Şimdi Ara

Oyun için notebook: Dell XPS M1710 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
15.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oceans 13 e gittim dün... bu alette vardı... güel kullanıyordı walla... patır kütür tü progrmalar açılıyodu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueocean35

Ben bahsettiğiniz Dell XPS M 1710 Oyun Laptobu ve aynı özelliklerde Toshiba olanından size temin edebilirim, Usa den getirtiyorum en kısa sürede ürünler elimde olacak, ben 2000 ytl ye satıyorum, ilgilenen olursa benimle şu email adresinden irtibat kurabilirler, ulaşım kargo ile yada elden olabilir, İzmir de ikamet ediyorum.

Cevaplarını beklerim.

Tel: elif_kdm35@hotmail.com

Peki servis garantisi veriyomusun malum yur dışından getiriyomuşsun eğe servis garantisi varsa ben 1 sene sonra kesin irtibata geçerim senle

• Arkadaşlar 1500-1750 Tl nakıt butceye sahıbım 7-8 yıldırda masa ustu 5.ncı makınemi kullanıyorum artık makınem bıttı oyun oynayamıyorum makineyi birine hediye edip yeni bir şeyler yapmak istiyorum ve durduk yere aklıma notebook almak geldi piyasaya bayağı yabancı kalmışım bir kaç model belirledim ama kararsız kaldım. masa üstünde bu para ile ile devammı yada bu para ile alınacak notebook nedir şimdiden teşekkur ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

quote:

Orijinalden alıntı: ak_onair

Gerçekten kasa tasarımı mükemmel. İşlemci, ram ve ekran kartı mükemmel. Birde keşke HDD 7200Rpm olsaydı. Birde hala nasıl CD RW veya DVD öneriyorlar bunu anlamak mümkün değil. Böyle bir makinadan HD-DVD optik sürücü beklerdim

ekran kartı mükemelmi şaka yapıyorsun galiba

2006 konusunu hortlatip milletle dalga gecmek nasil bir kafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

quote:

Orijinalden alıntı: ak_onair

Gerçekten kasa tasarımı mükemmel. İşlemci, ram ve ekran kartı mükemmel. Birde keşke HDD 7200Rpm olsaydı. Birde hala nasıl CD RW veya DVD öneriyorlar bunu anlamak mümkün değil. Böyle bir makinadan HD-DVD optik sürücü beklerdim

ekran kartı mükemelmi şaka yapıyorsun galiba

2006 konusunu hortlatip milletle dalga gecmek nasil bir kafa

Bonzai bunlar hep işte...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.