1600 gibi bi fiyata vatanda var ama bu fiyata bundan daha iyisini bulamam gibi marka olarak da hiç bilmiyorum ama iyi bir markaymış galiba sizce almalımıyım yada daha iyisi var mıdır
quote:
Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum
1600 gibi bi fiyata vatanda var ama bu fiyata bundan daha iyisini bulamam gibi marka olarak da hiç bilmiyorum ama iyi bir markaymış galiba sizce almalımıyım yada daha iyisi var mıdır
Daha iyisi var tabi, ama o fiyataeniyilerinden birisi olabilir. Ben TV44-HC'yi 1460 TL'ye aldım. Buna benziyor özellikleri, çok yakın. Benim ekran küçük, 15,6. HDD 500. Diğer özellikleri aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum
ben 1 ay önce almıştım vatandan o fiyatlara performans olarak kötü değil oyun olarak diablo ve wow full ayarda oynuyorum akıcılığı gayet güzel donma yapmadı şuana kadar fakat oyunlarda belli süreden sonra normal olarak ısınma yapıyor. nvidia optimus özelliği sayesinde oyundan çıktığınız anda laptop soğumaya başlıyor kısacası ben memnunum