Şimdi Ara

Oyun İçin Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar öncelikle ; Ben max. 1500-1600 tl civarında Oyun için notebook önerilerinizi öğrenmek istiyorum. Casper dışındaki tüm markalardan önerilerinizi alabilirim.

• Asus k55vj modeline bakılabilir yada yada samsung 350v5c-t01tr bakılabilir ikiside 1450-1500 ortalama ekran kartı olarak asus gt635m samsung 7730m kullnıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 10 Kasım 2012; 8:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Asus k55vj modeline bakılabilir yada yada samsung 350v5c-t01tr bakılabilir ikiside 1450-1500 ortalama ekran kartı olarak asus gt635m samsung 7730m kullnıyor.

Merhaba kardes. Birsey soracagim. Konu acacaktim ama sonradan forumda gereksiz konu acmiym diye sana burdan soriyim dedim :) ztn bu islerde sen baya bilgiliydin hatirladigima gore :)
    Ben asus n55sl s1011v modeline 3.000 tl vermiztim hatabetmisim dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

quote:

Asus k55vj modeline bakılabilir yada yada samsung 350v5c-t01tr bakılabilir ikiside 1450-1500 ortalama ekran kartı olarak asus gt635m samsung 7730m kullnıyor.

Merhaba kardes. Birsey soracagim. Konu acacaktim ama sonradan forumda gereksiz konu acmiym diye sana burdan soriyim dedim :) ztn bu islerde sen baya bilgiliydin hatirladigima gore :)

Evet hata etmişsin asus'un daha güzel özelliklerdeki modeli teknosa'da turuncu indirimle 2365tl

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

quote:

Evet hata etmişsin asus'un daha güzel özelliklerdeki modeli teknosa'da turuncu indirimle 2365tl

Yok ztn yenilerde aldim ama yne 1 seneye yaklasmistir :) neyse ztn birdaha alacagim 2 sene icinde :) universiteye gecerken :) o zaman size danisirim daha iyi arastiririm artik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasific24

bu model işini görür

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-8gb-notebook-urun8678.html

Saolun hocam ürünü beğendimde elden almak istiyorum nasıl olacak vatan bimeks teknosa gibi yerlerde de bu fiyata bulabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.