Şimdi Ara

Oyun için laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an cindeyim ve tam bir elektronik cehennemi bi çarşıya gittim bizdeki carfurlar gibi 4 katlı ful pc ve telefon OEM ürünler aklınıza ne gelirse var.Neyse fazla uzmeyeyim sizleri burada fiyatlar turkiyeye gore gayet iyi,burada uzun sure kalacağım ve bi oyun için laptop düşünüyorum aklımda MSI oyun laptoplar var fakat gittiğim çarşıda MSI yoktu ama satan yer illaki vardır MSI en uygun modeli butcemi aşarsa dell yada acer lenovo burada bol hangi modelini tavsiye edersiniz,genelde online oyun oynuyorum fakat ucuz bulmusken iyi bisey alayim yeni nesil oyunlarida oynatsin ve beni epey idare etsin.onerilerinizi beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerden bilelim çindeki elektronik cehenneminde ne var da önerelim. sen takıl işte oralarda kafana göre bişi varsa alırsın.
  • Sen uzayda yasiyorsun galiba oraya her şey çinden geliyor.Orada olan burad da var.Bilmiyorsan sen sus hatta forumdan uzaklas burada bi ise yaramazsin. ;)

• hazin44 H kullanıcısına yanıt
    Msi önermem Monster al f p ürünüdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Monsteri değerlendireceğim.ısınma sorunu olmasın da ,birde alienwair var dellin ürünü mu?

• bürtçen sağlamsa asus rog serisi var tuzlı ama dehşet

• quote:

Monsterler evet gayet güzel fakat burada monster yok çok ilginç bi durum,MSI mağazası bulamadim fakat netten satışı var ordan verebilirim sipariş, yada honkonga gideceğim ay sonuna oraya bakarım birde.

• hazin44 H kullanıcısına yanıt
    Evet dell in alt ürünü
  • quote:

Evet dell in alt ürünü

Monster chinde yok dell çok satilanlar içinde fakat monster delle alakası yok olsa monsterde olur.Monster türk bi firma toplatiyormus. Burada calevo var büyük bir gaming laptop tedarikçisi, muhtemelen çoğu firmaya da bunlar tedarikcilik yapıyor.calevo nun ürünlerini inceliyorum MSI yada calevo alacağım .butceme uygun bisey bulmazsam dell marka işlemcisi iyi ekran kartı iyi bi normal bisey alırım artık.

• Alienware AW17R3-4175SLV Bu model bulursanız alın derim bu fiyata :) 1620 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluenstar07 -- 5 Kasım 2015; 17:27:01 >
  • arkadaslar hasee marka bir laptop aldimturkiyede bilimiyor ama burada cok yaygin 17.3 inc i7 4720 gtx 960 ekran kartli 8gb ram 128 ssd 1 tb hdd li bi pc .Ilginiz icin tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.