; 19:58:47 >

• GÜZEL Bİ CİHAZ AL DERİM AMA BİDE MONSTER ÇOK ÖVÜYOLAR BİDE ONDAN BAK HEMEN ALMAYA GELMEZ BÖE ŞEYLER AMA TOSHİBA KALİTESİ İLE SANA YETECEKTİR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngeL.TGM

Oyun oynamak icin laptop alacagim sizce bu bilgisayar nasil?
    görüsleriniz benim icin önemli, fikrinizi yazarsaniz cok sevinirim

TOSHIBA A210-16F

AMD Turion64x2 TL-58(1,9Ghz)
    15,4" TFT WXGA 1280x800
    2x1024 DDR2 667Mhz
    160Gb sata 5400
    Ati rodeon HD2600 256MB(1024MB)Direcx10

imzamdaki bilgisayarla arasında sadece işlemci farkı var...ekran akrtından gayet memnunum...bence al oyun için bunu...bu bilgisayar 1600$+kdv civarındaysa bi de acer5920 t7700 e bak derim...
  • geçen sene de bu zamanlar notebook araştırması yapmıştım.ocak ayında elime fazladan 1500 YTL gibi bi para geçio.üzerine koyup bişi almak istiorum ama paraya da kıyamıorum ama ölümlü dünya we elinin kiri:) ewdeki pc'm yetmio bana.yenilemeyi düüşündüm...700 YTL ile cillop bi kasa yapabiliorum ancak...taşınabilir olması açısından we ewde az durduğumdan notebook almak kaçınılmaz gibi.araştırmalarım sonucu o modele bittim ama 2000 YTL gibi bi para baymak lazım...özellikleri çok ii..dx10 destekli ekran kartı olması züper...
    sorum şe olucak...laptoptan oyun oynamak rahat mı? kasar mymz? oramız buramız acır mı?klavyeden pes oynamak ne derece eğlence wericek..strateji-managerlik oyunlarına bişi demyiorum. aklıma takılan nba,pes,we fps tarzı oyunların notebookta rahat oynanıp oynanmadığı.
    we son:) şe...ekrandan memnun musunz? görüntü fln parlaklık vs...güneşte nası...bayırda çayırda fantaaazidir bööle notebook açıp wirelessten kaavedeki arkadaşlarla okey oynamak ...ekran kararır mı?

• cco şimdi ben moh ve cod-cod2 yi benim imzamdaki laptopta bitirdim, ayrıca pes olsun halflife olsun hala oynuyorum. ama encok ta nfs serisi ile tdu oynamıstım. ekran kartı-ram-işlemci üçlüsü iyi olunca laptopta oyun oynamak problem olmuyor ama öle laptopu alıp kırda bayırda oyun oynamaya kalkarsan sarrjı pek gitmez, bir de ekran kararırmı, görüntü nasıldır demişsin. walla gündüz vakti güns ışıgı altında ekranın kalitesine bağlı olarak gördüğün resim kalitesi ve parlaklığı düşüyo. parlak-mat erkanlar var değişik, ama daha önemlisi çözünürlüğü-kontrastı yüksek ve tepki süresi düşük ekranlar var ama onlar amerikada siteden sistem toplama durumlarında falan özel takılan ekramlar türkiyede fix 1280x800 15.4 ekran gidiyor. birkaç makinede yüksek çözünürlüklü ekran olsada o zaman fiyat 150-200 dolar artıyor.

oyun oynamak istiyorsa karanlık (gün ısıksız) bir oda ve tabiki elektrik bağlantısı şart.

• oyun ıcın laptop alınmaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ILLA DA ALACAM DIYORSAN LAPTOP TA AMD DEN UZAK DUR

EKRAN KARTLARINA SIRAYA GORE BAK DERIM 8600GT > ATI2600 >8600M >X1700 >GO 7600
  • bencede laptop alırsın arada oyunda oynarsın ama oyun oynamak için bence masa üstü al.senin için daha kullanışlı olur. belir.
  • Dell Inspiron 1520 , 1024 MB 8600M GT ile .. T7300 ile.. 2GB RAM ile.. 160Gb SATA2 disk ile..
  • ya abi..o kadar para bayıyoruz..oyun da oynarız:) ..ufuk..yorum için saol.fantaziye kaçmışım biraz:İ) okuyunca anladım:) masa üstü pcmi yenilesem miii oldum biraz.ama biraz yenilencek bi sistemim yok...sadece Harddisk işime gelir (seagate 250gb ama sata diil ide..anakart onu destekliodu:D) ..
    ne görsem canım istio sistem toplarken...monitör de cabası:) ekran kartında tıkanıp kalıyo insan.amaç oyun oynamak olunca...zor bu işler ya...para kolay kazanılmıo...kıymetini iyi biliyorum..kıyamıyorum.hacca bile sakal bırakıp burslu gidicem sanırm (A) ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.