Şimdi Ara

Oyun için notebook: Dell XPS M1710 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
15.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sargeal

DELL gibi büyük bir firmayı burada kınıyorum arkadaşlar Neden mi işte neden bu ürünün gelmemesinde KONT Bilişimin kanımca bir suçu yoktur. Önemli olan şudur hala daha memleketimizi üçünçü dünya ülkesi olarak gören bu zihniyet değişmedikçe biz bu ürünleri göremeyiz . Yıllardır toshiba ve dell bunu yapmakta türkiye piyasasında yazıktır ya hala daha bu markalara olan ilginin çok olması beni üzmekte eğer biz sesimizi yükseltmeksek bu işten anlayanlar yükseltmesse biz bu ürünleri belki 80 yaşımızda görürüz tanıtım yaptığınız modeli . Piyasada kaç adet dell markasına ait bilgisayarın 1gb rame sahip harici en az geforce go 6600 ekran kartına sahip(o bile eskidi ya artık yerini 7600 serisine bıraktı) gördünüz aldınız kullandınız merak etmekteyim . Yazıktır bu millet enayi değil her dell ürünleri övüldükçe çıldırmamam elde değil şu anda bu yazıyı 36 derece ateş içinde yazmaktayım herhangi bir yazım yanlışı olduysa özür dilerim kendinize iyi bakın

haklısın keşke bizde 3. dünya ülkesi olmadığımızı bi gösterebilsek

• bugüne kadar xps in hiçbir modeli türkiye ye gelmedi ki bu saatten sonra gelmesini beklemek hata olur zaten türkiye de modellere bakarsanız her zaman avrupa da çıkalı uzun süre olmuş modeller türkiye ye yeni yeni geliyor

bu işte suçlu olan talep etmesini bilmeyen biz mi yoksa bizi böyle modeller kullanmak zorunda bırakan firmalarmı ?
  • arkidişler şunu kabul edelimki bizim ülkemiz üçüncü dünya ülkesidir....gelişmekte olan ülke hikayesi ise siz üçüncü dünya ülkesisniz ancak uğraşırsanız gelişmiş ülke olabilrsiniz.........biz hala alt yapımızı oluşturmaya çalışıyoruz.. sağlık ve eğitim sistemimiz ise berbat buna rağmen türkiyeye GENELDE birinci sınıf ürünler gelmekte
    teknolojiyide gayet yakından takip ettiğimiz inancındayım ancak türkiyedeki distributor firmalar daha fazla kar amacıyla yada satabilme endişesiyle ilk çıktıklarındada fiyatlar biraz yüksek olduğundanson yeni ürünleri ithal etmiyorlar bu tür firmalar ve markalar bence fazla değil...mesala en son çıkan işlemciler türkiyeye çok hızlı ve yurt dışı fiyatlarına yakın düzeyde ülkeye girebilmekte.....

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=ND570N20S4

adamlar raid yapmış be....

• harbi bu laptop super bişey.
  • BUNU ALABİLMEK İÇİN BÖBREĞİMİ BİLE SATARIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: daleque

bugüne kadar xps in hiçbir modeli türkiye ye gelmedi ki bu saatten sonra gelmesini beklemek hata olur zaten türkiye de modellere bakarsanız her zaman avrupa da çıkalı uzun süre olmuş modeller türkiye ye yeni yeni geliyor

bu işte suçlu olan talep etmesini bilmeyen biz mi yoksa bizi böyle modeller kullanmak zorunda bırakan firmalarmı ?

arkadaslar 3355 firmasında özel sipariş ile xps serisi hem notebook hemde pc modeli olarak tr ye geldi ve satildi isteyen özel siparişle 4-6 hafta içinde bu ürünü yurt dışından getirtebiliyor..

3355 firma tel : 0216 444 33 55

ekara@4443355.com
    tkirlar@4443355.com

ama Dell XPS M1710'in henuz daha girmemiş listelerine

• DEll neden bu ürünü getirmek istemiyor onu anlamış değilim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozturert

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: serenissimo

müthiş bir şey !!! harikulade kelimelerle ifade edilemeyecek kadar........................................................................ REZALET !!! bu paraya bu makina müthiş zayıf
    klasik marka pahalıdır imajının son ürünü
    her zaman tek seçimim toplamadır.

bunun bir laptop olduğunu unutmuşsun gibi geldi...

bence arkadas okumamis bile...

• DELL in sitesine girerseniz orada cihazın konfigürasyonun değiştirebiliyorsunuz abi en üst dizeyde tuttum özellikleri 2600 usd yuh türkiyede bir 400 usd olur herhalde
  • İki gündür DELL in sitesine girip bu laptop un resimlerine bakıp ağlıyorum :) Gerçekten harika ama bi gariplik var, pazarlama stratejisi midir bilemiyorum.

2600 $ lık en alt seviye modeli seçin ve üst modellerle arasındaki inanılmaz fiyat farklarına bakın,

1 -> Tüm özellikleri aynı 1.83 Ghz işlemci ile 2 Ghz işlemci arasındaki fark 200, 2.16 Ghz için fark 500 $ !!!

2 -> 1 GB ram ile 2 GB ram arasındaki fark 225$
    3 -> 60 GB HDD ile 80 GB arasındaki fark 115$, 100 GB ile arasındaki fark 215$
    4 -> 256MB NVIDIA® GeForce™ Go 7900 GS ile 512MB NVIDIA® GeForce™ Go 7900 GTX kart arasındaki fark 399$ (yuhh)

Bu fiyat farkları sizce mantıklı mı? En alt seviye alıp upgrade edeceğiniz parçaları başka firmalardan alsanız (madem upgrade edilebiliyor) o zaman çok daha uygun bir fiyata çıkar gibime geliyor.

Tabi alcaamdan diil de yine de şaşırdım bu fiyatlara

• Bizim çaycı Hüseyin var aynısını satıyo zaten gidip bir de ona bakın ama onun ki modifeyeli kendi bendinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ParacelciuS

İki gündür DELL in sitesine girip bu laptop un resimlerine bakıp ağlıyorum :) Gerçekten harika ama bi gariplik var, pazarlama stratejisi midir bilemiyorum.

2600 $ lık en alt seviye modeli seçin ve üst modellerle arasındaki inanılmaz fiyat farklarına bakın,

1 -> Tüm özellikleri aynı 1.83 Ghz işlemci ile 2 Ghz işlemci arasındaki fark 200, 2.16 Ghz için fark 500 $ !!!

2 -> 1 GB ram ile 2 GB ram arasındaki fark 225$
    3 -> 60 GB HDD ile 80 GB arasındaki fark 115$, 100 GB ile arasındaki fark 215$
    4 -> 256MB NVIDIA® GeForce™ Go 7900 GS ile 512MB NVIDIA® GeForce™ Go 7900 GTX kart arasındaki fark 399$ (yuhh)

Bu fiyat farkları sizce mantıklı mı? En alt seviye alıp upgrade edeceğiniz parçaları başka firmalardan alsanız (madem upgrade edilebiliyor) o zaman çok daha uygun bir fiyata çıkar gibime geliyor.

Tabi alcaamdan diil de yine de şaşırdım bu fiyatlara

3 nolu kısım rpm farkı olabilir 7200 rpm li diskdir belki

DEll turkiye neden getirmiyor bu aleti ??

• bu laptop çok özel bir laptop dell le bir alakası yok trkiyedeki firmalar getirtmiyor

kesinlikle 4000 $ ı hak ediyor ama 8 ay beklersen 2500-2750 ye kadar düşer
  • Bende wolf1907 arkadaşima katiliyorum..

Bu özelliklerde bir notebook bu fiyatlari hakediyor.toshiba cosmio g25(20)'i kısa sürede olsa kullanma fırsatim oldu.g25(20) ülkemizde 5000$ gibi fiyatlara satiliyorsa bu notebook 6000$ girse ucuz bile olur

biraz once 3d mark testlerini yaptim..

3d mark 03 14473
    3d mark 05 6585

olarak cıktı..eski p4 630,256mb 6800,1GB DDR2 masaüstümde ancak

3d mark 05 3680
    3d mark 03 8680
    alabiliyordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 4 Mayıs 2006; 20:35:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

bu laptop çok özel bir laptop dell le bir alakası yok trkiyedeki firmalar getirtmiyor

işte firmalar neden getirtmiyor onu anlamıyorum ...

4000$ da az para değil arkadaşlar yapmayın yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

bu laptop çok özel bir laptop dell le bir alakası yok trkiyedeki firmalar getirtmiyor

dogru diyosun walla kardes ben amerikada oturuyorm yaklasik 1 senedir.bende xps aldiimdan piyasasini iyi biliyorm.dell xps m170 ilk ciktiginda 3500 dolardi sonra dell bi kupon yaydi internete kapis kapis gitti simdi 1500 dolara cok rahat basic modelini alirsiniz m1710 da oyle olur en gec 1 yila ama kuponlari hep arastirmak gerek dell in isi hic belli olmuyo
  • Asagıdaki linklerde satılan ürünler bana ait. Nerdeyse bütün detaylar yazıyor. İlgilenirsenız, lütfen e-mail atın. Elimde bir çift daha var. gang4art@yahoo.com

Alphan

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2421284
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2421256

• Beyler hala gelmedi mi bu alet Türkiye'ye geldiyse nereden alabilirim? Fiyatı ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salla_gitsin -- 8 Kasım 2006; 16:39:48 >
  • gelmedı malesef
  • geldi geldi ben kullanıyorum

usa de tanıdığın varsa getirtebilriisn yada geiren kişilerden birisi ilede getiretebilirsin bunlardan biri benim biri cembo nick li arkadaş biri de mboyaci bu çümüzxden biri san aayrdımcı olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.